Sveikos merginos, neriu viena suknele, bet nesuprantu nuo kurio galo pradeti nerti stai tokia detale...
Gal kas is Jusu zino?
Busiu dekinga
QUOTE(bielra @ 2007 07 14, 19:01)
Sveikos merginos, neriu viena suknele, bet nesuprantu nuo kurio galo pradeti nerti stai tokia detale...
Gal kas is Jusu zino?
Busiu dekinga
Gal kas is Jusu zino?
Busiu dekinga
Nuo centro, nunerk pynelę kiek ten akių rodo, lyg tai 12, ją stulpeliu įnerk į pirmą akį ir t. t.Visus stulpelius į pirmą akį sunerk, o kita eilė pagal raštelį.
QUOTE(zinulė @ 2007 07 14, 18:07)
Nuo centro, nunerk pynelę kiek ten akių rodo, lyg tai 12, ją stulpeliu įnerk į pirmą akį ir t. t.Visus stulpelius į pirmą akį sunerk, o kita eilė pagal raštelį.
Dekui, bandau nerti..., kazkas gaunasi, bet netaip graziai kaip tame pavyzdyje Bandysiu toliau, gal pavyks patobulinti ?
Dekui!
QUOTE(besyte @ 2007 07 13, 17:54)
aciu uz atsakyma jauciu, kad jau lekiu pirkt
Neismesk popieriuku, ten uzrasytas siulu spalvos numeris - pagal popieriuka galesi nusipirkti siulu, jei pritruksi, as be problemu nusipirkau papildomai, kai pritrukau.
Kadangi jau susiruosiau tai pasigirsiu suknyte mano 6 metuku kriksto dukrytei
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 16, 08:45)
labai graži
[quote=kristi3d,2007 07 16, 08:45]
Super suknyte!!!
Super suknyte!!!
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 16, 08:45)
pagirsiu ir čia LABAI GRAŽI SUKNYTĖ
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 16, 05:45)
Tikrai labai graziai ir idomiai sugalvojai
Aciu visoms uz pagyras tikiuosi ir nesiotoja bus labai patenkinta kriksto mamos dovana rugsejo pirmosios proga (tik gerokai anksciau iteikta)
sveikutes...visu jusu darbeliai super .noreciau patarimo ,turiu moheros siuliulu ir storus virbalus(6nr)..ar iseitu man suknele-sarafana nusimegzt?gal kas kokiu pavyzdeliu turit...nes as dar tik pradedu