Labas visoms kulinarems
Niu man taip patiko keksiukai, kad as dar ir siandien ju issikepiau Su uogiene, su nutella, su riesutais ir su razinomis. Turetu but skanu. Dar kolkas silti, garuoja
QUOTE(rts @ 2007 02 16, 11:38)
Labas, Sonatina,
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).
Aciu
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).
Aciu
RIMI parduotuvese visuomet buna. nedideli pakeliai
Patarkit man neišmanėlei. labai noriu keksiukų, ale sviesto mažai turiu, kaži gerai būtų jei su kepimo margarinu maišyčiau? ar geriau išvis tik margariną dėt? Ar negadint visai?
Kepiau keksiukus su avietėm . Labai skanu. Bet turėjau tik popierines formeles, todėl ne kokia gavosi prekinė išvaizda . Matau nuotraukose dauguma kepėt popierinėse... ar dailūs išėjo?
Esu labai nusivylusi Leader Price parduotuvėje pirktu kepimo popieriumi... vienintelis pliusas tik tas, kas skarda švari lieka, bet kepinius tai reikia atgrandyt
Esu labai nusivylusi Leader Price parduotuvėje pirktu kepimo popieriumi... vienintelis pliusas tik tas, kas skarda švari lieka, bet kepinius tai reikia atgrandyt
QUOTE(rusaite @ 2007 02 16, 15:10)
RIMI parduotuvese visuomet buna. nedideli pakeliai
Keista... Gyvenu prie pat RIMI ir jau 100 kartu ten ziurejau, bet neradau
O tai koks ant tu pakeliu uzrasas ar piesinukas? (busiu labai dekinga, jei atsakysit ).
mesos kukuliai bulvineje tesloje
padalinau i 12 daliu, kad antra kart nekepti orkaitej, nedejau tik svogunu (ryzius dejau), ir sviesto turejau tik 170 gr. bet gavosi ir skanus ir grazus
padalinau i 12 daliu, kad antra kart nekepti orkaitej, nedejau tik svogunu (ryzius dejau), ir sviesto turejau tik 170 gr. bet gavosi ir skanus ir grazus
garbane, ir aš (kai nepamirštu...) visada stengiuosi įdėti po apačia skardą su folija ar kepimo popieriumi
mamushka, dėk Skickerius kitą kartą O žuvis grietinėlėje išties skanu...
Comma, ten į vieną žinutę įdėti keli receptai...
Portuke, momentai atrodo labai skaniai... Ir dar su vyšniomis...
laurechka, labai džiaugiuosi, kad vyniotinis patiko
daffni
Shiduh, ačiū
nengamo, labai malonu, kad keksiukai patiko
editam, tokius patiekalus valgant dažnai būna sunku sustoti...
Gintaria, džiaugiuosi, kad "išgelbėjau vakarą" O kaip antrieji keksiukai? Ar skanūs buvo?
kregzduce, jei darysi nesaldų tinginį, papasakok, kaip gavosi...
kiprija, smagu, kad lašiša gavosi tokia skani
rts, aš šios želė mačiau pirkti tik Rimi parduotuvėse ir atrodo ji štai taip (mažas pakelis, kaip kepimo miltelių ar sausų mielių), tik su lenkiškais užrašais:
O nuo paprastos želė skiriasi tuo, kad labai greitai stingsta
Wolke, ačiū
Linaiva, o želatiną tikrai gerai išbrinkini, o paskui visiškai ištirpini? Pilti ištirpintą želatiną į masę reikia labai plona srovele nuolat intensyviai maišant...
O "Maniją", žinoma, pasikoreguok pagal savo skonį
Mama_Tania, aišku aš čia žiauriai per vėlai, bet tešlą laikiau šaldytuve tol, kol pasiruošiau įdarą...
Antrininke
rusaite
astisiau, daugelyje receptų nurodoma, kad naudoti sviestą arba margariną... Manau, čia tik skonio reikalas... Man margarinas iš esmės neskanus, todėl aš jo ir nenaudoju
edinka, džiaugiuosi, kad keksiukai patiko O leader price visi produktai dažniausiai yra pigiausi, todėl ir kokybė paprastai šiaip sau...
mamushka, dėk Skickerius kitą kartą O žuvis grietinėlėje išties skanu...
Comma, ten į vieną žinutę įdėti keli receptai...
