Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(La Perla @ 2007 08 29, 11:42)
o man atvirksciai: kitu darbai visada grazesni uz mano... blush2.gif

man irg kitu grazesni
savo tai tokie jau iprasti kol padarai pasidaro
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2007 08 29, 11:59)
labai gražu, La Perla  4u.gif  . O kas per technika (neįžiūriu  g.gif )?...

aciu, nunertas tinkliukas o ant jo prisiutos nertos ramunes smile.gif
QUOTE(qqte @ 2007 08 29, 13:45)
man irg kitu grazesni
savo tai tokie jau iprasti kol padarai pasidaro

butent, kol nuneri tiek atsibosta kad po to pradedi abejoti ar cia tikrai grazu ax.gif
bet... idedi foto i SM ir pasako kad grazu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 08 29, 16:57)
aciu, nunertas tinkliukas o ant jo prisiutos nertos ramunes  smile.gif

butent, kol nuneri tiek atsibosta kad po to pradedi abejoti ar cia tikrai grazu  ax.gif
bet... idedi foto i SM ir pasako kad grazu  tongue.gif

Mergaites 4u.gif , nemaišykit sąvoku - "gražu" ir "miela"...
Papildyta:
Man lygiai tas pats, kol nuneri kokią suknelę ar sijoną, jau tampa nebe toks tas daiktas gražus koks buvo iki tol, bet jis tampa mielu.. kadangi i jį yra įdėta daug širdies..., o svarbiausia padarytas mūsų pačių rankomis ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 08 29, 08:38)
dar ne visai baigta bet rodau:
user posted image

Labai graži suknelė, Noriu paklausti kodėl gėles siuvate ant tinklo, o ne iš karto jungiat gėlę su gėle? O tinklą neriate pagal iškarpą ?
Atsakyti
bigsmile.gif niu jau grožis bigsmile.gif negaliu nesižavėtyi gabiomis mamytės, nu ir kantrybės turėjimas ax.gif gražu labai labai
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 08 29, 20:22)
Labai graži  suknelė, Noriu paklausti kodėl gėles siuvate ant tinklo, o ne iš karto jungiat gėlę su gėle? O tinklą neriate pagal iškarpą ?

laba, siuvau geles ant tinklo, kadangi:
1. taip tvirciau ir neissitampys (nes geles lapeliai susiuti gali issitempti neproporcingai)
2. paprasciau sudelioti gelytes (nors irgi pakankamai sudetinga nes kabinu tik krasciukus)
3. norejau kad suknute butu ilga ir kazkiek matytusi koju, tai ant tinklo apacioje "pabarstysiu" tik keleta gelyciu, o siuvant vien gelytes jau butu kitaip
4. tinkla neriau be jokios iskarpos,nuo apacios, o po to matavausi ir "siaurinau" kiek reikejo 4u.gif
Atsakyti
La Perla, labai grazu ir originalu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 08 30, 07:36)
laba, siuvau geles ant tinklo, kadangi:
1. taip tvirciau ir neissitampys (nes geles lapeliai susiuti gali issitempti neproporcingai)
2. paprasciau sudelioti gelytes (nors irgi pakankamai sudetinga nes kabinu tik krasciukus)
3. norejau kad suknute butu ilga ir kazkiek matytusi koju, tai ant tinklo apacioje "pabarstysiu" tik keleta gelyciu, o siuvant vien gelytes jau butu kitaip
4. tinkla neriau be jokios iskarpos,nuo apacios, o po to matavausi ir "siaurinau" kiek reikejo  4u.gif

Ačiū už atsakymą, noriu pabandyti gal taip ir geriau.
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 08 30, 10:37)
La Perla, labai grazu ir originalu bigsmile.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(Rife @ 2007 08 30, 13:14)
Ačiū už atsakymą, noriu pabandyti gal taip  ir geriau.

ant tinklo paprasciau improvizuot, sekmiuko 4u.gif kazkur ankstesniuose psl yra mano juoda tinkline suknute su raudonom gelem, nickas Vivato (neriniuose rasydavau vienu nicku, nestukse kitu, bet apsistojau ties vienu 4u.gif )
Atsakyti
Čia auksarankėms:

http://forum.myjane....=4682&start=225
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2007 08 31, 10:08)

aciu wub.gif
Atsakyti
Kiek cia grozybiu wub.gif
Atsakyti