Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

Manau, kad cia nebloga taktika pasirinkai sultru beauty smile.gif svarbiausia, kad uztektu to noro ir uzsispyrimo viskam(kaip sakant valios), kad nemestum anksciau laiko. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
As esu naudojusi profesionaliam naudojimui skirtus kremus ANESI, siulau ir jums pabandyti, turiu du kremus - anticeliulitini, kuriuo issitepus visas kunas paraudonuoja ir kaista, net niezti tam tikra prasme ir oda stangrinanti, tai tokiu kremu poveikis tikrai jauciasi, o jei netingiu dar isistepusi i plevele porai valandu isivynioju, kad tas poveikis ilgesnis butu, oda labai svelni pasidaro.... Pabandykit, kaina vieno kremo 54 litai atrodo, bambalis nemazas 0,5 l, tai lgam uztenka..... O jokie ten lorealiai, garnier nepades smile.gif
Papildyta:
ANESI profesionaliam naudojimui skirti kremai - anticeliulitiniai ir stangrinamieji, 54 l vienas 0,5 l bambaliukas..... Gavau per vadybininke, kazkur kaune galima isigyti, paieskokit internete, nes situ poveikis tikrai jauciasi, sunku man paciai patiketi, bet liuks dalykelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiviki @ 2007 02 17, 12:25)
Manau, kad cia nebloga taktika pasirinkai sultru beauty smile.gif svarbiausia, kad uztektu to noro ir uzsispyrimo viskam(kaip sakant valios), kad nemestum anksciau laiko. Saunuole  4u.gif

labai dekui uz palaikyma 4u.gif o sikart uzsispyrus stipriai esu wink.gif man viso labo 19 ir dar pries pusmeti dziaugiaus tobulom kojom ir sikniuku..o va dbr... tai ir nusprendziau veikt ,kol dar nera ziauriai ziauriai,nors jau ir dbr man baisu ziuret doh.gif
Atsakyti
Be sporto ir sveikos mitybos jokiais kremais kuno nesustangrinsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As taip pat cia prie jusu prisijungsiu, nes as taip pat nebepatenkinta savo koju ir uzpakaliuko oda, jau net pries drauga pradejau kompleksuoti, i baseina net nebenoriu eiti ax.gif aisku, ant mano kojyciu taip pat celiulitas ir man jau tai atsibodo! turiu truputi ir antsvorio, pradejau reguliuoti mityba ir tikrai esu tvirtai pasiryzusi iki siltojo sezono susitvarkyti su sia problema! protest.gif sakykite, ka jus darote? tik tepate su kremais specialiais ar kokias dar voneles darote, ka is viso darote, kai va taip gydote? aciu is karto uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
man va idomu paliko,kiek is kovojanciu su celiulitu sportuoja? ir ar matosi rezulatai? ax.gif nes mane sian nugasdino keli postai,kad vark nevargus,jau amziams jis atsiranda verysad.gif
Atsakyti
nu as menesi sportuoju - man labai patinka ant dviracio mint ir tokios kaip slides treniruoklis - celiulito jau galima sakyt neber tik ant uzpakalio gal dar biskiukas. ax.gif dar galvoju Rasos stangrinamaji kuno krema nusipirkt, gal butu atsiliepimu apie ji ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 19 vasario 2007 - 21:43
QUOTE(bonza @ 2007 02 19, 22:42)
nu as menesi sportuoju - man labai patinka ant dviracio mint ir tokios kaip slides treniruoklis - celiulito jau galima sakyt neber tik ant uzpakalio gal dar biskiukas.  ax.gif  dar galvoju Rasos stangrinamaji kuno krema nusipirkt, gal butu atsiliepimu apie ji  ax.gif ?

na apie kremus stangrinamuosius ir as noreciau atsiliepimu pasiklausyt rolleyes.gif idomu poveikis yra ar nera doh.gif
o kur tu ziema ta dviratuka mini? as nedrystu is balkono jo issitempti, juk uzsimusti galima unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2007 02 18, 18:25)
Be sporto ir sveikos mitybos jokiais kremais kuno nesustangrinsit mirksiukas.gif

o kaip tu isivaizduoji ta sveika mityba?? schmoll.gif ziema net darzoves valgyti nebesveika mirksiukas.gif
Atsakyti
Man asmeniškai celiulito požymiai beveik išnyko metus rūkyti. Dabar dar sportuoju (minu dviratį treniruoklį) - tai vaizdas visai padorus darosi smile.gif
Atsakyti
geras...
nebučiau patikejusi kad rūkymas turi įtakos celiulitui. aš manau kad mesčiau rukūty dar daugiau priaugčiua svorio g.gif
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2007 02 20, 11:05)
geras...
nebučiau patikejusi kad rūkymas turi įtakos celiulitui. aš manau kad mesčiau rukūty dar daugiau priaugčiua svorio  g.gif

Alkoholis šiaip jau turi nemažai įtakos. Jeigu tavo natūra atitinka nick'ą - patariu susirūpinti bigsmile.gif
O dėl svorio priaugimo - kai baigiasi "lomkės" dėl nikotino trūkumo, gali tuo svoriu pasirūpint. Ir sportuot daug smagiau, kai nerūkai mirksiukas.gif
Bet čia jau nelabai į temą, atsiprašau...
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 20, 13:58)
Alkoholis šiaip jau turi nemažai įtakos. Jeigu tavo natūra atitinka nick'ą - patariu susirūpinti  bigsmile.gif
O dėl svorio priaugimo - kai baigiasi "lomkės" dėl nikotino trūkumo, gali tuo svoriu pasirūpint. Ir sportuot daug smagiau, kai nerūkai  mirksiukas.gif
Bet čia jau nelabai į temą, atsiprašau...

neaaa... mano nikas neatitinka tikroves, bliamba reiks keisti nick'ą. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti