Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

QUOTE(alkoholicka @ 2007 02 20, 14:12)
neaaa... mano nikas neatitinka tikroves, bliamba reiks keisti nick'ą.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo jo, keisk - žmones klaidini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2007 02 20, 07:25)
na apie kremus stangrinamuosius ir as noreciau atsiliepimu pasiklausyt  rolleyes.gif idomu poveikis yra ar nera doh.gif
o kur tu ziema ta dviratuka mini? as nedrystu is balkono jo issitempti, juk uzsimusti galima  unsure.gif  unsure.gif

sporto klube ax.gif
Atsakyti
gal galima butu placiau suzinoti, apie ta dr. nona dalykeli? p.s. kas liecia odos drekinima, tai gal padetu preparatas biocell, vartoju apie desimt dienu, kol kas dar nelabai poveiki jauciu, bet per trumpas laiko tarpas dar, kad kas jaustusi... rolleyes.gif pas mane tokia problema, kad po staigaus svorio kritimo, liko per daug odos, jei galima taip issireiksti, tai gal ir pades tas drekinimas is vidaus... tikekimes... turetu kazkiek sustangreti... nes nebezinau jau ka daryti... vasara ne uz kalnu unsure.gif gal dar kas bandet ta biocell? nepykit, jei cia ne pagal tema parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 02 21, 00:17)
sporto klube  ax.gif

o tai tik tuos du treniruoklius naudoji sporto klube? ax.gif man ir jie megstamiausi... blush2.gif ant ju vienas malonumas mankstintis,dar ant begimo takelio..o va likusiu negaliu pernest,,,bet reikia unsure.gif ant kokiu treniruokliu dar mankstinies?ki8ek akrtu i savaite eini i sporto kluba? ax.gif smalsi as doh.gif
aciu si karto uz ats 4u.gif
Atsakyti
na man labiausiai patinka ant slidziu ir dviracio (begimo takelio tai nekenciu blush2.gif ) kazkaip isijudinu, o lankausi sporto salej tai minimum tris kartus per savaite (nes tris kartus per savaite pagal trenerio sudaryta programa sportuoju - krutinei prataimai, nugarai, kojom ivairus, rankom zodziu visiem galam) o tais kartais papildomais kai nueinu (kai daugiau nei tris kartus) tai siaip mankstinuos daugiausiai pavaziuoju dviraciu ir ant tu slidziu... ax.gif 4u.gif man tai pratimai kojom ir rankom labaipatinka, o va pilvo presui tai fui fui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 23 vasario 2007 - 16:38
QUOTE(sultru beauty @ 2007 02 17, 15:14)
labai dekui uz palaikyma  4u.gif  o sikart uzsispyrus stipriai esu wink.gif man viso labo 19 ir dar pries pusmeti dziaugiaus tobulom kojom ir sikniuku..o va dbr... tai ir nusprendziau veikt ,kol dar nera ziauriai ziauriai,nors jau ir dbr man baisu ziuret  doh.gif

pilnai sutinku thumbup.gif , pati taip darau ir rezultatai jau matosi
Atsakyti
Gal kas galit padet,kur Siauliuose galima nusipirkt tu tauriu,kur vaikystei ant plauciu dedavo? 4u.gif
Girdejau labai padeda celiulito naikinimui... blush2.gif
Atsakyti
Aš pirkau anksčiau dulgon stangrinamąjį kremą, tai man labai patiko thumbup.gif Dabar jau nebereikia tongue.gif
Atsakyti
pilvo preso pratimai padeda,mityba pakoreguok,daug vandenuko gerk,saltas dusas.O siaip as bandziau "thalgo" firmos stangrinanti krema,tai labai patiko,tik tiek kad be sporto kazko stebuklingo nesitikek. ax.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju garnier body tonic stangrinamaji losjona smile.gif tai net nezinau to poveikio, jau baigiu sutepti visa 400ml bonkute, ale to poveikio tai nematau, gal del to kad visai stangri ta oda ir buvo rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, naudoju ir as stangrinamaji karts nuo karto, tai nesakau, kad oda tobula, bet siaip zymiai svelnesne ir kasdien naudojant kazkiek stangresne blink.gif cia yra pora stangrinamuju kremu, jei ka domina, pasiziurekit mirksiukas.gif :
http://www.open24.lt...&_artperpage=36
Atsakyti
sveikos, as irgi naudoju garnier stangrinamaji krema, man visai patinka. Cia tikriausiai priklauso nuo to, kokio gylio, ar kaip cia pasakyt yra tas celiulitas, arba ta oda nekokia. Jeigu nelabai didelio, tai garnier tonikas tikrai padeda, beje siandien vel nusipirkau, nes droge kaip tik akcija:) biggrin.gif
Atsakyti