Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

QUOTE(kriro @ 2007 06 14, 13:58)
sveikos, as irgi naudoju garnier stangrinamaji krema, man visai patinka. Cia tikriausiai priklauso nuo to, kokio gylio, ar kaip cia pasakyt yra tas celiulitas, arba ta oda nekokia. Jeigu nelabai didelio, tai garnier tonikas tikrai padeda, beje siandien vel nusipirkau, nes droge kaip tik akcija:) biggrin.gif

o man patiko Garnier Body tonic anticeliulitine zele.Na, bet ir saltumelis buna- vos galiu iskenteti.gerai, kad dabar dar vasara bigsmile.gif
Atsakyti
man tai tas garnier stangrinamasis kremas nieko gero, tik tiek kad skaniai kvepėjo tai ir sutepiau biggrin.gif o anticeliulitinė želė veiksminga? gal reikėtų pabandyt g.gif

Atsakyti
Dabar Decleor naujas kremas atsirado, nerealus sako, bet 239 Lt už 200 ml doh.gif
Atsakyti
kaip tas garnier body tonic, kur dbr taiop placiai reklamuoja? esu dar jauna o jau turiu ziauru celiulita, bandziau sportuot puse metu, uzkniso ir rezultatas minimalus - neisnyko nors labai saziningai sportavau, o dbr isvis baisu, nesinori nei i pliaza, niekur... verysad.gif
Atsakyti
Nbukit naivios ir saves neapgaudinekit,jokie kremai nepanaikins nei celiulito,nei patemps laisvos odos,jokios tabletes nepadarys lieknom.Jei tai butu taip paprasta,tai visos turincios siek tiek daugiau pinigu butu tas problemas jau seniai susitvarkiusios.Pvz aktores(UZSENIETES) juk turi pinigu,o vistie be plastiniu operaciju,lazerio,pilateso ir tt. nepasiekia jokiu rezultatu.Aisku,problema problemai nelygu,jei per nestuma svorio priauginta gerokai daugiau nei norma,dazniausia rezultatas celiulitas ir tarsi perteklius minkstos laisvos odos,beveik garantuotas.Manau sportas ir tinkama mityba+masazas+specialus kremas,gali padeti,bet tai juodas darbas.Turejau po gimdymo tokiu problemu doh.gif
Atsakyti
Labas, gal kas zinot kokiu yvyniojimu kuriuos galima butu namie darytis? Zinau tik medaus yvyniojimus, o gal kokiu dumbliu ar drusku ar dar kokiu kas zino? Tiktu ir namines ir pirktines priemones. Su pirktinemis ypac noreciau pabandyti, poveikis turbut efektyvesnis butu. Labai dekinga buciau.
Atsakyti
matau, kad tema apmirusi cool.gif o aktuali doh.gif

Tepliojuosi Nivea stangrinamuoju, tokioje didelėje apvalioje dėžutėje blush2.gif šiaip pripažįstu, kad tepuosi nereguliariai, o reiktų ryte ir vakare... blush2.gif

šiaip SM radau naminį receptą, išsitepti anticeliulitiniu kremu ir apsivynioti pvz šlaunis standžiai maistine plėvele...bandžiusios sako, kad padeda rolleyes.gif gal reikia bandyti....

o tai kaip ta Garnier želė? g.gif ar veiksminga? g.gif Apvalute, praėjo jau 5 mėnesiai kaip rašei, kad tepi...ar yra rezultatas? g.gif
Atsakyti
esu bandziusi Feberlik visa anticeliulitine serija - sveitiklis, koncentratas, ivyniojimas ir masazinis kremas, na ir po 6 seansu pajutau rysku pagerejima, o reikejo 10 kursu, bet po to turejau isvykti ir nepabaigiau...bet pasitaikius progai vel pradesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 27, 17:18)
esu bandziusi Feberlik visa anticeliulitine serija - sveitiklis, koncentratas, ivyniojimas ir masazinis kremas, na ir po 6 seansu pajutau rysku pagerejima, o reikejo 10 kursu, bet po to turejau isvykti ir nepabaigiau...bet pasitaikius progai vel pradesiu  drinks_cheers.gif

o gal gali paįliustruoti, kokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 27, 20:32)
o gal gali paįliustruoti, kokios kainos g.gif

paziurek va cia faberlic
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 26, 22:18)
matau, kad tema apmirusi cool.gif o aktuali doh.gif

Tepliojuosi Nivea stangrinamuoju, tokioje didelėje apvalioje dėžutėje blush2.gif šiaip pripažįstu, kad tepuosi nereguliariai, o reiktų ryte ir vakare... blush2.gif

šiaip SM radau naminį receptą, išsitepti anticeliulitiniu kremu ir apsivynioti pvz šlaunis standžiai maistine plėvele...bandžiusios sako, kad padeda rolleyes.gif gal reikia bandyti....

o tai kaip ta Garnier želė? g.gif ar veiksminga? g.gif Apvalute, praėjo jau 5 mėnesiai kaip rašei, kad tepi...ar yra rezultatas? g.gif

vel nusipirkau toki pat GARNIER. Bet jau trecio nepirksiu - norisi kazka naujo jau bigsmile.gif
Atsakyti
Na, galiu pasakyti, kad netikėjau kokiais stebuklais. Bet prie žurnalo buvo Deborah (Bioetyc) kremo "Corpo nuovo" mėginukas, nuo kurio jau po pirmo karto oda atsigavo. Tai šiandien nuėjau ir nusipirkau visą didelį. thumbup.gif Ir kaina nebaisi, "Sarmoj" 32,90 lt.
Atsakyti