Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės 2 dalis

QUOTE(gyvate24 @ 2007 03 15, 17:49)
user posted image
Šitas vasarai prie jūros  thumbup.gif

Nu jau šita tai super duper thumbup.gif Mano skonio, vasarai prie juros mmmmm....
Atsakyti
Labai reikia suknelės iš nertų gėlyčių. Gal kas galit nunert ar rekomenduot žmogų, kuris tai padarytų? Labai lauksiu atsakymo.
Atsakyti
Serija "Nuo podiumo"
user posted image
Atsakyti
1,
2,
3,
4,
5,
6,
7,
8,9,
10,
man jos gražios,o dar jei turėčiau laiko-narpliočiau dieną ir naktį ax.gif
Atsakyti
Štai ir mano suknele ax.gif

user posted image

Jau žiemą nusinėriau ją, bet tik dabar prisėdau visus galiukus suslapstyti blush-anim-cl.gif Beliko tik pamušalą pasisiūti, tik va nebežinau ar po visa suknele daryti ar tik trumputį pasijonį (bet ar nebus iššaukianti, visdėlto puikiai persišviečia...) g.gif Kaip manot?
Atsakyti
Manau, kad labai gražu, o dėl pasionio, tai žiūrint kur su ja eisi.
Atsakyti
QUOTE(Gidrute @ 2007 04 10, 11:56)
Štai ir mano suknele  ax.gif
Jau žiemą nusinėriau ją, bet tik dabar prisėdau visus galiukus suslapstyti  blush-anim-cl.gif  Beliko tik pamušalą pasisiūti,  tik va nebežinau ar po visa suknele daryti ar tik trumputį pasijonį (bet ar nebus iššaukianti, visdėlto puikiai persišviečia...) g.gif  Kaip manot?

Nu as tai suzaveta!! Tikrai dailiai atlikta, grazi figuryte, puikiai tinka thumbup.gif Pasijonis gal ir nemaisytu, o virsuje tai gal ir nebutina g.gif Juk suknele vasarine, tai ir nuogumo gali buti siek tiek daugiau wub.gif 4u.gif

Vat as tai bijau pradeti nerti toki didedeli daikta kaip suknele, nes darbo daug, o jei modelis arba dydis netiks g.gif ir laiko jauciu nerealiai uzima..
Atsakyti
Ir man tavo suknytė labai patiko, tikrai gražu ir orginalu... thumbup.gif
Atsakyti
Giedrute, man labai grazu ir be jokio pasijonio, tokios kelnaites-sortukai liuks atrodo thumbup.gif . NA jei eisi i darba tai tada gal reiketu, bet laisvalaikiui manau nereikia...
Atsakyti
Gidrute, thumbup.gif suknutė
Po apačia dėvėti jaučiu pasisiūčiau trumputę pamušalinę suknutę ar prisitaikyčiau iš kokių naktinukų ar kombiniuko hihihi.gif bet ją dėvėčiau tik pgl situaciją, vasarai į pajūrį ir taip labai šauniai atrodo su tais šortukais+liemenėle maudymuko tipo ir tikrai nieko daugiau nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 04 10, 12:03)
Manau, kad labai gražu, o dėl pasionio, tai žiūrint kur su ja eisi.

tai va, kad norisi ir šiaip kur "patrasiot", ir i kokį bobutės baliuka kad galėčiau nueit tongue.gif

QUOTE(eya @ 2007 04 10, 12:04)
Nu as tai suzaveta!! Tikrai dailiai atlikta, grazi figuryte, puikiai tinka thumbup.gif  Pasijonis gal ir nemaisytu, o virsuje tai gal ir nebutina g.gif  Juk suknele vasarine, tai ir nuogumo gali buti siek tiek daugiau wub.gif  4u.gif

Vat as tai bijau pradeti nerti toki didedeli daikta kaip suknele, nes darbo daug, o jei modelis arba dydis netiks g.gif  ir laiko jauciu nerealiai uzima..

Tai mano irgi pirmas nertas drabužis, tai nėra toks idealus kaip norėtųsi blush2.gif , ir pradžioj irgi atrodė, kad sunku bus įveikt, bet kažkaip neprailgo. O dėl dydžio tai nuolat matavausi ir koregavau jei kas nepatinka. Antrą kart žinoma mažiau klaidų būtų.

QUOTE(Mambera @ 2007 04 10, 12:26)
Giedrute, man labai grazu ir be jokio pasijonio, tokios kelnaites-sortukai liuks atrodo thumbup.gif .  NA jei eisi i darba tai tada gal reiketu, bet laisvalaikiui manau nereikia...

Oi ne, taip išeit niekaip negalėčiau, nemanau, kad jausčiausi gerai, ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Nijoliux @ 2007 04 10, 12:45)
Gidrute,  thumbup.gif  suknutė
Po apačia dėvėti jaučiu pasisiūčiau trumputę pamušalinę suknutę ar prisitaikyčiau iš kokių naktinukų ar kombiniuko hihihi.gif  bet ją dėvėčiau tik pgl situaciją, vasarai į pajūrį ir taip labai šauniai atrodo su tais šortukais+liemenėle maudymuko tipo ir tikrai nieko daugiau nereikia  mirksiukas.gif

O, ačiū! tikrai nebloga mintis drinks_cheers.gif

Dar galvojau gal daryt trumputi pasijonį nuo gelyčiu iki gelyčiu ir viršu tik priekinę dalį nuo gėlyčių iki gėlyčių, o nugaroj ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidrute @ 2007 04 10, 13:02)
Dar galvojau gal daryt trumputi pasijonį nuo gelyčiu iki gelyčiu ir viršu tik priekinę dalį nuo gėlyčių iki gėlyčių, o nugaroj  ne  g.gif

šiaip turėtų labai puošnu būti, o bendrai paėmus tai gali keletą pamušalinių var turėti, kad ir pvz tik skirtingų pastelinių atspalvių, iš karto jau kiek suknutės nešiojimo variantų atsirastų, ir ji taip greit nenusibostų, nes kas kart atrodytų vis naujai mirksiukas.gif
Atsakyti