Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

O aš vakar kepiau keksiukus su nutella. Nu super keksiukai,tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif na tai išragavom varškės tinginį - sakau taip kaip yra - nes pradžioje vis atrodė mažai - o vėliau supratom kad padauginom truputį blush2.gif - fantastiškai skanu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi vakar kepiau keksiukus su persikais ir nutella. Labai skanus gavosi smile.gif Su nutella tai kaip tikri keksiukai, kaip issireiske vyro brolis lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

Ir daraiu uzkandi su ikrais. Liuks thumbup.gif

user posted image

Sonatina aciu, isgelbejai musu vakara ( o tai su maziumi nelabai isgalvojau ka cia padaryti skanaus ) lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sian buvo zuvis troskinta grietineleje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pasiryžau ir pagaminau vakar varškės tinginį , tik improvizuodama 4u.gif Ėjom į svečius, tai namie palikau pusę širdutės formos tinginio, kitą pusę pas draugus nusinešėm thumbup.gif gaivu 4u.gif dabar jau esu prašoma rytojui dar padaryti wub.gif ačiū, Sonatina, už idėjas 4u.gif
Mėgstu gaminti ir valgyti saldumynus, tai teks kibti į likusį sąrašą lotuliukas.gif

Manau, draugams patiktų, jei padaryčiau ir nesaldų blush2.gif planuoju padaryt iš sūrių krekerių, varškės tepamo sūrelio ir sviesto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzduce: 15 vasario 2007 - 19:52
Vakar gaminau lasisa su medaus-garstyciu glazura thumbup.gif thumbup.gif MB net lekste islaize lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, Sonatina,

noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).

Aciu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors gali man pasakyti kas per do daiktas yra kepimo rankove? Gal ir nuotraukyte galetumet mestelt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2007 02 16, 12:35)
Sveikos, gal kas nors gali man pasakyti kas per do daiktas yra kepimo rankove? Gal ir nuotraukyte galetumet mestelt?  blush2.gif

user posted image
thumbup.gif dalykelis ir orkaite lieka svari mirksiukas.gif
Atsakyti
na ką darau ne taip, kad man įmaišant į masę gaunasi atskiri želė gabaliukai g.gif na dariau ir silkę pataluos, ir dabar Marse doh.gif na atrodo ir želė jau pilu gerokai vėsią, bet vistiek valgant jaučiasi atskiri gabaliukai g.gif
na Marsas gavosi skanus, bet man per riebus... naudojau viską pagal receptą, tai kitą kart tikrai dėsiu daugiau varškės ir mažiau grietinėlės. o vietoj marų dėjau maniją su migdolais, tik jį dar su blenderiu sumaliau kartu su varške, nes mažius riešutų atskirai nevalgo smile.gif bet gavosi thumbup.gif taigi jau nebe marsas, o manija biggrin.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif mesos kukuliai bulvineje tesloje - kiek reikia salyti tesla saldytuve?
Atsakyti
QUOTE(rts @ 2007 02 16, 10:38)
Labas, Sonatina,

noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).

Aciu  ax.gif

Paprastuose PC (bent jau didesniuose RIMI, Maxima) yra Dr Oetcker maži pakeliai prie želė padėti. Dar yra Dansukker "Žėlė cukrus" būna prie cukrų, miltų ir t.t (pažiūrėk ČIA) . Toks gana didelis pakelis. Aš bandžiau - labai geras.
Tikiuosi padėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antrininkė: 16 vasario 2007 - 13:00