Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(Nijoliux @ 2007 04 10, 13:07)
šiaip turėtų labai puošnu būti, o bendrai paėmus tai gali keletą pamušalinių var turėti, kad ir pvz tik skirtingų pastelinių atspalvių, iš karto jau kiek suknutės nešiojimo variantų atsirastų, ir ji taip greit nenusibostų, nes kas kart atrodytų vis naujai  mirksiukas.gif

Ačiū už idėjas 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gidrute,2007 04 10, 11:56]
Štai ir mano suknele ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidrute @ 2007 04 10, 11:56)
Štai ir mano suknele  ax.gif
Jau žiemą nusinėriau ją, bet tik dabar prisėdau visus galiukus suslapstyti  blush-anim-cl.gif  Beliko tik pamušalą pasisiūti,  tik va nebežinau ar po visa suknele daryti ar tik trumputį pasijonį (bet ar nebus iššaukianti, visdėlto puikiai persišviečia...) g.gif  Kaip manot?

Nuostabi suknele thumbup.gif thumbup.gif
Pamusaliuka ,manau,kad verta pasisiut normalu-po visa suknele ir visur jaustis gerai mirksiukas.gif O tie kaitaliojami ,tai ideja gera,bet kaip juos pritvirtinti g.gif ,nes jei gerai nepritvirtinsi,tai raukslesis ir kelsis po prigludusia suknele...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Gal kas turit sukneliu schemuciu, ar nuoroda kur rasti, mazom panelytem ( 2m, 3m) ax.gif Aciu
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif
Čia aišku viskas labai gražu ,bet norėčiau gauti patarimą iš nusimanančių.Na čia aš kaip tai susvaigau savo merginai numegzti pirmai komunijai suknelę arba kostiumėlį (,kad būtų galima ir kasdieniniam nešiojimui panaudoti).Tai kaip jūs manot , ar tai būtų gražu . Gal turit kokių pasiūlymų. ax.gif .Iš anksto dėkoju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidrute @ 2007 04 10, 11:56)
Štai ir mano suknele  ax.gif

user posted image

Jau žiemą nusinėriau ją, bet tik dabar prisėdau visus galiukus suslapstyti  blush-anim-cl.gif  Beliko tik pamušalą pasisiūti,  tik va nebežinau ar po visa suknele daryti ar tik trumputį pasijonį (bet ar nebus iššaukianti, visdėlto puikiai persišviečia...) g.gif  Kaip manot?

Labai grazu thumbup.gif , as daryciau tik apacioj pasijoni ax.gif
Atsakyti
laba diena, gal kuri man galesite padeti. Visur rasau kur tik randu temele apie nerinius.

NOreciau tokios suknutes savo mazyles krikstynoms, tik niekur nerandu aprasymo ir niekas jo lyg ir neturi arba neduoda. Tagi gal jus man galetumete padeti. Bent jau jei ne shemute, tai bent paaiskinti kaip tai reikia nunert.

http://public.fotki....assbngf-vi.html

Atsakyti
QUOTE(Gidrute @ 2007 04 10, 10:56)
Štai ir mano suknele   ax.gif

user posted image

Jau žiemą nusinėriau ją, bet tik dabar prisėdau visus galiukus suslapstyti  blush-anim-cl.gif   Beliko tik pamušalą pasisiūti,  tik va nebežinau ar po visa suknele daryti ar tik trumputį pasijonį (bet ar nebus iššaukianti, visdėlto puikiai persišviečia...) g.gif   Kaip manot?

Labai grazi suknute wub.gif
na nedeciau jokio pasijonio ax.gif nuotraukoj visai ne smarkiai persimato, as neriuosi suknele su skylem kaip reikiant, kol kas zadu nieko nedet... kuno spalvos apatinius blush2.gif na gal kai apsivilksiu ir persigalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 13 balandžio 2007 - 20:16
na as idesiu ir savo suknute,neriaus vestuvems dalyvauti.
stai ji
Atsakyti
pasakiškai graži.
Atsakyti
QUOTE(mondze @ 2007 04 14, 07:52)
na as idesiu ir savo suknute,neriaus vestuvems dalyvauti.
stai ji

smile.gif simpatiskai atrodo,tik kai as tokia drovuole, tai be salio kokio man nesiziuri...
Atsakyti
Aurelia, pikolina, rasa32, Ligičiukas ačiū už pagyrimus ir patarimus

mondze puikus darbas thumbup.gif , būsi pirma po jaunosios mirksiukas.gif
Atsakyti