sveikos

labai atsiprasau, jeigu pasikartosiu, bet kiek teko girdeti - celiulita didina gazuoti gerimai, kava, rukymas, riebalai visoki.... nieko naujo ir negirdeto

man kai zenkliai pasimate celiulitas (nors tokio amziaus budama toli grazu nesitikejau) - suvokiau, kad reikia susiimti, bet finansai pirkti kremu neleido tuo metu....
zinoma - as negimdziusi dar, tad man gal bepigu kalbeti.o ir dabar nesigiriu, kad susitvarkiau puikiausiai. bet ilga laika sportavau.... ir su treniruokliais, ir aerobika, ir visokios kalanetikos, pilates ir tt. na man tai padejo, plius - PIRTIS. taip pat su kavos tirsciais trindavau slaunis, masazuodavau pati ir zinoma - kas ryta kontrastinis dusas, darzoves, vaisiai ir atsisakiau gazuotu gerimu..
taciau ka zinau ta zinau - sporto pirsti kitiems negalima, nes prievarta ilgai neimanoma daryt to, kas nera miela. treniruoklius lankiau sukandusi dantis... o va stai aerobika

tiesa - toms kurios aktyviai sportuot negali del visokiu negalavimu - tai pilates ar kalanetka anokia jau naujove, o iseitis is tiesu butu gera, nes net visai mociutes daro tuos pratimus.
dabar gaila nebesigauna sportuoti, bet isitaisiau suni, su kuriuo nori nenori - bent jau vaikscioti esu priversta,plius pora sykiu per savaite uzsirasiau i sokius

koks neispasakytas malonumas
manyciau, kad kliautis viena tik priemone nereiketu, o geriau butu derinti viska, ka pajegi padaryti sau, bet saves nekankinant-ir mityba, ir koki nors judejimo buda, ir papildus, ir kremus kas be ko

gaila, kad del kremu neturiu patirties - pasidalinciau

bet ateis laikas ir jiems