Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(X-iuke @ 2007 08 09, 09:43)
kokios grazhios sukneles, machiau kazhkas neperseniausiai nusinere bliuskute panashiu rashtu  rolleyes.gif

Aciu X-iuke 4u.gif , jau radau mama kuri nere ta bliuzele... ax.gif
Papildyta:
Pasikuiciau po savo archyvus ir pati radau... yahoo.gif
Atsakyti
sveikos,
norėčiau paprašyti jūsų patarimo.
Radau tokią suknelę (yra ir aprašymai, jei kuriai irgi patiktų). Man labai graži, bet bijau, kad tinka tik tokioms "šakaliukinėms" manekenėms kaip ta nuotraukoje. unsure.gif Nesu mezgus suknelės, neįsivaizduoju kaip tokia turėtų atrodyt ant kūno su išlinkimais išraiškingesniais bigsmile.gif blush2.gif lotuliukas.gif . Gal net neverta pradėt? Ji iš dviejų siūlų, taigi turėtų būti storoka g.gif Gal kas ką panašaus esate mezgusios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlatan: 09 rugpjūčio 2007 - 20:56
Tesiu duota pazada ir rodausi su savo pirma karta gyvenime nerta suknele...
Tiesa, nesu labai ja patenkinta, nes kazkaip pamusalas negraziai atrodo! Nors prie tokios figuros nieko geriau ir negali padaryti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Aš manau, kad tie rombai platintų klubus.
P.S. čia aš apie Zlatan rodytą suknelę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 09 rugpjūčio 2007 - 21:33
QUOTE(bielra @ 2007 08 09, 22:31)
Tiesa, nesu labai ja patenkinta, nes kazkaip pamusalas negraziai atrodo! Nors prie tokios figuros nieko geriau ir negali padaryti  doh.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gražu
Atsakyti
Tiesa, nesu labai ja patenkinta, nes kazkaip pamusalas negraziai atrodo! Nors prie tokios figuros nieko geriau ir negali padaryti  doh.gif
user posted image

Figūra gera mirksiukas.gif
O pamušalas geriausia neblizgus, tuomet kiekvieno išlinkimo taip neparyškina NUOTRAUKOSE (blykštė padaro savo).

Labai kruopštus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Gera idėja žiemai wub.gif ir nestuke.gif tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Šiaip tai visai gražu ir kruopštu, tik aš pamušalą būčiau dėjus per visą. Ir, kaip jau sakė Kakošėlio mamka, neblizgus būtų geriau. Kai demonstravaisi ant tos juodos suknelės buvo thumbup.gif . Dar vienas dalykas, tai pamušalas dabar yra platesnis nei pati suknelė, tai todėl truputį gadina vaizdą. Man pačiai tokia problema buvo, o dabar yra kita doh.gif , nes pamušalą susiaurinau ir dabar jis lipa blink.gif , bandysiu kabint prie suknelės. O pati suknelė tai tikrai thumbup.gif .
Atsakyti
Dekui merginos..., pamusalas is tikruju nera per platus, jis man netgi per klubus yra per siauras, todel lipa i virsu! Nuotraukoje gal nesimato..., aisku i apacia ji reikejo gal ir pasiaurinti, bet... gavosi taip kaip gavosi. O is tikruju ir as dabar audziu tokia minti, kad reikia daryti per visa, nors taip norejosi kad tos geles butu kiauros... ax.gif
Na, pirmas blynas visada buna prisviles, ane? biggrin.gif Kita karta pasistengsiu, kad butu geriau...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 08 10, 10:27)
Dekui merginos..., pamusalas is tikruju nera per platus, jis man netgi per klubus yra per siauras, todel lipa i virsu! Nuotraukoje gal nesimato..., aisku i apacia ji reikejo gal ir pasiaurinti, bet... gavosi taip kaip gavosi. O is tikruju ir as dabar audziu tokia minti, kad reikia daryti per visa, nors taip norejosi kad tos geles butu kiauros...  ax.gif
Na, pirmas blynas visada buna prisviles, ane?  biggrin.gif  Kita karta pasistengsiu, kad butu geriau...

gal jei norejai kad geles butu isryskeje tai reikejo tiesiog kitos spalvos pamusala det kad butu kontrastas?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 08 10, 08:33)
gal jei norejai kad geles butu isryskeje tai reikejo tiesiog kitos spalvos pamusala det kad butu kontrastas?

Gal sakau pasisiuti kuno spalvos apatinuka? Atrodyciau kaip ir nuoga, bet ne nuoga...? lotuliukas.gif
Atsakyti
meginu as rodyt savo suknele tik atsiprasau uz kokybe nuotraukos, kol kas neturiu fotoaparato o su telefonu taip jau gaunasi

suknele?
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 08 10, 10:36)
Gal sakau pasisiuti kuno spalvos apatinuka? Atrodyciau kaip ir nuoga, bet ne nuoga...?  lotuliukas.gif

irgi ideja biggrin.gif
o gal geriau juoda arba balta?
Atsakyti