Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(Bitė Plius @ 2007 07 26, 21:14)
Nu jau kaip ačiū ačiū ačiū..., Bielra.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kad nera uz ka... ax.gif Vakar nuneriau viena dali ir man netiko, kadangi mano didele krutine doh.gif Labiau tiktu toms, pas kurias ji mazesne, na iki kokio C dydzio... tongue.gif
Teks vel galvoti kaip ta virsutine dali nusinerti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 07 27, 08:58)
Tai kad nera uz ka...  ax.gif  Vakar nuneriau viena dali ir man netiko, kadangi mano didele krutine  doh.gif  Labiau tiktu toms, pas kurias ji mazesne, na iki kokio C dydzio...  tongue.gif
Teks vel galvoti kaip ta virsutine dali nusinerti...  verysad.gif

console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 07 25, 19:21)
Merginos, reikia Jusu patarimo... Neriu stai tokia suknele:
user posted image
bet niekaip neapsisprendziu kaip virsutine daly nerti...  g.gif  Ar daryti su rankovytem, ar su petneselem...
Gal turite kokiu minciu?  ax.gif

o tu nenori daryt taip, kaip tavo juodos suknelės viršus g.gif ? Nes aš pernai nusinėriau tokią suknutę (žr. apačioj), bet dabar viršų perneriu, nes po gimdymo krūtinė nebetelpa doh.gif O darysiu tokia forma- kaip tavo juodos viršus- ties krūtine- pilnas nėrimas, o viršui- siaurėjančios petnešėlės. Įkelsiu foto, kai baigsiu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 28 liepos 2007 - 08:44
Na va, pagaliau pabaigiau savo suknele, beliko tik pamusala ideti ir galesiu pasirodyti... ax.gif
Atsakyti
Laba diena, auksarankes! Noriu patarimo. Neriuosi ivairiaspalve suknele is stai sitos nuotraukos ir noriu pasiklaust kaip man nert ta apatine dali, ta tinkleli. Kaip ir kur man ji platint, kad graziai i apacia isplatetu? Ir nert atskirai prieki ir nugara ar nert ratu? Kaip graziau krenta paskui nerinys? Apatines dalies pamusalas bus taip smarkokai platejantis.

Atsakyti
Doveete as tai nerciau ratu ir platinciau didindama pyneles kilpu skaiciu tarkim is pradziu po 3 pyneles kilpas kokias 8 eiles nunerciau paskui 4 pyneles ir taip iki kokiu 6-7. orginale kiek iziurejau tai irgi kazkiek platinta didinant pyneles ilgi ir turbut dar kazkiek paplatinta pridedant papildomu "lankeliu"

Tikiuosi nors kiek padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 08 07, 10:03)
Doveete as tai nerciau ratu ir platinciau didindama pyneles kilpu skaiciu tarkim is pradziu po 3 pyneles kilpas kokias 8 eiles nunerciau paskui 4 pyneles ir taip iki kokiu 6-7. orginale kiek iziurejau tai irgi kazkiek platinta didinant pyneles ilgi ir turbut dar kazkiek paplatinta pridedant papildomu "lankeliu"

Tikiuosi nors kiek padejau 4u.gif

Labai aciu, as ir panasiai galvojau daryt smile.gif Tik galvoju, jei didinsiu kas 8 eiles ar nebus per ilgas paskui sijonas? As ji iki keliu vidurio galvoju daryt. Tai gal kas kokias 3-5 eilutes pridet po viena pynele?
Atsakyti
eiluciu skaicius priklauso iki kiek zadi didinti pyneles ilgi tarpim jei nuo 3 padides iki 6 tai ir po 8 eiles kad nebutu per mazai dar aisku siulas daro itaka
Atsakyti
N.Koroliovos nerta suknelė. Kažkuri mama jau rodė panačią savo nunertą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 08 04, 10:22)
Na va, pagaliau pabaigiau savo suknele, beliko tik pamusala ideti ir galesiu pasirodyti...  ax.gif

Bielra, tęsėk savo pažadus mirksiukas.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 08 09, 09:06)
Bielra, tęsėk savo pažadus  mirksiukas.gif  lens.gif

Siandien vaziuoju pasiimti is siuvejos suknele ir vakare jau galesiu ikelti nuotraukele... ax.gif
Papildyta:
Merginos, gal kurios turite siu sukneliu schemute?
user posted image
Atsakyti
kokios grazhios sukneles, machiau kazhkas neperseniausiai nusinere bliuskute panashiu rashtu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 09 rugpjūčio 2007 - 09:44