Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

QUOTE(pempe @ 2009 05 05, 13:13)
atsiprasau, kad atrodo niekas ir neklause 4u.gif as pirkau pries naujus metus Highg care centre (putvinskio g), mokejau kazkur apie 120lt.
Papildyta:
atrodo tai cia, nes nemoku ikelti doh.gif
http://www.benexere.lt/?p=1&id=10

naudoju Benexere stangrinanti su elastinu thumbup.gif
Atsakyti
Stangrinamasis Benexere kremas yra vienas is populiariausiu ju produktu. Benexere yra profesionali italiska kosmetika.
Atsakyti
gal kuri bandete ir padejo koks nors strijas gydantis kremas ar gelis, zinau kad jos neisnyks, bet gal yra kas padeda greiciau jas padaryti ne tokias matoma sutraukia ir pan.? 4u.gif
Atsakyti
As, baigineju is Kanebo produkcijos,stangrinamaji kuno krema. wub.gif
Greit isigeria, nelimpa,ir celiulitas lygeja biggrin.gif Viskas labai gerai, tik ir kaina atitinkamai didele.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 12, 11:41)
As, baigineju is Kanebo produkcijos,stangrinamaji kuno krema. wub.gif
Greit isigeria, nelimpa,ir celiulitas lygeja biggrin.gif Viskas labai gerai, tik ir kaina atitinkamai didele.

as pati nebandzius Kanebo,bet moterys labai giria
Atsakyti
Gal kuri is jusu bande taip reklamuojama "Adonia Legtone Serum", kur celiulita sumazina net po 9 min.? Jis gan brangus, tad nesinori pirkti, nezinant, ar is tikruju jis vertas tokiu pinigu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Idinessa @ 2009 10 08, 17:56)
Gal kuri is jusu bande taip reklamuojama "Adonia Legtone Serum", kur celiulita sumazina net po 9 min.? Jis gan brangus, tad nesinori pirkti, nezinant, ar is tikruju jis vertas tokiu pinigu...  g.gif

cia kazkurioj temoj jau diskutuoja,bet nieko ten labai gero nepasakyta
Atsakyti
sveikos smile.gif
labai atsiprasau, jeigu pasikartosiu, bet kiek teko girdeti - celiulita didina gazuoti gerimai, kava, rukymas, riebalai visoki.... nieko naujo ir negirdeto smile.gif man kai zenkliai pasimate celiulitas (nors tokio amziaus budama toli grazu nesitikejau) - suvokiau, kad reikia susiimti, bet finansai pirkti kremu neleido tuo metu....
zinoma - as negimdziusi dar, tad man gal bepigu kalbeti.o ir dabar nesigiriu, kad susitvarkiau puikiausiai. bet ilga laika sportavau.... ir su treniruokliais, ir aerobika, ir visokios kalanetikos, pilates ir tt. na man tai padejo, plius - PIRTIS. taip pat su kavos tirsciais trindavau slaunis, masazuodavau pati ir zinoma - kas ryta kontrastinis dusas, darzoves, vaisiai ir atsisakiau gazuotu gerimu..
taciau ka zinau ta zinau - sporto pirsti kitiems negalima, nes prievarta ilgai neimanoma daryt to, kas nera miela. treniruoklius lankiau sukandusi dantis... o va stai aerobika wub.gif wub.gif tiesa - toms kurios aktyviai sportuot negali del visokiu negalavimu - tai pilates ar kalanetka anokia jau naujove, o iseitis is tiesu butu gera, nes net visai mociutes daro tuos pratimus.
dabar gaila nebesigauna sportuoti, bet isitaisiau suni, su kuriuo nori nenori - bent jau vaikscioti esu priversta,plius pora sykiu per savaite uzsirasiau i sokius smile.gif koks neispasakytas malonumas thumbup.gif
manyciau, kad kliautis viena tik priemone nereiketu, o geriau butu derinti viska, ka pajegi padaryti sau, bet saves nekankinant-ir mityba, ir koki nors judejimo buda, ir papildus, ir kremus kas be ko smile.gif gaila, kad del kremu neturiu patirties - pasidalinciau g.gif bet ateis laikas ir jiems
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2009 06 21, 14:50)
as naudoju geltona garnier body tonic smile.gif  greitai isigeria,oda tikrai lieka svelnesne ir grazesne thumbup.gif  arba cia man vaidenasi g.gif  bet pirksiu dar ir dar lotuliukas.gif

pasitepus limpa, kvapas citrininis kaip indų ploviklio, oda gal ir švelnesnė, bet tarsi aptraukta kažkokiu sluoksniu, tikrai minkštumas ir švelnumas ne iš vidaus. mastau.gif

Naudoju jį dabar pėdoms, kadangi jis toks skaidresnis negu kremas, nes "body tonic" tai puikiai atvėsina ir atgaivina pėdas po ilgos dienos thumbup.gif
Atsakyti
as pati noriu isbandyti kazka sau smile.gif nebeinu i sporto kluba biskeli odele netokia nors man nera dar 30 biggrin.gif
Atsakyti
Na as praejau kursa masazu su benexere kosmetika - visiskai nieko nepadejo, nei vieno cm minus, nei sustangrejimo schmoll.gif - butinas priedas prie stangrejimo yra sportas ir saikingai protingas valgymas mirksiukas.gif
Tiesa esu dar bandziusi Biotherm krema BODY RESCULPT LIFT tai irgi jokiu rezultatu, tik labai daug visokiu parabenu ant saves susitepiau rolleyes.gif
Atsakyti
activbiust`a naudoju pirkau lenkijoje nepadeda..
Atsakyti