Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

Sveikos merginos, neriu viena suknele, bet nesuprantu nuo kurio galo pradeti nerti stai tokia detale... user posted image
Gal kas is Jusu zino? g.gif
Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 07 14, 19:01)
Sveikos merginos, neriu viena suknele, bet nesuprantu nuo kurio galo pradeti nerti stai tokia detale... user posted image
Gal kas is Jusu zino?  g.gif
Busiu dekinga  4u.gif

Nuo centro, nunerk pynelę kiek ten akių rodo, lyg tai 12, ją stulpeliu įnerk į pirmą akį ir t. t.Visus stulpelius į pirmą akį sunerk, o kita eilė pagal raštelį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 07 14, 18:07)
Nuo centro, nunerk pynelę kiek ten akių rodo, lyg tai 12, ją stulpeliu įnerk į pirmą akį ir t. t.Visus stulpelius į pirmą akį sunerk, o kita eilė pagal raštelį.  4u.gif

Dekui, bandau nerti..., kazkas gaunasi, bet netaip graziai kaip tame pavyzdyje g.gif Bandysiu toliau, gal pavyks patobulinti ? g.gif
Dekui!
Atsakyti
oi, ne čia papuoliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 15 liepos 2007 - 13:33
QUOTE(besyte @ 2007 07 13, 17:54)
aciu uz atsakyma bigsmile.gif jauciu, kad jau lekiu pirkt bigsmile.gif

Neismesk popieriuku, ten uzrasytas siulu spalvos numeris - pagal popieriuka galesi nusipirkti siulu, jei pritruksi, as be problemu nusipirkau papildomai, kai pritrukau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 15 liepos 2007 - 22:23
Kadangi jau susiruosiau tai pasigirsiu lotuliukas.gif suknyte mano 6 metuku kriksto dukrytei
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 16, 08:45)
Kadangi jau susiruosiau tai pasigirsiu  lotuliukas.gif suknyte mano 6 metuku kriksto dukrytei

labai graži wub.gif 4u.gif didis.gif
Atsakyti
[quote=kristi3d,2007 07 16, 08:45]
Kadangi jau susiruosiau tai pasigirsiu lotuliukas.gif suknyte mano 6 metuku kriksto dukrytei
Super suknyte!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 16, 08:45)
Kadangi jau susiruosiau tai pasigirsiu  lotuliukas.gif suknyte mano 6 metuku kriksto dukrytei
user posted image

pagirsiu ir čia ax.gif LABAI GRAŽI SUKNYTĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 16, 05:45)
user posted image
user posted image

Tikrai labai graziai ir idomiai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras 4u.gif tikiuosi ir nesiotoja bus labai patenkinta kriksto mamos dovana rugsejo pirmosios proga (tik gerokai anksciau iteikta) doh.gif
Atsakyti
sveikutes...visu jusu darbeliai super thumbup.gif .noreciau patarimo ,turiu moheros siuliulu ir storus virbalus(6nr)..ar iseitu man suknele-sarafana nusimegzt?gal kas kokiu pavyzdeliu turit...nes as dar tik pradedu mirksiukas.gif
Atsakyti