Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

Sveiki, aš šiam skyrelį neseniai atsiradau, ale taip patiko, kad dabar negaliu kitaip lotuliukas.gif Gal kas galit pasakyt, kuriam tinkle ir prie kokių produktų galima rast sezamo sėklų, nes daug kur dedama, o aš vis negaliu jų rast doh.gif
Atsakyti
Ten kur dziovinti sveremi vaisiai, ash tai pirkau Maximoj 4u.gif
Atsakyti
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad kukuliai bulvinėje tešloje patiko smile.gif

Baisa, duona atrodo thumbup.gif Ir man ji labai lipo iš formos, net dariau iš kepimo popieriaus aukštus kraštus biggrin.gif

bjaurybe, labai malonu, kad ir bandelės, ir blynai patiko smile.gif Tik su mieline tešla tai atsargiau reikėtų - keista, kad ji neperrūgo per naktį šiltoje patalpoje... Šiaip jei nori paruoštą tešlą laikyti per naktį - tai reikėtų daryti šaldytuve, kad ji per daug nekiltų ir per greit nerūgtų 4u.gif

Gintaria, na ir šaunu, kad keksiukai gavosi skanūs smile.gif

Lėlyte, aš sezamo sėklas pirkau sveriamas Rimi, džiovintų vaisių ir riešutų skyriuje smile.gif Manau, kad tikrai yra ir Maximose, ir Iki 4u.gif
Atsakyti
ka tik privalgem jogurtiniu blynu. as sita recepta naudoju pr savaite surugusiam pienui-jogurtui pribaigti. gal su normaliu jogurtu blynai butu israiskingesnio skonio, bet ir sitaip labai gerai gaunas.
Atsakyti
o kurie tie kukuliai bulviu tesloje ar kaip jie vadinas blush2.gif
pradedu jau meniu rasytis nes penktadieni didalis baliuuuuuussssssssssssssss doh.gif
tai jau ryt pradesiu keptis saldytis ir vien zodz 3 dienas bus balius tai turesiu ka veikt visa savaite doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 02 16, 15:19)
Kepiau keksiukus su avietėm  thumbup.gif . Labai skanu. Bet turėjau tik popierines formeles, todėl ne kokia gavosi prekinė išvaizda  ax.gif . Matau nuotraukose dauguma kepėt popierinėse... ar dailūs išėjo?
Esu labai nusivylusi Leader Price parduotuvėje pirktu kepimo popieriumi... vienintelis pliusas tik tas, kas skarda švari lieka, bet kepinius tai reikia atgrandyt  doh.gif

As keksiukus (tikras ju pavadinimas muffin'ai) kepu ne tik popierinese formelese, bet jas dar dedu i specialia skarda. Prekine isvaizda buna thumbup.gif

Nepavyksta prisegti potkes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 17 vasario 2007 - 13:56
QUOTE(Linaiva @ 2007 02 16, 12:24)
na ką darau ne taip, kad man įmaišant į masę gaunasi atskiri želė gabaliukai g.gif na dariau ir silkę pataluos, ir dabar Marse doh.gif na atrodo ir želė jau pilu gerokai vėsią, bet vistiek valgant jaučiasi atskiri gabaliukai g.gif

Čia tikriausiai kalba eina apie želatiną ax.gif
Jei sušoka gabaliukai tai tikrai buvo skirtingos temperatūros ir gal per didele srovele pylei į gaminamą produktą g.gif
Man taip niekuomet nenutinka,pilu labai plona srovele ir maišau.Jei torto įdare sušoko tai nėra labai didelė bėda ją galima ištaisyti,tieiog reiktų viską dėti į karštą vonelę ir maišyti tol kol želatinas atsileis ir vienodai pasiskirstys po masę 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gaminau kiaušinius škotiškai - labai skanu buvo ir tokie dideli - vyras tik vieną teįveikė - sakė labai skanu - o jei dar nebūčiau pamiršusi druskos ir pipirų įdėti hihihi.gif - bet viskas gerai - pabarstėme iš viršaus biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai visų pirmą noriu pasakyt didelį AČIŪ Sonatinai už temą thumbup.gif jos dėka tapau tokia nuostabia šeimininke tongue.gif

Jau išbandžiau kiaušinių-faršo viniotinį, mėsos apkepą thumbup.gif Kotletų dabar nekepu tradiciniu būdu - visi tik orkaitei, su sufle kepurėlėmis lotuliukas.gif

Dabar pribrendau konditerijos gaminiams. Norėčiau kept keksiukus su nutella, ale niekur neradau popierinių formelių (na tas niekur, tai norfoj ir maximoj). namuose turiu tokias senas metalines, Kaži jei į jas įtiesiu kepimo popieriaus - tiks? o gal užtenka jas tik ištepr kokiu sviestu? bet ar paskui iškratysiu tuos keksiukus?
Atsakyti
pagaliau kepiau greita obuoliu pyraga pagal tikra recepta, t.y. naudojau ta krema is pakeliu (dr. otker), tai visai man nepatiko schmoll.gif pyragas gavosi guminis, vienu zodziu - neskanus, o vat su kremu is brukniu pyrago thumbup.gif , jis gaunasi nuostabus, grazus, skanus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

sonatina, aciu tau uz visas idejas aciuks.gif

QUOTE(Sonatina @ 2007 02 16, 18:51)
Mama_Tania, aišku aš čia žiauriai per vėlai, bet tešlą laikiau šaldytuve tol, kol pasiruošiau įdarą... ax.gif

aciuks.gif taip ir supratau aciuks.gif

QUOTE(Sonatina @ 2007 02 17, 10:03)
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad kukuliai bulvinėje tešloje patiko smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciuks.gif

QUOTE(PaMeL @ 2007 02 17, 13:07)
o kurie tie  kukuliai bulviu tesloje ar kaip jie vadinas blush2.gif

cia mirksiukas.gif visiems labai patiko, ypac vyrui, sake, kad pagaliau tikrus keksiukus iskepiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2007 02 17, 20:39)

Dabar pribrendau konditerijos gaminiams. Norėčiau kept keksiukus su nutella, ale niekur neradau popierinių formelių (na tas niekur, tai norfoj ir maximoj). namuose turiu tokias senas metalines, Kaži jei į jas įtiesiu kepimo popieriaus - tiks? o gal užtenka jas tik ištepr kokiu sviestu? bet ar paskui iškratysiu tuos keksiukus?

Sąžiningai ištepk sviestuku ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sonatina, esu amžinai dėkinga už TOBULO varškės apkepo receptą! Skanesnio gyvenime nesu ragavusi nei kavinėje, nei namie kepto! thumbup.gif Dievinu varškės apkepus, bet nekepdavau, nes daugumai reikia baltymus plakti, o aš mikserio neturiu. Tiesa, manų dėjau dvigubai mažiau- gavosi superpurus ir lengvas, bet iškilęs nesusmego! smile.gif AČIŪ!!!

Beje, pietums gaminau ir kiaulienos stir-fry su anakardžiais- labai skanu. Tik vietoje vienos paprikos ėmiau morką, vietoje žirnelių- šparagines pupeles, o padažą gaminau iš kečupo ir sojos padažo, nes austrių ir žuvies padažų artimiausioje parduotuvėje nebuvo. Bet vis tiek buvo super skanu! Riešutai duoda ypatingą "cinkelį", be jų negaminčiau- kažko trūktų... ax.gif

Tik, deja, neturiu nė vienos nuotraukos, nes gaminau ne namuose. Bet kvapai ir patiekalų estetinis vaizdas nuostabus! mirksiukas.gif
Atsakyti