Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(bielra @ 2007 08 10, 09:36)
Gal sakau pasisiuti kuno spalvos apatinuka? Atrodyciau kaip ir nuoga, bet ne nuoga...?  lotuliukas.gif

Va va, aš kaip tik ketinu pasisiūti vieną kūno spalvos "apatinuką" iš elastingo audinio, kad ir gėlytės matytųsi ir prie visko tikstų, t.y po viskuo lotuliukas.gif

Palaikau idėją visu 100 procentų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatan @ 2007 08 09, 21:55)
sveikos,
norėčiau paprašyti jūsų patarimo.
Radau tokią suknelę (yra ir aprašymai, jei kuriai irgi patiktų). Man labai graži, bet bijau, kad tinka tik tokioms "šakaliukinėms" manekenėms kaip ta nuotraukoje.  unsure.gif  Nesu mezgus suknelės, neįsivaizduoju kaip tokia turėtų atrodyt ant  kūno su išlinkimais išraiškingesniais  bigsmile.gif blush2.gif  lotuliukas.gif . Gal net neverta pradėt? Ji iš dviejų siūlų, taigi turėtų būti storoka  g.gif Gal kas ką panašaus esate mezgusios?

Gal gali įkelt tuos aprašymus? labai graži suknelė, galima ir kaip kokį sarafaną panaudot thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
tos suknelės, kur Mexxica teiravosi, aprašymas yra čia
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 08 10, 09:27)
Dekui merginos..., pamusalas is tikruju nera per platus, jis man netgi per klubus yra per siauras, todel lipa i virsu! Nuotraukoje gal nesimato..., aisku i apacia ji reikejo gal ir pasiaurinti, bet... gavosi taip kaip gavosi. O is tikruju ir as dabar audziu tokia minti, kad reikia daryti per visa, nors taip norejosi kad tos geles butu kiauros...  ax.gif
Na, pirmas blynas visada buna prisviles, ane?  biggrin.gif  Kita karta pasistengsiu, kad butu geriau...

Aš apie apačią ir kalbėjau ax.gif . Ir nieko tas blynas neprisvilęs g.gif

QUOTE(qqte @ 2007 08 10, 09:37)
meginu as rodyt savo suknele tik atsiprasau uz kokybe nuotraukos, kol kas neturiu fotoaparato o su telefonu taip jau gaunasi

suknele?
Papildyta:
irgi ideja biggrin.gif
o gal geriau juoda arba balta?

Labai prastai matosi.
O baltas būtų nelabai schmoll.gif . Mano suknutė panašios spalvos, aš taip pat tikėjausi, kad baltas bus thumbup.gif , ale kai pabandžiau - tos minties atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 08 10, 07:36)
Gal sakau pasisiuti kuno spalvos apatinuka? Atrodyciau kaip ir nuoga, bet ne nuoga...?  lotuliukas.gif

yra tokiu pirkti sijoneliu apatinio trikotazo pardese. bet grynai rusisku apaptinuku nemaciau kad kur butu
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 10, 12:05)
yra tokiu pirkti sijoneliu apatinio trikotazo pardese. bet grynai rusisku apaptinuku nemaciau kad kur butu

kalvariju turguj bobutes pardavineja maciau
tokiu sijoneliu vat kaip tik niekur ir nemaciau sad.gif
gal zinai kur tiksliau yra
nu baisus vargas su pasijoniais man

Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 08 10, 13:13)
kalvariju turguj bobutes pardavineja maciau
tokiu sijoneliu vat kaip tik niekur ir nemaciau sad.gif
gal zinai kur tiksliau yra
nu baisus vargas su pasijoniais man

Aš gavau iš apatinių rūbų parduotuvės pardavėjos auksinį patarimą paieškoti škurlynuose, galvoju jei nerasiu pasijonio ar kokio kombinuko, tai pirksiu sijoną su pasijoniu ir jį panaudosiu (tik reiks pakoreguoti).
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 08 10, 14:47)
Aš gavau iš apatinių rūbų parduotuvės pardavėjos auksinį patarimą paieškoti škurlynuose, galvoju jei nerasiu pasijonio ar kokio kombinuko, tai pirksiu sijoną su pasijoniu ir jį panaudosiu (tik reiks pakoreguoti).

mano mazas dydis
retai randu skurlyne sijona kad man tiktu, o dar pasijoni is jo pataikyt tai is vis neimanoma sad.gif
Atsakyti
Bielra - suknelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 08 10, 17:02)
Bielra - suknelė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
o gal turit kokiu saafanu rudeniniu schemuciu?
nesumastau ka cia daryt kad ir i darba nesiot ant golfuko ir marskinuku galeciau
noriu nert nu bet neiko grazaus nerandu kad nebutu kaip mokyklinukes
Atsakyti
beje, gal kuri nėrėjėlė turi šios suknelės aprašymą? ax.gif mane domina konkrečiai rankovės ir suknelės apačia [schemutė] būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti