O aš vakar kepiau keksiukus su nutella. Nu super keksiukai,tikrai labai skanu
na tai išragavom varškės tinginį - sakau taip kaip yra - nes pradžioje vis atrodė mažai - o vėliau supratom kad padauginom truputį - fantastiškai skanu
As irgi vakar kepiau keksiukus su persikais ir nutella. Labai skanus gavosi Su nutella tai kaip tikri keksiukai, kaip issireiske vyro brolis
Ir daraiu uzkandi su ikrais. Liuks
Sonatina aciu, isgelbejai musu vakara ( o tai su maziumi nelabai isgalvojau ka cia padaryti skanaus )
Ir daraiu uzkandi su ikrais. Liuks
Sonatina aciu, isgelbejai musu vakara ( o tai su maziumi nelabai isgalvojau ka cia padaryti skanaus )
sian buvo zuvis troskinta grietineleje
Sveikutės
Pasiryžau ir pagaminau vakar varškės tinginį , tik improvizuodama Ėjom į svečius, tai namie palikau pusę širdutės formos tinginio, kitą pusę pas draugus nusinešėm gaivu dabar jau esu prašoma rytojui dar padaryti ačiū, Sonatina, už idėjas
Mėgstu gaminti ir valgyti saldumynus, tai teks kibti į likusį sąrašą
Manau, draugams patiktų, jei padaryčiau ir nesaldų planuoju padaryt iš sūrių krekerių, varškės tepamo sūrelio ir sviesto
Pasiryžau ir pagaminau vakar varškės tinginį , tik improvizuodama Ėjom į svečius, tai namie palikau pusę širdutės formos tinginio, kitą pusę pas draugus nusinešėm gaivu dabar jau esu prašoma rytojui dar padaryti ačiū, Sonatina, už idėjas
Mėgstu gaminti ir valgyti saldumynus, tai teks kibti į likusį sąrašą
Manau, draugams patiktų, jei padaryčiau ir nesaldų planuoju padaryt iš sūrių krekerių, varškės tepamo sūrelio ir sviesto
Labas, Sonatina,
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).
Aciu
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
Aciu
QUOTE(kiprija @ 2007 02 16, 12:35)
Sveikos, gal kas nors gali man pasakyti kas per do daiktas yra kepimo rankove? Gal ir nuotraukyte galetumet mestelt?
dalykelis ir orkaite lieka svari
na ką darau ne taip, kad man įmaišant į masę gaunasi atskiri želė gabaliukai na dariau ir silkę pataluos, ir dabar Marse na atrodo ir želė jau pilu gerokai vėsią, bet vistiek valgant jaučiasi atskiri gabaliukai
na Marsas gavosi skanus, bet man per riebus... naudojau viską pagal receptą, tai kitą kart tikrai dėsiu daugiau varškės ir mažiau grietinėlės. o vietoj marų dėjau maniją su migdolais, tik jį dar su blenderiu sumaliau kartu su varške, nes mažius riešutų atskirai nevalgo bet gavosi taigi jau nebe marsas, o manija
na Marsas gavosi skanus, bet man per riebus... naudojau viską pagal receptą, tai kitą kart tikrai dėsiu daugiau varškės ir mažiau grietinėlės. o vietoj marų dėjau maniją su migdolais, tik jį dar su blenderiu sumaliau kartu su varške, nes mažius riešutų atskirai nevalgo bet gavosi taigi jau nebe marsas, o manija
mesos kukuliai bulvineje tesloje - kiek reikia salyti tesla saldytuve?
QUOTE(rts @ 2007 02 16, 10:38)
Labas, Sonatina,
Aciu
Aciu
Paprastuose PC (bent jau didesniuose RIMI, Maxima) yra Dr Oetcker maži pakeliai prie želė padėti. Dar yra Dansukker "Žėlė cukrus" būna prie cukrų, miltų ir t.t (pažiūrėk ČIA) . Toks gana didelis pakelis. Aš bandžiau - labai geras.
Tikiuosi padėjau