Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

Edelveis, labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif , ir manekenė nuostabi 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2007 07 24, 11:14)
mano mažosios suknytė biggrin.gif

Labai grazi suknyte thumbup.gif ir kepuryte thumbup.gif ir manekene wub.gif
Atsakyti
dėkoju aciuks.gif biggrin.gif . siūliukai čia medvilniniai, jų dar margų būna(Linette ar kažkaip panašiai vadinasi-šiemet juos labai pamėgau. daug ko iš jų prinėriau ax.gif . neužilgo baigsiu krikšto suknelę - tai vėl įsikelsiu pas jus ax.gif

kepurytė iš irisiukų, tik balti medvilniniai Linette.(kaip gi tie siūliukai vadinasi g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edelveis: 24 liepos 2007 - 12:29
QUOTE(Edelveis @ 2007 07 24, 08:14)
mano mažosios suknytė biggrin.gif
user posted image

o as nematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2007 07 24, 13:27)
siūliukai čia medvilniniai, jų dar margų būna(Linette ar kažkaip panašiai vadinasi-šiemet juos labai pamėgau. daug ko iš jų prinėriau ax.gif . neužilgo baigsiu krikšto suknelę - tai vėl įsikelsiu pas jus ax.gif

Ačiū už informacija aciuks.gif
Lauksim krikštynų suknytės bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as nematau tos grazios suknytes verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2007 07 24, 14:00)
Ačiū už informacija aciuks.gif
Lauksim krikštynų suknytės bigsmile.gif  4u.gif

būtinai pasirodysim biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(mileta4 @ 2007 07 24, 14:06)
Ir as nematau tos grazios suknytes verysad.gif  g.gif

įdomu, kodėl nesimato g.gif , aš tai matau, kai įsikėlė
Atsakyti
O aš matau. Labai graži suknyte wub.gif O mergytė dar gražesnė bigsmile.gif
Atsakyti
širdingai dėkoju aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
Gal galima pakartotinai nuoroda ideti i ta grozi nes ir as nematau verysad.gif
Atsakyti
sveikos Mamytes Saunuolytes, noriu toki dalykeli issiaiskinti. turiu suknele, kuria noriu prisinerti (siek tiek pailginti), vaizdas turetu but ale Victoria's secret suknyciu. bet man tiesiog idumu kaip tas nerinys turetu prisideti, t.y. nert iskart ar nunerus prisiut?gal kas turit tokios patirties? labai prasau patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 07 25, 09:30)
sveikos Mamytes Saunuolytes, noriu toki dalykeli issiaiskinti. turiu suknele, kuria noriu prisinerti (siek tiek pailginti), vaizdas turetu but ale Victoria's secret suknyciu. bet man tiesiog idumu kaip tas nerinys turetu prisideti, t.y. nert iskart ar nunerus prisiut?gal kas turit tokios patirties? labai prasau patarkit blush2.gif

Jei suknele nerta, tai gali is karto prinerti ir nerti toliau! Man atrodo taip graziau gautusi, nei nunerus prisiuti g.gif
Atsakyti