Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

Linjus
geriausia ratu, taip graziau gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 26 liepos 2007 - 10:40
QUOTE(besyte @ 2007 07 25, 19:47)
oi ne, mano suknele nemegzta ar nerta, o medziaga. bet gal kas bande ir taip prideti nerta gabaleli? g.gif

as galvoju, jei virsus medziaga ne trikotazas, tai geriau prisiuti,nes prineriant gali siulai medziagoj traukytis. As tokia suknele neriau, bet virsus pas mane megztas masina is guminiu siulu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 07 26, 10:24)
vat butent, as noriu sios sukneles, tik negalejau nuotraukos ikelti. aciu frederica. tai toks klausimas kyla, o tai kaip turetu but paruostas sukneles krastas? tik apmetytas? truputeli neissivaizduoji kaip atlikti ta prinerima blush2.gif gal kas turit patirties?

suknytę pasiruošk taip tarsi jau būtų pilnai užbaigta(t.y apmėtyta ir atsiŪta - geriausia nematoma siūle iš vidaus),tada jau iš gerosios pusės persiūk siūlę( mašininis dygsnis turėtų būti platokas) siūą rinkis kontrastingos spslvos( vėliau jį ištrauksi),siūlė turėtų eiti apie 0,5 mm nuo krašto . Ta laikina siūlė padės Tau lygiai ir vienodai apnerti, nerk ratu- nebus siūlių. Esu taip taisiusi keletą rūbelių ,viskas gaunas puikiai! SEKMĖS!!!user posted image
Atsakyti
g.gif nu gerai cia viskas suprantama jau kaip prinert prie medziagos, o jei neriu suknele kiaurarasciu ir reikx po apacia pamusaliuko ar kazko ka tada daryt, pirma nusinert, ar pasisit ir ka po apacia det paprasta pamusala ar kaip? g.gif
Atsakyti
Tikiuosi, šios nuorodos dar nebuvo ax.gif Vestuvinės suknelės su schemomis wub.gif

http://picasaweb.goo...het_noviasAO1N1

Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 07 26, 14:00)
Tikiuosi, šios nuorodos dar nebuvo  ax.gif Vestuvinės suknelės su schemomis  wub.gif

oho, labai gražių yra wub.gif tik aš gal vestuvėm savo tai nesimegzčiau, nebent šiaip kažkur panaudot mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 07 26, 13:55)
g.gif nu gerai cia viskas suprantama jau kaip prinert prie medziagos, o jei neriu suknele kiaurarasciu ir reikx po apacia pamusaliuko ar kazko ka tada daryt, pirma nusinert, ar pasisit ir ka po apacia det paprasta pamusala ar kaip? g.gif

mano galva tai jokio skirtumo kada pamušaliuką ''kurpsi'', jei turi prieš tai puiku,nereiks sukt galvos kur gaut, jei ne irgi gerai ,nunerta suknelė gali padiktuoti kokio Tau reiks- vienspalvio, kūno spalvos ,o gal margo...user posted image Medžiaga taip pat gali būti pati įvairiausia - klasikinė pamušalinė , trikotažinė, šilkinė ir t.t Puikiai pasitarnauti gali sena, nusibodusi,paprasto kirpimo suknytė... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 26 liepos 2007 - 14:22
QUOTE(bielra @ 2007 07 25, 21:40)
Turejai omenyje kazka panasaus i sia?
user posted image

O gal yra ir schemutė kaip ta viršų nunert ax.gif , nu labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 07 26, 15:31)
O gal yra ir schemutė kaip ta viršų nunert  ax.gif , nu labai reikia  4u.gif

Prasom!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 07 26, 14:00)
Tikiuosi, šios nuorodos dar nebuvo  ax.gif Vestuvinės suknelės su schemomis  wub.gif

http://picasaweb.goo...het_noviasAO1N1

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif oi kaip noriu dar karta teket ax.gif ax.gif ax.gif
bet pirma reiketu suknele nusinert rolleyes.gif
Atsakyti
aciu Frederika uz patarimus, bandysiu kurti bigsmile.gif

pikolina, graziai kurinelis gavosi 4u.gif labai graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Nu jau kaip ačiū ačiū ačiū..., Bielra. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti