radau dar viena
Labutis, Gal siek tiek ir ne i tema as cia bet susidomejau kiek panasiai laiko uztrunka numegzti suknele? ir kiek dabar kainuoja tokia paslaugele? Zinau kad cia ne skelbimu lenta, bet gal kuri apsiimtu man numegzti suknele? Tokia paprastesne, nuo liemens platejancia? Tiksliai modeliuko nezinau, susiderintume jeigu kas pasisiulytu padeti:)
chmm...sudetingas klausimas na as savo suknele neriau apie 2 men, bet tai vaseliu. megzti gal greiciau, zinoma priklauso nuo suknios sudetingumo.
del kainu, kazkuriam psl skaiciau , kad nunerti suknele kainuoja apie 350 lt, del megztos irgi nezinau...gal kuri mergaite zinos
pasiulymas- griebk virbalus ar vaseli ir pirmyn, savas darbas bus visada laaabai mielas
del kainu, kazkuriam psl skaiciau , kad nunerti suknele kainuoja apie 350 lt, del megztos irgi nezinau...gal kuri mergaite zinos
pasiulymas- griebk virbalus ar vaseli ir pirmyn, savas darbas bus visada laaabai mielas
sveikutes,ziuriu i sukneles ir negaliu atsiziureti, kaip jus taip mokate nerti ir megzti as pavydziu ( baltai). tokiais darbeliais uzsiimdavau tik mokykloje per darbelius ir viska jau pamirsau, moku tik salikus megzti iki sukneliu ar megztuku man dar toli.......tik svjoju ismokti. tai va noriu paklausti gal kas KLAIPEDOJE mezga ar neria ir sutiktu pamokyti mane. aiskus uz tam tikra kaina......
Sveikos!
Kokia suknyte radau!!! Pataria e-parduotuvej pirktis abu tuos daiktus.
Papildyta:
Butu gerai rasteli kazkaip issifruoti...
Einu krapstyt didesne nuotrauka.
Kokia suknyte radau!!! Pataria e-parduotuvej pirktis abu tuos daiktus.
Papildyta:
Butu gerai rasteli kazkaip issifruoti...
Einu krapstyt didesne nuotrauka.
QUOTE(wilma22 @ 2007 10 26, 14:01)
sveikutes,ziuriu i sukneles ir negaliu atsiziureti, kaip jus taip mokate nerti ir megzti as pavydziu ( baltai). tokiais darbeliais uzsiimdavau tik mokykloje per darbelius ir viska jau pamirsau, moku tik salikus megzti iki sukneliu ar megztuku man dar toli.......tik svjoju ismokti. tai va noriu paklausti gal kas KLAIPEDOJE mezga ar neria ir sutiktu pamokyti mane. aiskus uz tam tikra kaina......
Svarbu , kad tik noras būtų, galiu pamokyti ir be pinigų
quote=liusinda,2007 10 19, 21:54]
[/quote]
O kaip sitai suknelei apykaklei tiktu siulai...
Grynas rankytemis dazytas silkas...
Arba visa gamint is kasmyro....
Kid mohera is ten pat....
[/quote]
O kaip sitai suknelei apykaklei tiktu siulai...
Grynas rankytemis dazytas silkas...
Arba visa gamint is kasmyro....
Kid mohera is ten pat....
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 28, 17:27)
bet kainos kokios
Laba diena, mielos mezgejos. As vis uzeinu pas jus i svecius, paskaitau, pasisemiu ideju, bet pati pasireiksti vis dar nedristu, nors mezgu jau daug metu, tik dabar truputi pristabdziau, nes salia tupi ,,mazoji padejeja". Galesiu kada parodyti ir savo darbelius, tik nlb zinau kaip cia ikelti nuorodas. Noriu paklausti vieno patarimo - ar kai mezgate sijona virbalais, mezgate 5-iais virbalais ar virbalais su valu, kaip padaryti kad nebutu siuliu sonuose?Is anksto dekoju uz atsakyma, jei kas padesite
QUOTE(Linjus @ 2007 10 29, 09:45)
bet kainos kokios
Nu jooo. Bet pagalvok - cia rankytem moteriskos padazo po biskutuka. unikalios spalvos, o ir siulai - super kokybiski. Ten dar dazytojos blog'as yra, tai labai sveiko proto moteris. Man patiko, kaip ji parase, kad po parodos (tokiu pat ) nusipirko bais brungiu siulu. Fraze buvo "eee, dave dar toki rasteli, lyg as ruosciausi KAM nors sakyti ar rodyti KIEK uz tuos siuliukus mokejau". O jau kai papirko grynos alpakos nedazytos po 2 svarus uz 100 gr (cia tikrai kapeikos), tai pasigyyyyre
As brestu kokiam nors dazytam silkui. Jei busiu gera. JAUCIU busiu!!!
Papildyta:
QUOTE(linda7 @ 2007 10 29, 11:16)
Laba diena, mielos mezgejos. As vis uzeinu pas jus i svecius, paskaitau, pasisemiu ideju, bet pati pasireiksti vis dar nedristu, nors mezgu jau daug metu, tik dabar truputi pristabdziau, nes salia tupi ,,mazoji padejeja". Galesiu kada parodyti ir savo darbelius, tik nlb zinau kaip cia ikelti nuorodas. Noriu paklausti vieno patarimo - ar kai mezgate sijona virbalais, mezgate 5-iais virbalais ar virbalais su valu, kaip padaryti kad nebutu siuliu sonuose?Is anksto dekoju uz atsakyma, jei kas padesite
Uzeik - kuo daugiau ranku, tuo daugiau info!!! Ir ideju
O as mezgu savo suknyte (moheris 600 m/100g) su siulem. Aisku, rastas ten pyniuotas, tai labai graziai pasislepia. Ir tai kai apacia mezgiau (mazumyte tik platinta), jau buvo leeeeetai. Dar nesubrendau besiuliam sijonukui ala Juozyyytis.
Paskutine rankove manes laukia!!!
Tada susiusiu, sugalvosiu apykakles uzbaigima, isplausiu.... kai isdzius, butinai bus fotkiuuuu