Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

Gal kas bandet kurinors is siu stangrinamuju kremuku? ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Norejau paklausti, ar stangrinamieji kremai yra skirti tik suglebusiai odai? Ar galima juos naudoti jaunai panelei, norint truputi stangresnes odos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(foxy_rrs @ 2008 08 13, 13:16)
Yra intensivaus poveikio kursas nuo celiulito. Laaabai padeda, bandziau tris  kursus, celiulito beveik nebeliko, bet reikia ir mankštos. Priemonės Geomar galima įsigyti Eurokos parduotuvėse, kainos tikrai nesikandžioja.

Keturių savaičių kursas, po to vieno mėnesio pertrauka ir vėl iš naujo, kol nepasieksi norimo rezultato. Po to kelių mėn pertrauka ir vėl kartoti.

1 savaitė: Pr.-  Geomar Profesionalus 4 etapų celiulito pažeistos odos gydymas 1 pakelis (pakuoteje yra 4 skirtingi pakeliai, po tris kiekvieno) apie 50 LT
                An. - 2 pakelis
                Tr. - 3 pakelis
                K-  4 pakelis
                P. - pertrauka
                Š - vėl 1 pakelis
                S- antras
Antra savaitė:
                Pr - trečias
                An - ketvirtas
                Tr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare ( apie 30 Lt kiekvienas)
                K - Geomar drenažinis tvarstis (apie 50 Lt 3 komplektai)
                P - pertrauka
                Š - Geomar Thalasso šveitiklis (apie 30 lt) ir Geomar drenažinis tvarstis
                S - pertrauka
Trečia savaitė:
                Pr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare
                  An - Geomar gydomasis purvas su vandenyno dumbliais (apie 13 lt vienkartinė pakuote )
                T - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare
              K - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare
              P - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare
              Š - Geomar gydomasis purvas su vandenyno dumbliais
              S - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare
Ketvirta savaitė
            Pr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare
            A - Geomar drenažinis tvarstis
            T - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare
          K - Geomar drenažinis tvarstis
          P - pertrauka
          Š - Geomar Thalasso šveitiklis ir Geomar drenažinis tvarstis
          S -  pertrauka
Labai efektyvu.

Cia ne i tema, bet ir Geomar nuo striju veikia...
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2008 09 18, 21:27)
Norejau paklausti, ar stangrinamieji kremai yra skirti tik suglebusiai odai? Ar galima juos naudoti jaunai panelei, norint truputi stangresnes odos? ax.gif

Aisku.Blogiau nebus, sudrekinta oda visada geriau atrodo, lygesne, sviesesne.Man tai patiko Garnier mirksiukas.gif
Atsakyti
REkomenduokit kokį kaitinantį kremą. Kai taip šalta tai manau bus 2 in 1 biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau stangrinamąjį kremą krūtinei Lirene body shaping su vitaminu E ir persikų aliejumi, tik dar vieną dieną tepiausi ax.gif . Gal kuri turite tokį?
Atsakyti
sveiki 4u.gif siandien nusipirkau oriflame krema nuo celiulito,aliejujo ampulikes nakciai taipatnuo celiulito ir suglebusiai pilvo odai stangrinti zeli.Mano mama juos jau seniai naudoja tai rezultatas tikras neblogas.Beto pridursiu kad kiekviena diena namuose pasportuoju ir aisku prisiziuriu ka valgau blush2.gif kai praeisiu kursa parasysiu kokie rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 19, 17:02)
REkomenduokit kokį kaitinantį kremą. Kai taip šalta tai manau bus 2 in 1 biggrin.gif

cha cha pamačiau tavo prašymą ir prisiminiau kaip sesuo man skambina ir sako: draugelė parėjo iš masažistės ištepta kaitinančiu kremu(masažistė ištepė po masažo ir paleido suvyniotą ir liepė pusv.pabūti),dabar subinė dega,ji prausėsi,bet nieko nepadėjo,tik pablogėjo,sako jausmas toks kaip būtų nuoga dilgėlėse pasėdėjus... lotuliukas.gif Juokiausi tai ne tas žodis...O aš buvau grožio ir kosmetologijos centre,masažistė siūlė labai gerą kaitinantį kremą,patepė man ant pilvo(nes tuo metu kitą proc.darė),tai aš net nesuregavau,tik namie prisiminiau,kad ji ten kažką tepė wub.gif
o šiaip yra neblogų rusiškų ir kaitinančių ir šaldančių anticeliulitinių kremukų FITNESbody :,ir nebrangūs,ir tikrai efektas yra.
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 14, 18:30)
cha cha pamačiau tavo prašymą ir prisiminiau kaip sesuo man skambina ir sako: draugelė parėjo iš masažistės ištepta kaitinančiu kremu(masažistė ištepė po masažo ir paleido suvyniotą ir liepė pusv.pabūti),dabar subinė dega,ji prausėsi,bet nieko nepadėjo,tik pablogėjo,sako jausmas toks kaip būtų nuoga dilgėlėse pasėdėjus... lotuliukas.gif Juokiausi tai ne tas žodis...O aš buvau grožio ir kosmetologijos centre,masažistė siūlė labai gerą kaitinantį kremą,patepė man ant pilvo(nes tuo metu kitą proc.darė),tai aš net nesuregavau,tik namie prisiminiau,kad ji ten kažką tepė wub.gif
o šiaip yra neblogų rusiškų ir kaitinančių ir šaldančių anticeliulitinių kremukų FITNESbody :,ir nebrangūs,ir tikrai efektas yra.

kaitinantis liekninamasis kremas nr.23, http://www.benexere.lt/?p=1&id=10
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 19, 21:13)
Nusipirkau stangrinamąjį kremą krūtinei Lirene body shaping su vitaminu E ir persikų aliejumi, tik dar vieną dieną tepiausi  ax.gif . Gal kuri turite tokį?

As turejau Lirene krema nuo veido raudonio tai pradzioj jis man buvo efektyvus, bet nesunaudojus viso jau oda iprato ir - jokio poveikio smile.gif
Atsakyti
Jau mėnesį naudoju stangrinantį Lirene kremą, jokio stangrumo nepasijuto, tik oda švelni pasidarė.
Atsakyti
Jokios naudos tuose kremuose. Ypac krutine stangrinantys ar pakeletys neva kremai smile.gif Eikit geriau sportuot ar panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karina861 @ 2008 11 30, 12:43)
Jokios naudos tuose kremuose. Ypac krutine stangrinantys ar pakeletys neva kremai smile.gif Eikit geriau sportuot ar panasiai smile.gif

tai kad sportuot reikia, tai kas be ko...bet papildomai tam skirtas kremukas manau tikrai nepamaisys, o gal net pades...as siandien SM nusipirkau pilvo kremuka...po nestumo oda pasitampius, bet be jokiu striju... thumbup.gif pradejau sportuot truputi, dar kremuka papirkau, gal pades g.gif
Atsakyti