Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

tepkit kavos tirscius ant probleminiu vietu efektas garantuotas 4u.gif o stangrinamieji kremai padeda tik kol naudoji...
Atsakyti
QUOTE(diamond13 @ 2011 07 21, 15:25)
tepkit kavos tirscius ant probleminiu vietu efektas garantuotas  4u.gif  o stangrinamieji kremai padeda tik kol naudoji...

O biski issamiau galima? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 02 01, 12:55)
Esu jauna, ir numetusi daug kg, negaliu dziaugtis savo pilvu.. jo kaip ir nera, jis apsitraukes, bet toks subliuskes.. koki tikrai veiksminga krema pasiulytumete man? aciu uz atsakyma

Ne kremo tau reikia,o leduku su citrina,ir naudoti kiekviena diena,isitrynk kelis kubelius ryte,kelis vakare ir po kokio menesio pusantro jau bus rezultatas.
Atsakyti
laba visoms mirksiukas.gif

QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 02 01, 12:55)
Esu jauna, ir numetusi daug kg, negaliu dziaugtis savo pilvu.. jo kaip ir nera, jis apsitraukes, bet toks subliuskes.. koki tikrai veiksminga krema pasiulytumete man? aciu uz atsakyma

as irgi nemazai svorio numeciau jau, tai mano rupestis krutine. Po nestumo jau buvo atsigavusi kazkiek, o dabar vel paglebo, ka daryti verysad.gif

QUOTE(Lunera @ 2010 04 18, 22:35)
labai sudomino mane ta BeneXere kosmetika,
gal daugiau merginu yra naudojusios sia kosmetikos linija, kokie butu atsiliepimai, nes aprasymai tai labai gundantys, kaina pamanoma jei rezultatas yra

Idomu kaip krutinei, padeda, nes jau seniai juo domiuosi, bet nesiryzku kazkaip pirkti, o jei nepades, kaina kaip man, tai tikrai didoka, bet jei zinociau, kad tikrai geras, padeda, nepagaileciau.

QUOTE(monika @ ,,,,,2011 07 23, 20:27)
Ne kremo tau reikia,o leduku su citrina,ir naudoti kiekviena diena,isitrynk kelis kubelius ryte,kelis vakare ir po kokio menesio pusantro jau bus rezultatas.

O kaip krutinei??? As su zaliosios arbatos kubeliais kuri laika tryniau kuna, po to apleidau, nes isvaziavau atostogu i kaima. dabar vel reiketu prisisaldyti, paivairinti su citrina, zalioji.
Atsakyti
naudoju modeliuojancia kuno emulsija is Mary Kay man pastoviai naudojant matosi rezultatai labai puikus, tik nereikia noreti, kad po dienos ar dvieju matytusi 4u.gif
Atsakyti
krema tikrai reikia tepti visa laika, kad butu poveikis, bent jau man taip.
Atsakyti
Po staigaus svorio metimo taip vis ir nesusitaikau jau keleri metai su krūtinės oda. verysad.gif Viską bandžiau, mano dydis D, tai... Na, pliurza. Krūtinės odą tiesiog galiu suimt kokius keturis cm.... verysad.gif ir tikrai nelabai kas padeda ir nelabai padės. Ateityje, po gimdymo gal operaciją pasidarysiu. O dabar - kompleksas. Šiaip Geomar naudojau aliejų, jis neblogas būtų, bet labai išberia. Turbūt krūtinės oda per sausa, tiesiog pūlingais spuogeliais visą išberia. O štai kojoms, užpakaliui - pats tas. Rezultatas matos po savaitės. Kontrastinis dušas+aliejus. Gal galit kokį aliejuką parekomenduot man krūtinei, pečiams, nugarai kad nebertų o kaip tik gal kokį tonizuojantį? Nes kaip matau jūs visos aliejais tepatės, ne keemais. Tais eurokiniais "pakeliamaisiais" tai netikiu. Ir stebuklo be operacijos nesitikiu, bet vis tiek smagiau kad bent labiau nevešėtų ta suglebusi oda. Gal ką nors rasčiau tose ekologiškose parduotuvėse-salelėse visokiuos prekybcentriuos? Man gerai būtų ne užsisakinėt, o kad būtų įmanoma rast parduotuvėse. Labai lauksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Na, man geresnių stangrinamųjų kremų už Eveline nėra thumbup.gif Tikrai jaučiasi poveikis. Ir UK jie gana populiarūs tarp tų, kas išbando ir pajunta poveikį, nuolat ieško, siunčiasi. Aišku, aš visa tai derinu ir su sportu bei mityba, bet kas dėl kremų - Eveline patys geriausi, išbandžiusi esu daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2013 10 22, 21:18)
Na, man geresnių stangrinamųjų kremų už Eveline nėra  thumbup.gif Tikrai jaučiasi poveikis. Ir UK jie gana populiarūs tarp tų, kas išbando ir pajunta poveikį, nuolat ieško, siunčiasi. Aišku, aš visa tai derinu ir su sportu bei mityba, bet kas dėl kremų - Eveline patys geriausi, išbandžiusi esu daug  smile.gif

Kada pasimato poveikis, nes as kiek tepusi kitu kremu tai man tuscias reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2013 10 22, 22:18)
Na, man geresnių stangrinamųjų kremų už Eveline nėra  thumbup.gif Tikrai jaučiasi poveikis. Ir UK jie gana populiarūs tarp tų, kas išbando ir pajunta poveikį, nuolat ieško, siunčiasi. Aišku, aš visa tai derinu ir su sportu bei mityba, bet kas dėl kremų - Eveline patys geriausi, išbandžiusi esu daug  smile.gif

o kuris iš jų geriausiai veikia?
Atsakyti
Sveikos! bigsmile.gif
gal kuri is jusu naudojo rusiskus kremus? Ar veiksmingi jie?
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Labai geras yra kremas su kofeinu, pelžiede, karnitinu, parsivežiau iš Kanarų, efektas tikrai jaučiasi man, oda stangresnė, elastigesnė, žodžiu rekomenduoju pabandyti.Aš nenusivyliau.
Atsakyti