Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(bielra @ 2007 08 09, 22:31)
Tesiu duota pazada ir rodausi su savo pirma karta gyvenime nerta suknele...
Tiesa, nesu labai ja patenkinta, nes kazkaip pamusalas negraziai atrodo! Nors prie tokios figuros nieko geriau ir negali padaryti  doh.gif
user posted image

Atsitiktinai čia užklydau, bet suknelė - fantastika thumbup.gif wub.gif Pamušalą tik sutvarkyt reikia ir per visą padaryt.
Et, kad aš tokias rankas turėčiau ax.gif
Atsakyti
Bielra --- PASAKA!!!!!!!!!!!! Tik pamušaliuką tikrai reik perdaryti, aš ir dariau vieną kartą trumpesnį, tai po to perdarinėjai iki pat apačios, o jei dar uždengsi ir pilvo gėlytes, tai bus "šykarna" suknutė.
o dėl škurlyno pasijonių super idėja, man kai reikėjo prie rudo VS sijono, tai tinkamą spalvą tik ten ir radau, ir net siūt nereikėjo, tik pamušalo viršų nukirpau, kad apačia su skeltuku liktų ir rankom gražiai prikabinau. Ir dar pats sijonas liko, reik iš jo dar ką padirbt.

Bielra, dar kartą --SUPER!!!!
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 10, 22:22)
Atsitiktinai čia užklydau, bet suknelė - fantastika thumbup.gif  wub.gif Pamušalą tik sutvarkyt reikia ir per visą padaryt.
Et, kad aš tokias rankas turėčiau ax.gif

tikrai verta pagyrimo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu- suknele labai grazi smile.gif ir idegis labai grazus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 11, 12:57)
Pritariu- suknele labai grazi smile.gif ir idegis labai grazus..  ax.gif

Aciu visoms mergaitems uz grazius zodzius, o tai man jau buvo nuotaika sugedusi del tos sukneles... Pamusalas tikrai niekam tikes schmoll.gif , reikes perdaryti!
Prunskiene, tu cia apie mano idegi kalbejai? bigsmile.gif As balta kaip varna lotuliukas.gif , cia gal apsvietimas namuose toks grazus? g.gif
Na, bet rytoj isvaziuoju i pajuri, tai gal bus progos ir pasideginti...
Aciu dar karteli visoms mergaitems! 4u.gif
Atsakyti
Tiksliau balta kaip suris! doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 08 09, 22:31)
Tesiu duota pazada ir rodausi su savo pirma karta gyvenime nerta suknele...
Tiesa, nesu labai ja patenkinta, nes kazkaip pamusalas negraziai atrodo! Nors prie tokios figuros nieko geriau ir negali padaryti  doh.gif
user posted image

Suknelė labai graži, Bielra auksines rankas turi. Tik... Pas mane panaši figūra, tai aš per klubus būčiau mezgusi ne horizontalias juostas, o vertikalias. Optiškai lieknintų...
Atsakyti
bielra, labai gražu 4u.gif Viršus man labai ptinka bigsmile.gif

O čia kelios idėjos VASARINĖM suknelėm smile.gif Lygtai nebuvo šitos nuorodos dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatan @ 2007 08 10, 10:38)
tos suknelės, kur Mexxica teiravosi, aprašymas yra čia

Ačiū ploja.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Ir as pagaliaugaliu pasigirti ax.gif Lauksiu ivertinimu ir kritikos blush2.gif

user posted image
================================
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 08 22, 22:43)
Ir as pagaliaugaliu pasigirti  ax.gif  Lauksiu ivertinimu ir kritikos  blush2.gif

user posted image
================================
user posted image

nugi grazumelis
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
virbalais kiek iziuriu?
o koki siuliukai?kokio numerio virbalais narpliojai?
Atsakyti
biggrin.gif Gražu. Labai labai. thumbup.gif
Atsakyti