Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(vabala @ 2007 07 16, 14:11)
sveikutes...visu jusu darbeliai super thumbup.gif .noreciau patarimo ,turiu moheros siuliulu ir storus virbalus(6nr)..ar iseitu man suknele-sarafana nusimegzt?gal kas kokiu pavyzdeliu turit...nes as dar tik pradedu mirksiukas.gif

Jei tavo siulai ploni, tai labai graziai gaunasi "alia statkeviciaus" storais virbalais mezgant. As taip sijona mezgiau. Rasteli gali paziuret temoje "Mezgimo rastai". Tikrai ten visokiu esu radusi thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už patarimą yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 11:57)
giriuosi  blush2.gif

user posted image

Kiek reikia laiko tokiai suknutei nunerti...... g.gif g.gif

Labai grazu ir subtilu...... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 16, 16:31)
Aciu visoms uz pagyras  4u.gif tikiuosi ir nesiotoja bus labai patenkinta kriksto mamos dovana rugsejo pirmosios proga (tik gerokai anksciau iteikta)  doh.gif

ir as giriu,nes visos detales jau taip iskrapstinetos, kad grazu ziureti!
Atsakyti
blink.gif oho labai dekui visoms uz pagyras
Prunskiene aciu uz kruopstumo ivertinima pati kazkaip nesiryztu savo darbu pateikti kaip labai jau iskrapstytu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 11:57)
giriuosi  blush2.gif

user posted image

user posted image

o kaip tau pavyko ja isplatyti i apacia, as viena suknele bandziau, bet pavyko tik tiesi. gal aprasyma gali atsiusti. is anksto dekoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 17, 11:20)
blink.gif oho labai dekui visoms uz pagyras
Prunskiene aciu uz kruopstumo ivertinima pati kazkaip nesiryztu savo darbu pateikti kaip labai jau iskrapstytu  4u.gif  wub.gif

na siaip as pedante esu smile.gif tai daznai iskart ieskau bent smulkenos, kur kazkas netaip smile.gif ir, savo nelaimei, dazniausiai randu smile.gif
bet tavaji apziurinejant nieko neuzmaciau biggrin.gif
p.s. labai patiko nugaroj sleikutes tais lapeliais uzbaigtos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 07 16, 23:01)
Kiek reikia laiko tokiai suknutei nunerti......  g.gif  g.gif

Labai grazu ir subtilu......  wub.gif

man prireike gero menesio (daugiau truputi) nes nerti galiu tik tada kai kudikelis miega, tai vis prisokdama wink.gif aciu drinks_cheers.gif
QUOTE(saulxx @ 2007 07 17, 14:13)
o kaip tau pavyko ja isplatyti i apacia, as viena suknele bandziau, bet pavyko tik tiesi. gal aprasyma gali atsiusti. is anksto dekoju blush2.gif

aprasymo kaip ir nera, cia "veike" mano fantazija, platinimui isbandziau visaip: neriau ir po puse ir po trecdali gelytes, kol atradau tinkama varianta kad ir isisiutu graziai ir praplatetu keliomis gelytemis (nes cia gaunasi sesiakampiai tai jie siuvasi tiksliai vienas prie kito). nemokesiu jauciu "zmoniskai" paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2007 07 14, 15:55)
Čia iš gana storų siūlų nerta,jei 100g/ 166m

Oi, kaip faina, ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 07 14, 09:42)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano mažosios suknytė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2007 07 24, 10:14)