Portuke, momentai atrodo labai skaniai... Ir dar su vyšniomis...
laurechka, labai džiaugiuosi, kad vyniotinis patiko
daffni
Shiduh, ačiū
nengamo, labai malonu, kad keksiukai patiko
editam, tokius patiekalus valgant dažnai būna sunku sustoti...
Gintaria, džiaugiuosi, kad "išgelbėjau vakarą" O kaip antrieji keksiukai? Ar skanūs buvo?
kregzduce, jei darysi nesaldų tinginį, papasakok, kaip gavosi...
kiprija, smagu, kad lašiša gavosi tokia skani
rts, aš šios želė mačiau pirkti tik Rimi parduotuvėse ir atrodo ji štai taip (mažas pakelis, kaip kepimo miltelių ar sausų mielių), tik su lenkiškais užrašais:
O nuo paprastos želė skiriasi tuo, kad labai greitai stingsta
Wolke, ačiū
Linaiva, o želatiną tikrai gerai išbrinkini, o paskui visiškai ištirpini? Pilti ištirpintą želatiną į masę reikia labai plona srovele nuolat intensyviai maišant...
O "Maniją", žinoma, pasikoreguok pagal savo skonį
Mama_Tania, aišku aš čia žiauriai per vėlai, bet tešlą laikiau šaldytuve tol, kol pasiruošiau įdarą...
Antrininke
rusaite
astisiau, daugelyje receptų nurodoma, kad naudoti sviestą arba margariną... Manau, čia tik skonio reikalas... Man margarinas iš esmės neskanus, todėl aš jo ir nenaudoju
edinka, džiaugiuosi, kad keksiukai patiko O leader price visi produktai dažniausiai yra pigiausi, todėl ir kokybė paprastai šiaip sau...
Siandiena kepiau ispaniskas chiuras, jau skanumeliiiis, tiek prisirijau, kad rugshtys kilt pradejo (visada taip nuo shokolado... ), ir dar, kaip tik siuo metu, orkaite gazdina balta duona su pyne Maishiau duonkepeij, gavosi super Ishkilo nezmonishkai Baigia ishlipt ish formos, tikiuosi orkaitej vietos jai uzteks Turbut bus tokia pat skani, kaip ir grazi
na shtai ir duonyte!
šiandien kepiau pietums bandeles valgėm prie čili sriubytės...jau nebeliko ..vakarienei buvo apelsininiai blynai..irgi nėra
bandeles buvau užsimaišius vakarui,bet tiek aptingau ,kad nusprendžiau ryte kepti ir nakčiai padėjau šiltai vaikų kambaryje(ten šilčiausia pas mus)....ryte girdžiu vyras sako....o tešla tai susitraukė....išsiritu iš lovos.....žiūriu tešla per šonus lipa...gerai ,kad apsidraudimui buvau į didijį cepelinų puodą tešlą sudėjus
p.s.šį sykį savo provincijoje negavau sausų mielių ,tai dariau šlapiom,pamiršau prie darbo nusipirkti...dėjau 25 g
bandeles buvau užsimaišius vakarui,bet tiek aptingau ,kad nusprendžiau ryte kepti ir nakčiai padėjau šiltai vaikų kambaryje(ten šilčiausia pas mus)....ryte girdžiu vyras sako....o tešla tai susitraukė....išsiritu iš lovos.....žiūriu tešla per šonus lipa...gerai ,kad apsidraudimui buvau į didijį cepelinų puodą tešlą sudėjus
p.s.šį sykį savo provincijoje negavau sausų mielių ,tai dariau šlapiom,pamiršau prie darbo nusipirkti...dėjau 25 g
QUOTE(Baisa @ 2007 02 16, 20:20)
na shtai ir duonyte!
Oho, tai bent duonelė.Kaip gražiai ir skaniai atrodo
Antrieji keksiukai irgi labai skanus gavosi - beje tuos kur dariau su uogiene, tai idomus skonis - keksiukai saldus, o uogiene buvo abrikosu biski rugstoka - gavosi pats tas. Dekui uz gera recepta
Dabar dar uzgavienem blynus issirinksiu ir tada kad kepsiu, kad kepsiu papasakosiu kaip gavosi.
Dabar dar uzgavienem blynus issirinksiu ir tada kad kepsiu, kad kepsiu papasakosiu kaip gavosi.