Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 07 07, 12:10)
Vivato, gal man tos baltos suknelės schemutę galėtum atsiųsti?  ax.gif
Man čia įprotis kolekcioniuoti schemas matyt, kad iki grabo lentos turėčiau ką nerti  biggrin.gif

parasyk AZ savo email ax.gif
QUOTE(usnis @ 2007 07 07, 13:14)
Vivato kaip gražu clap_1.gif .Neina akiu atitraukt thumbup.gif

aciu blush2.gif

QUOTE(Žana B @ 2007 07 07, 13:16)
aciu uzaprasyma bandysiu ir as nunert  4u.gif o is kukiu suliu nerei ir kiek ju mazdaug reikia?
blush2.gif

neriau is medvilniniu MAXI, tinklui prireike nepilnai 200 g 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 08 liepos 2007 - 10:47
Vivato- nera zodziu tavo sukurtam grožiui išreikšti, tiesiog tikrai esu sužavėta tavo abiejų suknių, kaip ir visos kitos.Esi verta visų išsakytų pagyrų ir liaupsių,nenuleisk rankųir toliau,kol "kojos supa vežimą":)))))
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 12:57)
giriuosi  blush2.gif

user posted image

user posted image

Sveikute Vivato smile.gif

Gal galetum ir man atsiusti baltos sukneles schema 4u.gif Ji yra superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsiusk man i AZ.

Is anksto Tau dekoju smile.gif
Atsakyti
Vivato - būčiau dėkinga, jei ir man galėtum atsiųsti schemutę - nesiruošiu kopijuoti suknelės, bet raštelį mielai dukrytei rūbeliams panaudočiau - labai vykęs. Labai dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAMI: 10 liepos 2007 - 12:45
Antroji balta suknele i akis jau krito ax.gif
Atsakyti
man irgi antroji balta ir paskutinė labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif gaila nėra tos paskutinės schemos verysad.gif ar neturi, VAMI?
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 10, 14:55)
man irgi antroji balta ir paskutinė labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif gaila nėra tos paskutinės schemos  verysad.gif  ar neturi, VAMI?

gaila, bet neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 07 10, 14:10)
gaila, bet neturiu verysad.gif

uch, tikrai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 11:57)
giriuosi  blush2.gif

user posted image

user posted image

Na pamacius sita grozi, staiga ir as apsikreciau tuo virusu, truksta zodziu issakyti, tai, ka mano akys pamate wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
VAMI, labai aciu uz idejas, tikrai labai graziu yra...uch, tik kaip speti jas igyvendinti g.gif biggrin.gif Man labai reikejo.. thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kurios praset schemutes, parasykit emailus AZ, man paprasciau emailu persiusti 4u.gif
Atsakyti