Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

Labas visoms kulinarems smile.gif

Niu man taip patiko keksiukai, kad as dar ir siandien ju issikepiau lotuliukas.gif Su uogiene, su nutella, su riesutais ir su razinomis. Turetu but skanu. Dar kolkas silti, garuoja smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rts @ 2007 02 16, 11:38)
Labas, Sonatina,

noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).

Aciu  ax.gif

RIMI parduotuvese visuomet buna. nedideli pakeliai
Atsakyti
4u.gif Patarkit man neišmanėlei. labai noriu keksiukų, ale sviesto mažai turiu, kaži gerai būtų jei su kepimo margarinu maišyčiau? ar geriau išvis tik margariną dėt? g.gif blush2.gif Ar negadint visai? doh.gif
Atsakyti
Kepiau keksiukus su avietėm thumbup.gif . Labai skanu. Bet turėjau tik popierines formeles, todėl ne kokia gavosi prekinė išvaizda ax.gif . Matau nuotraukose dauguma kepėt popierinėse... ar dailūs išėjo?
Esu labai nusivylusi Leader Price parduotuvėje pirktu kepimo popieriumi... vienintelis pliusas tik tas, kas skarda švari lieka, bet kepinius tai reikia atgrandyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 02 16, 15:10)
RIMI parduotuvese visuomet buna. nedideli pakeliai

Keista... Gyvenu prie pat RIMI ir jau 100 kartu ten ziurejau, bet neradau g.gif
O tai koks ant tu pakeliu uzrasas ar piesinukas? (busiu labai dekinga, jei atsakysit wub.gif ).

Atsakyti
mesos kukuliai bulvineje tesloje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

padalinau i 12 daliu, kad antra kart nekepti orkaitej, nedejau tik svogunu (ryzius dejau), ir sviesto turejau tik 170 gr. bet gavosi ir skanus ir grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
garbane, ir aš (kai nepamirštu...) visada stengiuosi įdėti po apačia skardą su folija ar kepimo popieriumi biggrin.gif

mamushka, dėk Skickerius kitą kartą biggrin.gif O žuvis grietinėlėje išties skanu...

Comma, ten į vieną žinutę įdėti keli receptai... ax.gif

Portuke, momentai atrodo labai skaniai... Ir dar su vyšniomis... rolleyes.gif

laurechka, labai džiaugiuosi, kad vyniotinis patiko 4u.gif

daffni 4u.gif

Shiduh, ačiū smile.gif

nengamo, labai malonu, kad keksiukai patiko smile.gif

editam, tokius patiekalus valgant dažnai būna sunku sustoti... tongue.gif

Gintaria, džiaugiuosi, kad "išgelbėjau vakarą" biggrin.gif O kaip antrieji keksiukai? Ar skanūs buvo?

kregzduce, jei darysi nesaldų tinginį, papasakok, kaip gavosi... smile.gif

kiprija, smagu, kad lašiša gavosi tokia skani 4u.gif

rts, aš šios želė mačiau pirkti tik Rimi parduotuvėse ir atrodo ji štai taip (mažas pakelis, kaip kepimo miltelių ar sausų mielių), tik su lenkiškais užrašais:

user posted image user posted image

O nuo paprastos želė skiriasi tuo, kad labai greitai stingsta 4u.gif

Wolke, ačiū 4u.gif

Linaiva, o želatiną tikrai gerai išbrinkini, o paskui visiškai ištirpini? Pilti ištirpintą želatiną į masę reikia labai plona srovele nuolat intensyviai maišant...
O "Maniją", žinoma, pasikoreguok pagal savo skonį smile.gif

Mama_Tania, aišku aš čia žiauriai per vėlai, bet tešlą laikiau šaldytuve tol, kol pasiruošiau įdarą... ax.gif

Antrininke 4u.gif

rusaite 4u.gif

astisiau, daugelyje receptų nurodoma, kad naudoti sviestą arba margariną... Manau, čia tik skonio reikalas... Man margarinas iš esmės neskanus, todėl aš jo ir nenaudoju 4u.gif

edinka, džiaugiuosi, kad keksiukai patiko smile.gif O leader price visi produktai dažniausiai yra pigiausi, todėl ir kokybė paprastai šiaip sau...
Atsakyti
Siandiena kepiau ispaniskas chiuras, jau skanumeliiiis, tiek prisirijau, kad rugshtys kilt pradejo (visada taip nuo shokolado... blush2.gif ), ir dar, kaip tik siuo metu, orkaite gazdina balta duona su pyne lotuliukas.gif Maishiau duonkepeij, gavosi super thumbup.gif Ishkilo nezmonishkai blink.gif Baigia ishlipt ish formos, tikiuosi orkaitej vietos jai uzteks lotuliukas.gif Turbut bus tokia pat skani, kaip ir grazi smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na shtai ir duonyte! bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
šiandien kepiau pietums bandeles thumbup.gif valgėm prie čili sriubytės...jau nebeliko blush2.gif ..vakarienei buvo apelsininiai blynai..irgi nėra doh.gif

bandeles buvau užsimaišius vakarui,bet tiek aptingau ,kad nusprendžiau ryte kepti ir nakčiai padėjau šiltai vaikų kambaryje(ten šilčiausia pas mus)....ryte girdžiu vyras sako....o tešla tai susitraukė....išsiritu iš lovos.....žiūriu tešla per šonus lipa...gerai ,kad apsidraudimui buvau į didijį cepelinų puodą tešlą sudėjus doh.gif
p.s.šį sykį savo provincijoje negavau sausų mielių ,tai dariau šlapiom,pamiršau prie darbo nusipirkti...dėjau 25 g ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjaurybe: 16 vasario 2007 - 21:01
QUOTE(Baisa @ 2007 02 16, 20:20)
na shtai ir duonyte!  bigsmile.gif  user posted image

Oho, tai bent duonelė.Kaip gražiai ir skaniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Antrieji keksiukai irgi labai skanus gavosi - beje tuos kur dariau su uogiene, tai idomus skonis - keksiukai saldus, o uogiene buvo abrikosu biski rugstoka - gavosi pats tas. Dekui uz gera recepta smile.gif

Dabar dar uzgavienem blynus issirinksiu ir tada kad kepsiu, kad kepsiu smile.gif papasakosiu kaip gavosi.
Atsakyti