Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

si kart manu kruopu apkepas gavosi kaip niekad super thumbup.gif nesuprantu ka anais kartais dariau netaip g.gif
p.s. nu gal as akla, ale niekiap nerandu ciuru recepto blush2.gif
Atsakyti
Niekada negalvojau kad rašysiu šitame skyrelyje...nemėgstu gaminti schmoll.gif
Bet labai jau suguuuuundė kai kurie receptukai... Kadangi aš Airijoje tai nežinau ar visus produktus galiu čia rast. PVZ: Bulvių piurė milteliai - kas čia tokio? Ar čia tokie milteliai iš kurių galima daryti bulvių košę? Ar kažkas kito?
Ačiū kas atsakysit man pradedančiajai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 02 18, 00:53)
Niekada negalvojau kad rašysiu šitame skyrelyje...nemėgstu gaminti  schmoll.gif
Bet labai jau suguuuuundė kai kurie receptukai... Kadangi aš Airijoje tai nežinau ar visus produktus galiu čia rast. PVZ: Bulvių piurė milteliai - kas čia tokio? Ar čia tokie milteliai iš kurių galima daryti bulvių košę? Ar kažkas kito? 
Ačiū kas atsakysit man pradedančiajai  blush2.gif  lotuliukas.gif

tas pats 4u.gif
Atsakyti
Visuose keksiukų receptuose rašoma, kad kepti 200 - 220 temp. Kepiau 200 laipsnių temp., tai elektrinėj konvekcinėj orkaitėj manau perkaršta... pergreit apskrudo ir sutrūkinėjo.
Gal tai tik maniškė orkaitė blūdija ax.gif
Atsakyti
Keksiukai su nutela fantastiški, tas kremas taip skaniai sukepė thumbup.gif
Atsakyti
Nu va zuikis jau iškeptas ir suvalgytas thumbup.gif
Net ir man nemokšai sakyčiau visai neblogai gavosi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Laba ryta visoms kepėjoms:))
šį savaitgalį pagaliau gaminom kinietiškus paplotėlius rui bing:)) niamniukas, aikšku faršą ruošėm savaip, prieskonių visokių prikrovėm, bet va pati idėja patiko:) MB vis bijojo kad faršas neiškeps, tai abu sutarėm, kad mūsų blynas didesnis nei Sonatinos ir kepėm ilgėliau:))) Skanu, dar darysim:)
Taip pat svečius vaišinau užkandiniu krekerių torčiuku, šiaip man jis nieko, bet va šito gal antrą kartą nedaryčiau..kažko man ten trūko, nors ir prieskonių atrodo dėjau, ir česnako dar įdėjau, nu nežinau....Nors draugai gyrė,. bet man būna ir skaniau:))
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2007 02 19, 08:51)
šį savaitgalį pagaliau gaminom kinietiškus paplotėlius rui bing:))

ir aš vakar kepiau thumbup.gif ypač patiko merginai mano biggrin.gif gyrė labai

Atsakyti
Pirma diena atostogu wub.gif
Pusryciams varskes apkepas !!! thumbup.gif
Oj islepinsiu MB wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

dziaugiuosi radusi si Sonatinos skyreli; kartais taip nera fantazijos ka gaminti - o cia kokiem metam i prieki meniu biggrin.gif
Isbandziau manu apkepa - jau ne karta, man kaip pyragas jis tongue.gif , kepeneliu torta, varskini tingini, zuvi prancuziskai (bandziau su skumbre, bet per riebi turbut ji siam patiekalaui, nelabai kas gavosi), ir bandeles keliu rusiu kepiau - apsivalgymas ax.gif .

Aciu Sonatina kad gelbeji nemoksas nuo visisko pravalo virtuveje blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Sonatina noreciau gauti tavo patarima kaip sunaudoti karstai rukyto kumpio, sonines likucius. Savaitgali sventem gimtadieni tai nemazai liko viso sito gerio tongue.gif Bijau kad nespesim suvalgyti. Vienintelis ka sugalvoju, tai isvirti siupinine sriuba. Gal dar ka galima padaryti?
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2007 02 19, 16:16)
Sveiki,

Sonatina noreciau gauti tavo patarima kaip sunaudoti karstai rukyto kumpio, sonines likucius. Savaitgali sventem gimtadieni tai nemazai liko viso sito gerio  tongue.gif Bijau kad nespesim suvalgyti. Vienintelis ka sugalvoju, tai isvirti siupinine sriuba. Gal dar ka galima padaryti?

Paprasčiausia suvartoti picai. Dar galima kokius bulvinius blynus su šonine kepti - ryt gi Užgavėnės ax.gif
Atsakyti