Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(NKriste @ 2007 06 02, 22:11)

P.S. kažkaip atilo šita temelė verysad.gif  verysad.gif

Visos sukneles neria arba mezga lotuliukas.gif ruosiasi vasarai

QUOTE(Aurelia @ 2007 06 03, 09:53)
Pasirodau ir as savaji prima dideli darbeli, na sukneles nebuvau nerusi  ax.gif pasijonis pasiskolintas is kitos sukneles, reiks ilgesni pasisiuti smile.gif
user posted image

Labai grazi suknele, gal gali ideti schemute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 06 03, 19:37)
aciu smile.gif spava is tikruju tamsi sokolado smile.gif o pasijoni laikinai uzsidejau tik nufotografavimui, zadu ivairiu spalvu pasisiuti, reik zinoma ilgesnio, tai ir nenesioju dar, tik po kiema  doh.gif

man dabar toks periodas- kraustas is proto del visko kas yra sokoladines spalvos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 03, 17:57)
Visos sukneles neria arba mezga  lotuliukas.gif  ruosiasi vasarai
Labai grazi suknele, gal gali ideti schemute  rolleyes.gif

parasyk i az e.pasta, atsiusiu smile.gif
Atsakyti
Aurelia, suknelė labai super. Aš ir schemos noriu. Patalpinkit viešai.... ką rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 04 birželio 2007 - 18:43
QUOTE(Aurelia @ 2007 06 03, 09:53)
Pasirodau ir as savaji prima dideli darbeli, na sukneles nebuvau nerusi  ax.gif pasijonis pasiskolintas is kitos sukneles, reiks ilgesni pasisiuti smile.gif
user posted image

thumbup.gif labai labai thumbup.gif ,as gal ir bandysiu ka nors nusiregzti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat nusinėriau tik liko padailint ir pasijoni pasiūsiut ir nebegaliu verysad.gif verysad.gif verysad.gif dėl akyčių
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 03 06, 19:45)
Prieš du metus nusinėriau suknelę antrai vestuvių dienai  mirksiukas.gif . Ją galima pamatyti čia
Dabar kai ką daryčiau kitaip, o tada patirties nebuvo, be to, nieko nežinojau apie supermamas  blush2.gif , negalėjau pasinaudoti jūsų patirtimi... Tikiuosi, bus dar tų suknelių  smile.gif

Nuostabi suknele, truksta zodziu!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 06 04, 18:43)
Aurelia, suknelė labai super. Aš ir schemos noriu. Patalpinkit viešai.... ką  rolleyes.gif

Na parasyk i az savo pasta, as tau atsiusiu ir pakabink viesai, nu tingiu doh.gif tas photobucketas stringas mano perkrautas jo majo..... Beje schema as man rodos cia SM ir radau, tik kad nauja tvarka, nebepamenu kur verysad.gif
Atsakyti
Ačiū Aurelia už schemutę. Dedu visoms:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 06 05, 14:32)
Nuostabi suknele, truksta zodziu!!!  doh.gif

Ačiū už pagyrimus aciuks.gif . Po šia suknele turėjau pasiūtą pamušalą, bet jis man labai nepatiko, nes kažkaip raušlėjosi, o tos raukšlės matėsi iš po suknelės doh.gif , žodžiu, gadino vaizdą. Tai neseniai Marks and Spencers parduotuvėj nusipirkau puikų baltą apatinuką thumbup.gif ir labai nudžiugau, kad tiko po šia suknele. Kam aktualu, pažiūrėkit. Tiesa, kaina jo nemaža, bet ir po kitom suknelėm tiks, jei kada prisiruošiu nusinerti, nes dabar tai vargstu su dukrytės suknele krikštynoms. Yra toj parduotuvėj ir pasijonių, tiesa, spalvos tik balta ir juoda. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
AURELIJOS suknelė daug gražiau atrodo nei originalas.
Atsakyti
Radau zurnale Ramunes Piekautaites suknele. smile.gif schemos nera, bet ideja man patiko thumbup.gif

nekokia is manes fotografiju dejeja bet bandau [imghttp://prunskiene.multiply.com/photos/photo/1/2>suknele.jpg[/img]

nesuprantu nieko, kur ta antraste ivesti reikia, kad normaliai patalpinti nuotrauka? jau kelinta karta vargstu.. tikra blondine.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 11 birželio 2007 - 10:12