Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 04 14, 11:59)
smile.gif simpatiskai atrodo,tik kai as  tokia drovuole, tai be salio kokio man nesiziuri...

na as ir manau kad reiktu kokio salio ar svarkelio nes geguzes 12d vestuves gali but vesoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mondze @ 2007 04 14, 08:52)
na as idesiu ir savo suknute,neriaus vestuvems dalyvauti.
stai ji

labai grazi suknele bigsmile.gif mielai tokia apsivilkciau ax.gif tik po maitinimo krutim itariu, kad teks atsisakyti sukeneliu ir palaidiniu be liemeneliu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gidrute @ 2007 04 10, 11:56)
Štai ir mano suknele  ax.gif

user posted image

Jau žiemą nusinėriau ją, bet tik dabar prisėdau visus galiukus suslapstyti  blush-anim-cl.gif  Beliko tik pamušalą pasisiūti,  tik va nebežinau ar po visa suknele daryti ar tik trumputį pasijonį (bet ar nebus iššaukianti, visdėlto puikiai persišviečia...) g.gif  Kaip manot?

jetau, ir sita kokia grazi bigsmile.gif bigsmile.gif as daryciau trumpa pasijoni ax.gif aisku, jeigu visa kita ne vulgariai persisviecia. vasara juk norisi ko nors lengvo ir persvieciamo blush2.gif
saunuoles merginos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 14 balandžio 2007 - 18:45
QUOTE(kastone @ 2007 04 14, 18:49)
...  ax.gif tik po maitinimo krutim itariu, kad teks atsisakyti sukeneliu ir palaidiniu be liemeneliu  unsure.gif

Nebuk tokia tikra mirksiukas.gif
Atsakyti
na as ir po maitinimo,krutine aisku nebe tokia kokia buvo bet visai nieko smile.gif ,as ten kauselius dar isiuvus tai truputi dar patidina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 04 11, 10:25)
Sveikos mergaites  4u.gif
Gal kas turit sukneliu schemuciu, ar nuoroda kur rasti, mazom panelytem ( 2m, 3m)  ax.gif Aciu

Ir as labai ieskau.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 02 08, 15:48)
šita megzta ar ne? g.gif
user posted image

kokia grazi man jinai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(mondze @ 2007 04 14, 05:52)
na as idesiu ir savo suknute,neriaus vestuvems dalyvauti.
stai ji

grazi wub.gif , bet ko gero ne man tokia apsivilkti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos! Turiu klausimą. Kaip jūs "apdorojat" nertas sukneles pabaigę darbą? Neriuosi suknelę iš atskirų gėlyčių. Jos tokios plonais "lapeliais" ir man susisukiojo į visas puses. Sunėrus vaizdo visiškai nėra. Galvoju gal pabaigus iškrakmolinti jas, kad formą turėtų? Nežinau ką daryt, o suknelės modelis man labai patinka. Patarkit!
Atsakyti
QUOTE(Doveete @ 2007 05 08, 19:51)
Sveikos! Turiu klausimą. Kaip jūs "apdorojat" nertas sukneles pabaigę darbą? Neriuosi suknelę iš atskirų gėlyčių. Jos tokios plonais "lapeliais" ir man susisukiojo į visas puses. Sunėrus vaizdo visiškai nėra. Galvoju gal pabaigus iškrakmolinti jas, kad formą turėtų? Nežinau ką daryt, o suknelės modelis man labai patinka. Patarkit!

Buna toks purskiamas standiklis, reikia lyginant papurksti, tai jis labai nesukietina, bet buna mezginys standesnis negu paprastai 4u.gif as taip savo sijona nerta lyginau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 05 08, 21:33)
Buna toks purskiamas standiklis, reikia lyginant papurksti, tai jis labai nesukietina, bet buna mezginys standesnis negu paprastai 4u.gif as taip savo sijona nerta lyginau  mirksiukas.gif

O gal gali pasakyt kaip jis vadinas ar kur jo ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Doveete @ 2007 05 08, 22:37)
O gal gali pasakyt kaip jis vadinas ar kur jo ieskot?

Bet kokioj didesnej parduotuvej. As irgi irkau. Kazkur prie buitines chemijos. purskiamas krakmolas. pasmane tai toks lygintuvas nupiestas ant jo.
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2007 05 08, 23:09)
Bet kokioj didesnej parduotuvej. As irgi irkau. Kazkur prie buitines chemijos. purskiamas krakmolas. pasmane tai toks lygintuvas nupiestas ant jo.

Labai aciu! thumbup.gif
Atsakyti
Jau pavelavau blush2.gif vadinasi "Starch. For perfect ironing", toks butelis kaip antistatiko panasus 4u.gif
Atsakyti