Įkraunama...
Įkraunama...

Cheesecake'as

Šį sūrpyragį kepiau 23 cm skersmens kepimo formoje mirksiukas.gif ( nors esu kepusi ir 18 cm - tada gavosi aukštas sūrio sluoksnis)


galima daryti dvigubą arba 1,5 normos mirksiukas.gif

bet šiaip, tai turėtų per akis užtekti ir iš vienos normos - juk tai tik desertas mirksiukas.gif Jis yra labai sotus, tad vargu ar didelį gabalą įmanoma suvalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 03 13, 15:43)
Jis yra labai sotus, tad vargu ar didelį gabalą įmanoma suvalgyti  mirksiukas.gif


Ačiū už atsakymus 4u.gif Ten saldumynų mėgėjai visi, išskyrus mane lotuliukas.gif Nors šitą laaabai mėgstu ir aš rolleyes.gif Bandysiu, žiūrėsim kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 13, 14:48)
Ačiū už atsakymus 4u.gif Ten saldumynų mėgėjai visi, išskyrus mane lotuliukas.gif Nors šitą laaabai mėgstu ir aš rolleyes.gif Bandysiu, žiūrėsim kas gausis smile.gif

Vakar kepiau, šiandien pasvėriau - be riešutų ir karamelės svėrė 1,3 kg 4u.gif
Atsakyti
Eina sau blink.gif Per kiek laiko cukrus išsilydo? Jau daugiau nei pusvalandis, o niekas ten nevyksta g.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau kažkas gavosi. Tik bandysim ragaut vakare su svečiais rolleyes.gif

user posted image

Ačiū už receptuką, irmulia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 24, 16:02)
Eina sau blink.gif Per kiek laiko cukrus išsilydo? Jau daugiau nei pusvalandis, o niekas ten nevyksta g.gif


šiaip turėtų greičiau išsilydyti g.gif o kaip gaminote karamelinį padažą? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 24, 18:43)
Na va, pagaliau kažkas gavosi. Tik bandysim ragaut vakare su svečiais rolleyes.gif

Ačiū už receptuką, irmulia 4u.gif


labai puikiai atrodo thumbup.gif essen.gif: o pagrindą iš ko darėte? atrodo toks drėgnas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 03 24, 23:40)
šiaip turėtų greičiau išsilydyti  g.gif  o kaip gaminote karamelinį padažą?  mirksiukas.gif


labai puikiai atrodo  thumbup.gif  essen.gif:  o pagrindą iš ko darėte? atrodo toks drėgnas  bigsmile.gif



Paspartinau truputuką, padidinau kaitrą ax.gif

O pagrindas iš sausainių kokius radau parduotuvėj. Sviesto dėjau pagal receptą

Skanus tikrai labai. Tik va kas nepatiko ax.gif tai, kad ta karamelė apie riešutus labai jau kieta, sunku valgyt. Gal man kažkas nesigavo g.gif Va jei riešutus užbarstyt ant tos karamelės, tai liuks būtų buvę
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 25, 14:42)
Paspartinau truputuką, padidinau kaitrą ax.gif

O pagrindas iš sausainių kokius radau parduotuvėj. Sviesto dėjau pagal receptą

Skanus tikrai labai. Tik va kas nepatiko ax.gif tai, kad ta karamelė apie riešutus labai jau kieta, sunku valgyt. Gal man kažkas nesigavo g.gif Va jei riešutus užbarstyt ant tos karamelės, tai liuks būtų buvę


Manau, kad jums viskas gavosi taip kaip ir pagal irmulios receptą. Man buvo tas pats, tai dabar galvoju velykoms padaryti tokį tortą, tik vešimės pas senelius, tai galvoju bus problema su kietais riešutais, jiems bus nepatogu valgyti smile.gif Reikės kažkuo pakeisti....Arba padaryti be riešutų smile.gif Bet šiaip receptukas ir skonis 10 balų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 25, 14:42)
Paspartinau truputuką, padidinau kaitrą ax.gif

O pagrindas iš sausainių kokius radau parduotuvėj. Sviesto dėjau pagal receptą

Skanus tikrai labai. Tik va kas nepatiko ax.gif tai, kad ta karamelė apie riešutus labai jau kieta, sunku valgyt. Gal man kažkas nesigavo g.gif Va jei riešutus užbarstyt ant tos karamelės, tai liuks būtų buvę



aaa, na su kaitra geriau nedidinti jos, nes tada yra tikimybė, kad karamelinis padažas pervirs, ir taps per tamsu + kartoko skonio mirksiukas.gif

na, tai karamelė ant riešutų gan kietoka gaunasi g.gif galima mažiau karamelės dėti ant riešutų, t.y. cukraus, tada riešutai turėtų ploną karamelinį apvalkalą, kuris teoriškai būtų ne toks kietas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2012 03 25, 16:10)
... Reikės kažkuo pakeisti....Arba padaryti be riešutų smile.gif Bet šiaip receptukas ir skonis 10 balų wub.gif


o čia galima varijuoti : pvz. daryti kokį vaisinį ar uogų užpilą ir puošti šviežiomis uogomis - jos tikrai nekietos : + daug kam patinka tokie sūrpyragiai su uogomis mirksiukas.gif

arba tiesiog paruošti želinį viršutinį sluoksnį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 03 25, 15:32)
na, tai karamelė ant riešutų gan kietoka gaunasi  g.gif  galima mažiau karamelės dėti ant riešutų, t.y. cukraus, tada riešutai turėtų ploną karamelinį apvalkalą, kuris teoriškai būtų ne toks kietas  mirksiukas.gif


Aha smile.gif Kai jau paragavom, tai galima varijuoti pagal savo skonį. Aš galvoju, kad galima riešutų (be jokios karamelės) pabarstyti ant užpilto karamelės padažo. Irgi būtų skanu. O taip tai tikrai labai skanus ir siaubingai sotus. Atsipjovėm po gabalą kaip visada rolleyes.gif tai sunku buvo pabaigoj, kas kažkaip suvalgė, kas pasiliko kitai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
tai galima daryt paprasta, bet pertepti pada su iv. uogienem, ir det virshu koki tik nori thumbup.gif
cheesecake
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 25 kovo 2012 - 18:23
Aš darau sūrio pyragą iš Rama Creme bonjour mėlyno arba žydro tepamo sūrio. Gaunasi pigiau nei su Philadelphia. Plius padarau viršutinį sluoksnį iš grietinės, cukraus, ir aviečių - gali būti šaldytos uogos arba trintos avietės, tinka ir uogienė. Rūgštelė suteikia gaivumo smile.gif
Atsakyti