Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

Labai aciu visoms smile.gif Nesitikejau tiek pagyrimu gauti smile.gif
Atsakyti
As ir noriu tas nuostabias sukneles pamatyt blush2.gif Nesimato nei kokios nors nuorodos, nei nuotrauku unsure.gif
Atsakyti
Jurate 123, labai labai gražu. Negaliu darbe nusėdėt doh.gif , taip norisi lėkt namo ir daugiau nieko neveikt, o tik nerti nerti nerti... blink.gif
Atsakyti
dar ne visai baigta bet rodau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 08 29, 09:38)
user posted image

Super. thumbup.gif Labai idomiai atrodo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katuliukas: 29 rugpjūčio 2007 - 07:54
labai graži, pasaka.
Atsakyti
QUOTE(Katuliukas @ 2007 08 29, 07:53)
Super. thumbup.gif  Labai idomiai atrodo. smile.gif

QUOTE(saldainia @ 2007 08 29, 08:08)
labai graži, pasaka.

ACIU 4u.gif
man labai grazios Jurates suknutes wub.gif daugiau nespejau paziureti su zyzliuku ant ranku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 08 29, 08:38)

Aciu. Tavo suknute taip pat labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vajeee blink.gif As galvojau kad esu visai nebloga nereja bet paziurejus merginu sukneles sugalvojau kad dar laaaabbbbaaaaiiii toli mani iki ju (kaip pesciom iki kinijos) lotuliukas.gif Cia mano tevelis visada taip palygina
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 08 29, 08:54)
Vajeee  blink.gif As galvojau kad esu visai nebloga nereja bet paziurejus merginu sukneles sugalvojau kad dar laaaabbbbaaaaiiii toli mani iki ju (kaip pesciom iki kinijos)  lotuliukas.gif Cia mano tevelis visada taip palygina

Kartais ir man taip atrodo, bet nereikia saves taip jau nuvertinti... Kiekvienai savi darbeliai yra patys mieliausi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 08 29, 09:21)
Kartais ir man taip atrodo, bet nereikia saves taip jau nuvertinti... Kiekvienai savi darbeliai yra patys mieliausi!  4u.gif

o man atvirksciai: kitu darbai visada grazesni uz mano... blush2.gif
Atsakyti
labai gražu, La Perla 4u.gif . O kas per technika (neįžiūriu g.gif )?...
Atsakyti