QUOTE(qqte @ 2007 02 14, 12:53)
ohoooo kokia grozybe
cia mano svajoniu suknele
o iliemenavai tik is krastu?
man reik konsultacijos tavo kaip tu ja mezgei nes as kazka panasaus noriu
kokie cia siulai?
cia mano svajoniu suknele
o iliemenavai tik is krastu?
man reik konsultacijos tavo kaip tu ja mezgei nes as kazka panasaus noriu
kokie cia siulai?
medvilne su viskoze
i apacia ji plateja siek tiek, nesimato fotkej, ties klubais siaurinau link liemens ir po to ties kurtine platinau
Tik is sonu nuleidima ir akiu pridejima dariau Tik as megstu, kai tai matosi, sumezgineju 3-4 akis
Aurelia, nuostabi suknele, ir figura lb gera turi
Aurelia, labai grazi suknute
suknelė
Na ir grozybiu prisiziurejau per abi temas
tik vis drasos tokiem uzmojam nepakanka, visgi kruopstumo ir noro yra
nusiziurejau keleta modeliuku, tik ka pirmam kartui geriau nert - is detaliu ar vientisa? man atrodo is kokiu daliu butu paprasciau, nes dydi galima pasireguliuot, o vientisai labai jau tikslios schemos reiktu? ar klystu
ir kokius siulus rinktis, kad gerai nesiotus ir tuopat butu puosnu?
nusiziurejau keleta modeliuku, tik ka pirmam kartui geriau nert - is detaliu ar vientisa? man atrodo is kokiu daliu butu paprasciau, nes dydi galima pasireguliuot, o vientisai labai jau tikslios schemos reiktu? ar klystu
QUOTE(hindy @ 2007 02 15, 01:44)
Na ir grozybiu prisiziurejau per abi temas
na is atskiru detaliu man sunkiau, visu pirma, suneriant daug siuliuku kaisiot, o neriant gi lengviausia pamatuoti ploti Pasidaryk iskarpa, arba nerk pagal tinkancia suknele, pasimatuoji virvute ir pirmyn, jei nepasiseks, gi nedaug ardyt reiks
AURELIA nu jau grozis sukneles auksaranke
Kaip su irisiniais siulais, ar uzpakalis labai issisedi?? ir kiek metru ar gramu reiktu S dydzio berankovei suknutei iki keliu, nertai kiaurarasciu? o kokius siulus dar patartumet, salone sako viskoze su medvilne neblogai, tipo neissisedi?
aciu
aciu
QUOTE(hindy @ 2007 02 15, 16:08)
Kaip su irisiniais siulais, ar uzpakalis labai issisedi?? ir kiek metru ar gramu reiktu S dydzio berankovei suknutei iki keliu, nertai kiaurarasciu? o kokius siulus dar patartumet, salone sako viskoze su medvilne neblogai, tipo neissisedi?
aciu
aciu
siulas turi but minkstas, kuo kietesnis tuo issisedejimas garantuotesnis, be to, palikt reikia prielaida laisvumui, nes tada tikrai issisedes
medvilne su viskoze neissisedi, bet ir nesilamdo
o gramu kiekis priklauso nuo metrazo, siulu storio ir mezgimo rasto
gali 300 uztekti, gali 500 g but mazai
pasikonsultuok pirkdama su pardaveja
Gal kas turit nuotraukų mocherinių ažūrinių suknelių?