Edelveis, labai labai gražu , ir manekenė nuostabi
QUOTE(Edelveis @ 2007 07 24, 11:14)
mano mažosios suknytė
Labai grazi suknyte ir kepuryte ir manekene
dėkoju . siūliukai čia medvilniniai, jų dar margų būna(Linette ar kažkaip panašiai vadinasi-šiemet juos labai pamėgau. daug ko iš jų prinėriau . neužilgo baigsiu krikšto suknelę - tai vėl įsikelsiu pas jus
kepurytė iš irisiukų, tik balti medvilniniai Linette.(kaip gi tie siūliukai vadinasi )
kepurytė iš irisiukų, tik balti medvilniniai Linette.(kaip gi tie siūliukai vadinasi )
QUOTE(Edelveis @ 2007 07 24, 13:27)
siūliukai čia medvilniniai, jų dar margų būna(Linette ar kažkaip panašiai vadinasi-šiemet juos labai pamėgau. daug ko iš jų prinėriau . neužilgo baigsiu krikšto suknelę - tai vėl įsikelsiu pas jus
Ačiū už informacija
Lauksim krikštynų suknytės
QUOTE(momima @ 2007 07 24, 14:00)
būtinai pasirodysim .
Papildyta:
QUOTE(mileta4 @ 2007 07 24, 14:06)
Ir as nematau tos grazios suknytes
įdomu, kodėl nesimato , aš tai matau, kai įsikėlė
O aš matau. Labai graži suknyte O mergytė dar gražesnė
širdingai dėkoju
Gal galima pakartotinai nuoroda ideti i ta grozi nes ir as nematau
sveikos Mamytes Saunuolytes, noriu toki dalykeli issiaiskinti. turiu suknele, kuria noriu prisinerti (siek tiek pailginti), vaizdas turetu but ale Victoria's secret suknyciu. bet man tiesiog idumu kaip tas nerinys turetu prisideti, t.y. nert iskart ar nunerus prisiut?gal kas turit tokios patirties? labai prasau patarkit
QUOTE(besyte @ 2007 07 25, 09:30)
sveikos Mamytes Saunuolytes, noriu toki dalykeli issiaiskinti. turiu suknele, kuria noriu prisinerti (siek tiek pailginti), vaizdas turetu but ale Victoria's secret suknyciu. bet man tiesiog idumu kaip tas nerinys turetu prisideti, t.y. nert iskart ar nunerus prisiut?gal kas turit tokios patirties? labai prasau patarkit
Jei suknele nerta, tai gali is karto prinerti ir nerti toliau! Man atrodo taip graziau gautusi, nei nunerus prisiuti