Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(jusda @ 2007 10 02, 14:54)
Gal galite paaiškinti kaip padaryti tokias rankovytes?
user posted image

va tau nuskenavau iš žurnalo porą lapų mirksiukas.gif gal pravers. aš pati dariau pagal tuos nurodymus - ir labai puikiai gavosi ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Linjus, aciu tau uz gera dalyka bigsmile.gif man mama visad sako pasidaryk rankoviu brezini, o cia stai kad nori viskas aiskiai padaryta. teks nusikopijuot ir pasididint schemutes:bigsmile:
labai aciu, Tu Shaunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
va tau nuskenavau iš žurnalo porą lapų  gal pravers. aš pati dariau pagal tuos nurodymus - ir labai puikiai gavosi

Didelis didelis ačiūkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 09 30, 23:42)
dovyda** nuostabiiiii sukneleeeeeeee  thumbup.gif  kiek kantrybes  reik  doh.gif saunuole  thumbup.gif

aciu visoms mergaitems uz tuos pagyrimus 4u.gif
taip ji nerta visa is turkisku "Linaete troy" siulu, labai panasus i "Maxi" siuliukus, ploni. na siaip tikrai reiks pabandyti nusifotografuoti, tik va modelis (as biggrin.gif ) gal nelabai tiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Neimk i galva irnesakyk.gif savo pagamintiems darbeliams pacios esam puikiausi modeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 10 03, 13:35)
Linjus, aciu tau uz gera dalyka bigsmile.gif man mama visad sako pasidaryk rankoviu brezini, o cia stai kad nori viskas aiskiai padaryta. teks nusikopijuot ir pasididint schemutes:bigsmile:

QUOTE(jusda @ 2007 10 03, 13:38)
Didelis didelis ačiūkas thumbup.gif

blush2.gif
kai laiko turėsiu sukelsiu visą žurnaliuką - gerų ten patarimų yra mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Vat ir mano suknele blush2.gif
http://public.fotki....erginom/44.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silkine: 04 spalio 2007 - 15:41
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 17:36)
Cia mano suknele  blush2.gif

user posted image

nematau nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 16:36)

oiii labai grazu. saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 10 04, 16:51)
oiii labai grazu. saunuole 4u.gif

Diekui ax.gif
Malonu girdet 4u.gif
Tik vat uzdejus jau uzseni, pas mano vaikina sirdele pradejo streikuot, nuo aplinkiniu vyru demesio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 04, 15:55)
Diekui  ax.gif
Malonu girdet  4u.gif
Tik vat uzdejus jau uzseni, pas mano vaikina sirdele pradejo streikuot, nuo aplinkiniu vyru demesio  lotuliukas.gif

Aha, čia ir man streikuot gali pradėt, smile.gif
ne todėl, kad moterys traukia, bet kad atrodo thumbup.gif ir ne tik suknelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 10 03, 13:35)

Ir as uzsiseivinau, naudingas dalykas,prisdedu prie padekos smile.gif
Atsakyti