Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 05, 18:16)
Labai ačiū tetule 4u.gif Bet aš tai galvojau kad ten megzta virbalais g.gif  g.gif O tu galvoji kad ten nerta vašeliu? g.gif  g.gif Susipainiojau.Tai kaip ten išeina apačia iki kaspino virbalais, o viršus vašeliu???? Niu kažkaip man tada bus schmoll.gif  schmoll.gif  Na nebent kokia mamytė padėtų su patarimais. mirksiukas.gif O gal tu įžiūri panašų raštą kad būtų viskas virbalais?????Aš dar galvoju, o jei tą kiauraraštį mezgus muselių raštu???Kaip galvoji ar tiktų? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Eisiu pabandyt.Kas gausis parašysiu. mirksiukas.gif
Labai ačiū už pagalbą.Nepykit jau labai aš dar tik mokausi....

Suknelė tikrai nerta, nes turiu pas save didesnę nuotrauką, aiškai matyti detalės. Viskas gerai, nesinervink, nėrimo raštas paprastas. Atsidaryk pirmą nuorodą, ten dešinėje aptiniame kampe yra alyvinės spalvos raštelis, numerį užrašiau. Antroje nuorodoje yra taip pat apatiniame kampe - raštelio schema. Tik smulkiai, bet įmanoma įžiūrėti. O jei neaišku, tai tur būt butų taip: I-a eilė 1 stulpelis su užmetimu, pynutė, vėl vienas su užmetimu, kitoje eilėje iš jų išneriama 3 stulpeliai su užmetimu, pynutė ir vėl trys su užmetimu, ir taip keičiasi. O tarpuose visi stulpeliai su užmetimu, platinant vis pridėti po stulpelį kas kelios eilės, panašiai kaip čia klevo lape:
http://www.supermama...?...0476&st=540
Nežinau ar aiškiai paaiškinau.
Atsakyti
Oi ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jūs šaunuolės ir laaaaaaaaaaaaaabai įžvalgios doh.gif doh.gif doh.gif Bet aš jau nebesusilaikiau ir pradėjau vakar vakare MEGZTI biggrin.gif Pasidalinau akių skaičių ir pradėjau muselių raštu ir gerosiomis akimis.Po to tas gerasias mažinsiu ir megsiu ties krūtine musiukėmis.Mane su virbalais didesnė draugystė sieja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kai tik kiek nors matysis rezultato būtinai pasirodysiu blush2.gif Bet greitai to padaryti nepažadu, man su jūsų tempais nėra ko lygintis schmoll.gif schmoll.gif Jūs tikros raketos. thumbup.gif thumbup.gif Bet vistiek labai ačiū už pagalbą.Net nesitikėjau.Tuo laaaaaaaaabai džiaugiuos.Tad jei kas dar bus neaiškaus, būtinai dar parašysiu, okei?O dabar lekiu į starto tiesiają su savo muselėm..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi šitą suknelę megzčiau virbalais blush2.gif Labai graži smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 06 spalio 2007 - 12:22
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 05, 09:03)
Silkine palandziojau po tavo albuma  tavo darbeliai grazus ir pati grazi esi  thumbup.gif  ax.gif

Aciu labai uz grazius zodzius blush2.gif
Atsakyti
[quote=Silkine,2007 10 04, 16:55]
Diekui ax.gif
Malonu girdet 4u.gif
Tik vat uzdejus jau uzseni, pas mano vaikina sirdele pradejo streikuot, nuo aplinkiniu vyru demesio lotuliukas.gif
lotuliukas.gif nenuostabu visai thumbup.gif bet labai grazu
Papildyta:
[quote=1RUGILE,2007 10 06, 12:34]
Oi ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jūs šaunuolės ir laaaaaaaaaaaaaabai įžvalgios doh.gif doh.gif doh.gif Bet aš jau nebesusilaikiau ir pradėjau vakar vakare MEGZTI biggrin.gif

na...jei jau apsisprendei tai apsisprendei thumbup.gif bet joks mezgimas neatstos nerimo biggrin.gif sita suknele bus tokia tik tada jei bus atlikta vaseliu, ir as apie ja mastau blush2.gif na sekmes ir butinai pasirodyk, kai nors kiek pamegzi
Atsakyti
Dovyda, nerk greičiau ir nebemastyk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bus labai įdomu po to palyginti rezultatą.O aš jau mezgu iš antro karto verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nepavyko akių apsiskaičiuot.Nieko nepadarysi.Man čia įprasta....
Atsakyti
na tik nenuleisk ranku 4u.gif , o siulus kokius pasirinkai? as dabar sijona neriu, ta "rudenini" su klevo lapais, oras vesus, reikia storelesnio sijonelio, o suknute laukia eiles, ji bus is karto po jo bigsmile.gif aha tikrai galesim palygint thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane siūlai pusę medvilės ir pusę vilnos.Minkštučiai, panašiai kaip vaikiški siūlai būna, be pūkelio.Pavadinime trys B.B.B.Virbalai 3 numerio.Smagiai mezgasi. thumbup.gif Ir šilta turėtų būti.O tau linkiu kuo greičiau rudeninius lapukus nunarplioti, po to pas mus čia apsilankyt,i o tada jau kibti į suknelę. mirksiukas.gif mirksiukas.gif Ten mūsų mintys ir sustiks. mirksiukas.gif O gal dar kas į kompaniją prisijungs per tą laikelį. mirksiukas.gif mirksiukas.gif Būtų šaunu.Nors ir taip jaučiu bus jėga kai abi sukneles sudėsim. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau ar buvo, bet jei ir pasikartosiu, vis tiek labai gražu:
iš VS
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 06, 18:20)
Pas mane siūlai pusę medvilės ir pusę vilnos.Minkštučiai, panašiai kaip vaikiški siūlai būna, be pūkelio.Pavadinime trys B.B.B.Virbalai 3 numerio.Smagiai mezgasi. thumbup.gif Ir šilta turėtų būti.O tau linkiu kuo greičiau rudeninius lapukus nunarplioti, po to pas mus čia apsilankyt,i o tada jau kibti į suknelę. mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Ten mūsų mintys ir sustiks. mirksiukas.gif O gal dar kas į kompaniją prisijungs per tą laikelį. mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Būtų šaunu.Nors ir taip jaučiu bus jėga kai abi sukneles sudėsim. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na sekmes 4u.gif as paskubesiu
Atsakyti
Labukas dovyda mirksiukas.gif mirksiukas.gif Ar jau galvoji apie suknelę, kaip tie rudeniniai lapukai? mirksiukas.gif Ar jau baigi? mirksiukas.gif Aš suknelės priekio jau nuvariau beveik iki krūtinės. ax.gif Teko keletą kartų paardyt doh.gif tai tempas kiek sulėtėjo doh.gif ,bet gal ir gerai, nebūsiu nuo tavęs labai atitolus...Nors labai svaigstu kaip noriu pabaigt greičiau, thumbup.gif nes mintį rezgu klostuotam sijonui...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2007 10 16, 15:23)
Nežinau ar buvo, bet jei ir pasikartosiu, vis tiek labai gražu:
iš VS
user posted image

fantastiškos suknelės bigsmile.gif gal kas nors turite šios suknelės raštą g.gif ax.gif
Atsakyti