Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

Jurate123 super thumbup.gif
Atsakyti
Jurate123, labai grazios visos sukneles! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 28, 13:25)
Na, pagaliau ir as ikeliu savo sukneles 

bigsmile.gif na ir grozis visu sukneliu,net truksta zodziu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 28 rugpjūčio 2007 - 14:21
QUOTE(pikolina @ 2007 08 28, 14:32)
4u.gif Gal turi schemute baltos suknytes virsaus.Labai graziai krutine atrodo blush2.gif

Aciu labai visoms uz pagyrimus. Suknyciu virsu neriau pagal sia shema: http://fancy.nasca.r...-blouses/2/234/ tik neriau didesne.
Atsakyti
Superines suknytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif isimylejau ta ilgaja wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=tetulė,2007 08 27, 23:07]
. Gal dar kam nors ateis į galvą kokia mintis?

O Jurates123 pilkos sukneles motyvas jums netiktu? Ne toks pats, gal retesnis, bet l. grazus. Ir dar jungta sachmatine tvarka, man regis? Juk galima variuot?.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 28, 15:23)
Aciu labai visoms uz pagyrimus. Suknyciu virsu neriau pagal sia shema: http://fancy.nasca.r...-blouses/2/234/  tik neriau didesne.

Labai aciu uz schemute 4u.gif
Atsakyti
Jurate123, thumbup.gif
super, ispudingos visos suknytes bigsmile.gif
Atsakyti
Labai labai aciu visoms uz pagyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2007 08 27, 22:07)
Dėkui, už pamąstymus, tas rankovių statymas tikrai įdomus, tačiau pagrindinį raštą ir šiaip žiūriu ir išdidinus, bet nesumąstau, kaip čia nerta. Gal dar kam nors ateis į galvą kokia mintis?

esu beveik tikra, kad ta žalioji suknutė megzta virblais. Net jei apačia atrodo apnerta, bet ir čia greičiausiai bus virbaliukais megzta - kaip kad servetėlės megztos virbalai taip banguotai užsibaigia.
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 08 28, 18:23)
esu beveik tikra, kad ta žalioji suknutė megzta virblais. Net jei apačia atrodo apnerta, bet ir čia greičiausiai bus virbaliukais megzta - kaip kad servetėlės megztos virbalai taip banguotai užsibaigia.

Drįsčiau pasiginčyti.Suknutė nerta ax.gif

Norėčiau pagirti Jūratės darbus.Labai šaunios suknelės wub.gif
Atsakyti
Jūrate - suknelės nuostabios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypaš ta ilgoji wub.gif
Atsakyti