Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

Mergaitės gal galit kuri nors padėti mirksiukas.gif Nemoku įkelti vienos suknelės modelio blush2.gif o rašto taip reikia blush2.gif Gal pažiūrėjusi kuri nors man padėtumėte išsiaiškinti blush2.gif ar bent jau pabandyti rasti ką nors panašaus į tą raštelį.O megzti taaaaaaaaaaaaaaip noriu. ax.gif Siūlai antra savaitė padėti o pradėti niekaip neišeina blush2.gif Bandžiau visokius raštus, bet tas stovi akyse nors tu ką.Man čia panašu į perliuką, pabandžiau bet kažkaip ne taip žiūrisi ir psio blush2.gif Nebežianu ką daryti.Padėkit.
Atsakyti
Silkine palandziojau po tavo albuma tavo darbeliai grazus ir pati grazi esi thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 16:36)

Silkine,suknele pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 05, 08:40)
Mergaitės gal galit kuri nors padėti mirksiukas.gif Nemoku įkelti vienos suknelės modelio blush2.gif o rašto taip reikia blush2.gif Gal pažiūrėjusi kuri nors man padėtumėte išsiaiškinti  blush2.gif ar bent jau pabandyti rasti ką nors panašaus į tą raštelį.O megzti taaaaaaaaaaaaaaip noriu.  ax.gif Siūlai antra savaitė padėti o pradėti niekaip neišeina blush2.gif Bandžiau visokius raštus, bet tas stovi akyse nors tu ką.Man čia panašu į perliuką, pabandžiau bet kažkaip ne taip žiūrisi ir psio blush2.gif Nebežianu ką daryti.Padėkit.

atsiųsk man į el paštą - įkelsiu
linceris@yahoo.com ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Silkine suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 05, 08:40)
Mergaitės gal galit kuri nors padėti mirksiukas.gif Nemoku įkelti vienos suknelės modelio blush2.gif o rašto taip reikia blush2.gif Gal pažiūrėjusi kuri nors man padėtumėte išsiaiškinti  blush2.gif ar bent jau pabandyti rasti ką nors panašaus į tą raštelį.O megzti taaaaaaaaaaaaaaip noriu.  ax.gif Siūlai antra savaitė padėti o pradėti niekaip neišeina blush2.gif Bandžiau visokius raštus, bet tas stovi akyse nors tu ką.Man čia panašu į perliuką, pabandžiau bet kažkaip ne taip žiūrisi ir psio blush2.gif Nebežianu ką daryti.Padėkit.

štai žadėtoji suknelė - mergina tik veido spalvą pakeitusi bet suknelė matosi mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Ačiū už pagalbą įkeliant nuotrauką. 4u.gif Mergaitės žvilgterkit kuri, gal įmatysit kokį panašų raštelį blush2.gif Niu labai noriu pradėti megzti, labai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 05, 11:49)
Ačiū už pagalbą įkeliant nuotrauką. 4u.gif  Mergaitės žvilgterkit kuri, gal įmatysit kokį panašų raštelį  blush2.gif Niu labai noriu pradėti megzti, labai. blush2.gif

Man atrodo, kad čia bus tas rašelis Nr.4513:
http://picasaweb.goo...803746170060802
http://picasaweb.goo...804673882997490
o čia visas albumas - daug nėrimo raštų:
http://picasaweb.goo...aow/NeuerOrdner
o krūtinė ir viršutinė nugaros dalis tai labai parasta: 2 stulpeliai su užmetimu 2 pynutės akys ir 2 stulpeliai su užmetimu.

Šita suknutė buvo Neinman Marcus kataloge, bet, man rodos, kad dabar čia yra kolekcija šiltesniems orams. Dabar neturiu laiko ieškoti, bet pabandyk, gal tu atrasi tai bus parodytos išdidintos detalės, bus aiškiau, kaip nerti.
http://www.neimanmar...topNavcat000730
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 05 spalio 2007 - 11:43
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 15:36)

Labai labai labai liuks suknute!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū tetule 4u.gif Bet aš tai galvojau kad ten megzta virbalais g.gif g.gif O tu galvoji kad ten nerta vašeliu? g.gif g.gif Susipainiojau.Tai kaip ten išeina apačia iki kaspino virbalais, o viršus vašeliu???? Niu kažkaip man tada bus schmoll.gif schmoll.gif Na nebent kokia mamytė padėtų su patarimais. mirksiukas.gif O gal tu įžiūri panašų raštą kad būtų viskas virbalais?????Aš dar galvoju, o jei tą kiauraraštį mezgus muselių raštu???Kaip galvoji ar tiktų? mirksiukas.gif mirksiukas.gif Eisiu pabandyt.Kas gausis parašysiu. mirksiukas.gif
Labai ačiū už pagalbą.Nepykit jau labai aš dar tik mokausi....
Atsakyti
As manau,kad si suknele nerta. smile.gif
Atsakyti
[quote=~saulyte~,2007 10 05, 19:48]
As manau,kad si suknele nerta. smile.gif

Nerta, nerta. Vienareiksmiskai. Visa nerta! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kose: 05 spalio 2007 - 21:38