Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

laukiam laukiam clap.gif

na jei nori be siuliu , manau teks megzti ant keliu virbalu arba ant virbalu su valu. as pati sijono dar nebandziau virbalais, o man vaseliu apskritai darbeliai grazesni 4u.gif sekmes, paskui papasakok butinai kaip ten tau tas apvaluolis sijonas isejo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 spalio 2007 - 11:08
QUOTE(linda7 @ 2007 10 29, 10:16)
Noriu paklausti vieno patarimo - ar kai mezgate sijona virbalais, mezgate 5-iais virbalais ar virbalais su valu, kaip padaryti kad nebutu siuliu sonuose?

Kaip tik dabar mezgu sijoną. Mezgu virbalais su valu, nors ankčiau jų labai nemėgavau, bet dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai labai gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 10 29, 12:06)
Kaip tik dabar mezgu sijoną. Mezgu virbalais su valu, nors ankčiau jų labai nemėgavau, bet dabar  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tikrai labai gerai  tongue.gif

bet ar nėra vienos siūlės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 10 29, 13:36)
bet ar nėra vienos siūlės?  g.gif

neturetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 10 29, 14:36)
bet ar nėra vienos siūlės?  g.gif

Mezgant su valu siūlių tikrai nėra, du sijonus taip mezgiau, nieko susiuvinėt nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Baigiau rankove!!!!
Nusimato ilga naktis - apykaklei. Noriu noriu noriu jau baigta suknyte apsirengti!!!!
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 29, 21:26)
Baigiau rankove!!!!
Nusimato ilga naktis - apykaklei. Noriu noriu noriu jau baigta suknyte  apsirengti!!!!

ir pasirodyti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 29, 12:33)
Nu jooo. Bet pagalvok - cia rankytem moteriskos padazo po biskutuka. unikalios spalvos, o ir siulai - lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif super kokybiski. Ten dar dazytojos blog'as yra, tai labai sveiko proto moteris. Man patiko, kaip ji parase, kad po parodos (tokiu pat smile.gif ) nusipirko bais brungiu siulu. Fraze buvo "eee, dave dar toki rasteli, lyg as ruosciausi KAM nors sakyti ar rodyti KIEK uz tuos siuliukus mokejau". O jau kai papirko grynos alpakos nedazytos po 2 svarus uz 100 gr (cia tikrai kapeikos), tai pasigyyyyre smile.gif

As brestu kokiam nors dazytam silkui. Jei busiu gera. JAUCIU busiu!!!

Papildyta:

smile.gif
Uzeik - kuo daugiau ranku, tuo daugiau info!!! Ir ideju smile.gif

O as mezgu savo suknyte (moheris 600 m/100g) su siulem. Aisku, rastas ten pyniuotas, tai labai graziai pasislepia. Ir tai kai apacia mezgiau (mazumyte tik platinta), jau buvo leeeeetai. Dar nesubrendau besiuliam sijonukui ala Juozyyytis.

Paskutine rankove manes laukia!!!

Tada susiusiu, sugalvosiu apykakles uzbaigima, isplausiu.... kai isdzius, butinai bus fotkiuuuu smile.gif

oj kaip laukiam laukiam
o kokia mezgi gal turi pavyzduka?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 30, 15:09)
oj kaip laukiam laukiam
o kokia mezgi gal turi pavyzduka?

smile.gif Hibrida mezgu. Vadinasi, kazka maciau, pamasciau, paieskojau siulu (kol gavau as to moherio ne tinklinio, ir ne paltinio doh.gif

Ideja: spalva (balta), pynes ir 90 cm mazumele platejantis ilgis - is ADAM & EVE kolekcines suknytes, o rankoves (nes ana - be rankoviu), ir apykakle - va is sitos smile.gifuser posted image

Niu, nzn, bet man vis dar vezha.....
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 30, 18:01)
smile.gif Hibrida mezgu. Vadinasi, kazka maciau, pamasciau, paieskojau siulu (kol gavau as to moherio ne tinklinio, ir ne paltinio  doh.gif

Ideja: spalva (balta), pynes ir 90 cm mazumele platejantis ilgis - is ADAM & EVE kolekcines suknytes, o rankoves (nes ana  - be rankoviu), ir apykakle - va is sitos :)Niu, nzn,  bet man vis dar vezha.....

o labai persvieciama is moheros gaunasi??
nu man dar idomiau pasidare kaip atrodo
niekad negalvojau megst suknes is moheros-bet va imsiu ir susigundysiu pamacius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 30, 17:54)
o labai persvieciama is moheros gaunasi??
nu man dar idomiau pasidare kaip atrodo
niekad negalvojau megst suknes is moheros-bet va imsiu ir susigundysiu pamacius  bigsmile.gif

Manyciau jau greit pamatysi smile.gif
As sakau - ilgai ieskojau moherio, kuris butu ne per plonas (kid mokair juk 250 m - 25g., t.y. 1000 m - 100 g) ir ne per pukuotas. Radau!!!!! na ir dar kol gavau tokia balta, kokios norejau...

dar nenuraukiau gi apykakles. O ja prikitliuoti....
Atsakyti
user posted image

Idejike smile.gif

Galima dalis megzt, dalis - va taip va nert.

Ir butinai gal net nebaltas smile.gif
Atsakyti