laukiam laukiam
na jei nori be siuliu , manau teks megzti ant keliu virbalu arba ant virbalu su valu. as pati sijono dar nebandziau virbalais, o man vaseliu apskritai darbeliai grazesni sekmes, paskui papasakok butinai kaip ten tau tas apvaluolis sijonas isejo
QUOTE(linda7 @ 2007 10 29, 10:16)
Noriu paklausti vieno patarimo - ar kai mezgate sijona virbalais, mezgate 5-iais virbalais ar virbalais su valu, kaip padaryti kad nebutu siuliu sonuose?
Kaip tik dabar mezgu sijoną. Mezgu virbalais su valu, nors ankčiau jų labai nemėgavau, bet dabar
Tikrai labai gerai
QUOTE(Lina @ 2007 10 29, 12:06)
Kaip tik dabar mezgu sijoną. Mezgu virbalais su valu, nors ankčiau jų labai nemėgavau, bet dabar
Tikrai labai gerai
Tikrai labai gerai
bet ar nėra vienos siūlės?
QUOTE(Linjus @ 2007 10 29, 14:36)
bet ar nėra vienos siūlės?
Mezgant su valu siūlių tikrai nėra, du sijonus taip mezgiau, nieko susiuvinėt nereikėjo
Baigiau rankove!!!!
Nusimato ilga naktis - apykaklei. Noriu noriu noriu jau baigta suknyte apsirengti!!!!
Nusimato ilga naktis - apykaklei. Noriu noriu noriu jau baigta suknyte apsirengti!!!!
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 29, 21:26)
Baigiau rankove!!!!
ir pasirodyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 29, 12:33)
Nu jooo. Bet pagalvok - cia rankytem moteriskos padazo po biskutuka. unikalios spalvos, o ir siulai - super kokybiski. Ten dar dazytojos blog'as yra, tai labai sveiko proto moteris. Man patiko, kaip ji parase, kad po parodos (tokiu pat ) nusipirko bais brungiu siulu. Fraze buvo "eee, dave dar toki rasteli, lyg as ruosciausi KAM nors sakyti ar rodyti KIEK uz tuos siuliukus mokejau". O jau kai papirko grynos alpakos nedazytos po 2 svarus uz 100 gr (cia tikrai kapeikos), tai pasigyyyyre
As brestu kokiam nors dazytam silkui. Jei busiu gera. JAUCIU busiu!!!
Papildyta:
Uzeik - kuo daugiau ranku, tuo daugiau info!!! Ir ideju
O as mezgu savo suknyte (moheris 600 m/100g) su siulem. Aisku, rastas ten pyniuotas, tai labai graziai pasislepia. Ir tai kai apacia mezgiau (mazumyte tik platinta), jau buvo leeeeetai. Dar nesubrendau besiuliam sijonukui ala Juozyyytis.
Paskutine rankove manes laukia!!!
Tada susiusiu, sugalvosiu apykakles uzbaigima, isplausiu.... kai isdzius, butinai bus fotkiuuuu
As brestu kokiam nors dazytam silkui. Jei busiu gera. JAUCIU busiu!!!
Papildyta:
Uzeik - kuo daugiau ranku, tuo daugiau info!!! Ir ideju
O as mezgu savo suknyte (moheris 600 m/100g) su siulem. Aisku, rastas ten pyniuotas, tai labai graziai pasislepia. Ir tai kai apacia mezgiau (mazumyte tik platinta), jau buvo leeeeetai. Dar nesubrendau besiuliam sijonukui ala Juozyyytis.
Paskutine rankove manes laukia!!!
Tada susiusiu, sugalvosiu apykakles uzbaigima, isplausiu.... kai isdzius, butinai bus fotkiuuuu
oj kaip laukiam laukiam
o kokia mezgi gal turi pavyzduka?
QUOTE(qqte @ 2007 10 30, 15:09)
Hibrida mezgu. Vadinasi, kazka maciau, pamasciau, paieskojau siulu (kol gavau as to moherio ne tinklinio, ir ne paltinio
Ideja: spalva (balta), pynes ir 90 cm mazumele platejantis ilgis - is ADAM & EVE kolekcines suknytes, o rankoves (nes ana - be rankoviu), ir apykakle - va is sitos
Niu, nzn, bet man vis dar vezha.....
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 30, 18:01)
Hibrida mezgu. Vadinasi, kazka maciau, pamasciau, paieskojau siulu (kol gavau as to moherio ne tinklinio, ir ne paltinio
Ideja: spalva (balta), pynes ir 90 cm mazumele platejantis ilgis - is ADAM & EVE kolekcines suknytes, o rankoves (nes ana - be rankoviu), ir apykakle - va is sitos :)Niu, nzn, bet man vis dar vezha.....
Ideja: spalva (balta), pynes ir 90 cm mazumele platejantis ilgis - is ADAM & EVE kolekcines suknytes, o rankoves (nes ana - be rankoviu), ir apykakle - va is sitos :)Niu, nzn, bet man vis dar vezha.....
o labai persvieciama is moheros gaunasi??
nu man dar idomiau pasidare kaip atrodo
niekad negalvojau megst suknes is moheros-bet va imsiu ir susigundysiu pamacius
QUOTE(qqte @ 2007 10 30, 17:54)
o labai persvieciama is moheros gaunasi??
Manyciau jau greit pamatysi
As sakau - ilgai ieskojau moherio, kuris butu ne per plonas (kid mokair juk 250 m - 25g., t.y. 1000 m - 100 g) ir ne per pukuotas. Radau!!!!! na ir dar kol gavau tokia balta, kokios norejau...
dar nenuraukiau gi apykakles. O ja prikitliuoti....
Idejike
Galima dalis megzt, dalis - va taip va nert.
Ir butinai gal net nebaltas