QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 05, 18:16)
Labai ačiū tetule Bet aš tai galvojau kad ten megzta virbalais O tu galvoji kad ten nerta vašeliu? Susipainiojau.Tai kaip ten išeina apačia iki kaspino virbalais, o viršus vašeliu???? Niu kažkaip man tada bus Na nebent kokia mamytė padėtų su patarimais. O gal tu įžiūri panašų raštą kad būtų viskas virbalais?????Aš dar galvoju, o jei tą kiauraraštį mezgus muselių raštu???Kaip galvoji ar tiktų? Eisiu pabandyt.Kas gausis parašysiu.
Labai ačiū už pagalbą.Nepykit jau labai aš dar tik mokausi....
Labai ačiū už pagalbą.Nepykit jau labai aš dar tik mokausi....
Suknelė tikrai nerta, nes turiu pas save didesnę nuotrauką, aiškai matyti detalės. Viskas gerai, nesinervink, nėrimo raštas paprastas. Atsidaryk pirmą nuorodą, ten dešinėje aptiniame kampe yra alyvinės spalvos raštelis, numerį užrašiau. Antroje nuorodoje yra taip pat apatiniame kampe - raštelio schema. Tik smulkiai, bet įmanoma įžiūrėti. O jei neaišku, tai tur būt butų taip: I-a eilė 1 stulpelis su užmetimu, pynutė, vėl vienas su užmetimu, kitoje eilėje iš jų išneriama 3 stulpeliai su užmetimu, pynutė ir vėl trys su užmetimu, ir taip keičiasi. O tarpuose visi stulpeliai su užmetimu, platinant vis pridėti po stulpelį kas kelios eilės, panašiai kaip čia klevo lape:
http://www.supermama...?...0476&st=540
Nežinau ar aiškiai paaiškinau.