Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

Nkriste, nu vis tiek as cia del pamusalo noriu tau dar parasyti- zinai kodel jo reikia mano nuomone? Nes suknyte sviesi, ir tavo oda sviesi, tai tas sukneles grozis nebesimato... Nu isivaizduok kokia negriuke- visai kitaip ziuretusi... As tai deciau pamusala koki kontrastingos spalvos, tada visos grozybes isrysketu.
Be to, su pamusalu suknute uzsivilksi bet kokiom progom- i darba, i vakareli, i miesta. O be, tai tik pliazui ir neoficialiai aplinkai... Nepyk, cia tik mano asmenine nuomone...
O suknute tai tikrai labai zavi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole! 4u.gif
Atsakyti
Nkriste,man atrodo, kad tu gali pagal poreikį,ir be pamušalo eiti ir pamušalą pasiūti, o gal ir keletą,pvz.rudą šokolado spalvos ir tarkim,geltoną,arba tamsiai žalią turėtum iš vienos suknios kokių 5 skirtingus variantus pagal nuotaikąsmile.gif) Bet čia rekomemdacinio turinio pasisakymas, ši suknelė man tikrai labai patinka tokia kokia yra,jei nieko nekeisi vis tiek atrodysi stulbinamai:)))
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 06 14, 15:52)
Nkriste,man atrodo, kad tu gali pagal poreikį,ir be pamušalo eiti ir pamušalą pasiūti, o gal ir keletą,pvz.rudą šokolado spalvos ir tarkim,geltoną,arba tamsiai žalią turėtum iš vienos suknios kokių 5 skirtingus variantus pagal nuotaikąsmile.gif) Bet čia rekomemdacinio turinio pasisakymas, ši suknelė man tikrai labai patinka tokia kokia yra,jei nieko nekeisi vis tiek atrodysi stulbinamai:)))

Gera ideja, pasisiuni keleta pamusalu, po to gali nusinerti keleta sukneliu ivairiu ir varijuoti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
mano suknele taip gerai neatrodo kaip kitu bet visgi suknele
Atsakyti
Labai nuostabi suknelė wub.gif wub.gif

O dėl pamušalo tai aš visokių minčių turėjau ir visdar mastau pasisiut kelis skitringu spalvų per visą, tik nežino iš ko siut, kad gerai būtų blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kulebam,
skonio reikalas, man spalvos tokios nelabai smile.gif
bet uz darba ir krupstuma tai tikrai reikia pagirti!

O cia mano suknele, pagaliau prisiruosiau nufotografuoti.

http://prunskiene.mu.../photos/album/3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 15 birželio 2007 - 14:31
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 15, 15:30)
Kulebam,
skonio reikalas, man spalvos tokios nelabai smile.gif
bet uz darba ir krupstuma tai tikrai reikia pagirti!
O cia mano suknele, pagaliau prisiruosiau nufotografuoti.

http://prunskiene.mu.../photos/album/3

bigsmile.gif Labai graži suknelė wub.gif . Gal galima schemutę. Pamačiau ir iš karto susileidau, kaip tik noriu kažka panašaus sau nusinerti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j_jurgita: 15 birželio 2007 - 14:51
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 15, 16:48)
bigsmile.gif  Labai graži suknelė  wub.gif . Gal galima schemutę. Pamačiau ir iš karto susileidau, kaip tik noriu kažka panašaus sau nusinerti  biggrin.gif .

aciu
Kad schemutes, tai tik krutines kauseliu ir lapeliu galiu pasiulyt. kazkas panasaus gausis, nes viska dariau pagal savo sugalvota modeli smile.gif

si ta keiciau, ardziau, perdarinejau, nes vis mano figurai netiko, o norejau aptemptos idealiai. jei pradesi tokia, galesiu padeti, dabar net nezinau ka cia papasakot. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 15 birželio 2007 - 14:59
Oj, kokiu grozybiu cia prisiziurjau! 4u.gif Viskas, metu visus pradetus mezginius i sona, ieskau siulu ir greit greituteliai neriu suknia! bigsmile.gif Ir iskart noriu paprasyt jusu pagalbos: gal galetumet pasidalint krutines mezgimo "paslaptim"? Nes kiek meginau, man kazkokie blynai gaunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 06 15, 17:14)
Oj, kokiu grozybiu cia prisiziurjau!  4u.gif  Viskas, metu visus pradetus mezginius i sona, ieskau siulu ir greit greituteliai neriu suknia!  bigsmile.gif  Ir iskart noriu paprasyt jusu pagalbos: gal galetumet pasidalint krutines mezgimo "paslaptim"? Nes kiek meginau, man kazkokie blynai gaunas  blush2.gif

man taip pat blynai gaudavos.. as virsuj pridejau po 2 stulpelius daugiau, nei parodo ir issiformavo. bet jei krutine didesne, tai dar daugiau reiktu prideti.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 15, 15:56)
aciu
Kad schemutes, tai tik krutines kauseliu ir lapeliu galiu pasiulyt. kazkas panasaus gausis, nes viska dariau pagal savo sugalvota modeli smile.gif

si ta keiciau, ardziau, perdarinejau, nes vis mano figurai netiko, o norejau aptemptos idealiai. jei pradesi tokia, galesiu padeti, dabar net nezinau ka cia papasakot.  4u.gif

Man kaip tik ir reikėtų krūtinės ir ananaso schemučių bigsmile.gif . Aš labiau norėčiau atskirų dalių, tiksliau bliuskutės ir sijono. Nes nežinau kodėl, bet man atrodo, kad suknelę sudėtingiau nerti. O iš kokių siūlų nėrei?
Atsakyti
Tikrai verta pagyrimo esi prunskiene ir šiaip suknelės modelis šaunus .
Atsakyti