Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

QUOTE(muminukas @ 2007 09 01, 08:18)
drinks_cheers.gif suknelė tokia perkrauta, tokia lenkiška...  doh.gif teneįsižeidžia lenkų tautybės berginos, bet kiek esu mačiusi lenkaičių pirmų komunijų suknelių, tai labai jau tortai  schmoll.gif

nu tu ir palyginai, prie ko cia pirmos komunijos sukneles? doh.gif beje tikrai ne nuo tautybes priklauso blogas skonis. biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Indrushka @ 2007 09 01, 01:47)

nieko blatno schmoll.gif

QUOTE(muminukas @ 2007 09 01, 10:20)
ne gamintojas esmė, o suknelės stilius. Lenkijoj irgi gali stilingą pasiūti. bet šita suknelė - tortų tortas.

o dabar biškį palei temą  rolleyes.gif

http://www.delfi.lt/...php?id=14243248

o cia tai zmoniu gaila
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 09 02, 22:19)
nu tu ir palyginai, prie ko cia pirmos komunijos sukneles?  doh.gif  beje tikrai ne nuo tautybes priklauso blogas skonis.  biggrin.gif

o prie to, kad riaubiškytės suknelė man priminė lenkaičių pirmos komunijos sukneles tongue.gif ir vieša paslaptis, kad slavų - rusų, lenkų - skonis skiriasi nuo lietuvių, daug nesantūresnis. kas mums blogas, jiems galbūt labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 09 02, 22:45)
nieko blatno  schmoll.gif

drinks_cheers.gif paprasta suknele
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2007 09 02, 13:31)
tu man parodyk vestuvine suknele kurios nuoma 200 litu( kazkuri minejo,kad drauge uz tokia suma isinuomavo smile.gif nebent pameges, bet ne jaunosios.manau pamirsai nulio pridet. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif koks jums skirtumas kiek kas kainavo svarbu ,kad jiems gera.
.

nepamiršau nulio pridėt, o pamiršau parašyt, kad veiksmas vyko ne Vilniuj, p Panevėžyje wink.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=14243248

vargsele viktorijavz unsure.gif verysad.gif cray.gif console.gif console.gif , o kad jai reiketu tai 45 stukas atiduoti, nos aisku tai nepadetu verysad.gif , bet vis vien pamokytu

bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2007 09 02, 14:31)
tu man parodyk vestuvine suknele kurios nuoma 200 litu( kazkuri minejo,kad drauge uz tokia suma isinuomavo smile.gif nebent pameges, bet ne jaunosios.manau pamirsai nulio pridet. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif koks jums skirtumas kiek kas kainavo svarbu ,kad jiems gera.
.

pilna kedainiuose tokiu tik paieskok
Atsakyti
http://whatson.delfi...tureID=14244512

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 03, 07:03)
o prie to, kad riaubiškytės suknelė man priminė lenkaičių pirmos komunijos sukneles  tongue.gif ir vieša paslaptis, kad slavų - rusų, lenkų - skonis skiriasi nuo lietuvių, daug nesantūresnis. kas mums blogas, jiems galbūt  labai gražu.

nepastebejau sito. g.gif reikes atkreipt demesi ir palygint progai pasitaikius. smile.gif kiek maciau nuomose pirmos komunijos sukneliu pasiula nekokia, tikrai perkrautos. tik as jas pavadinciau ne "lenkiskos", o tarkim "gariuniskos" ar siaip beskonybe.
tai iseina Riaubiskyte turi slavu kraujo! lotuliukas.gif
bet man vis tiek atrodo, kad tautybe siuo atveju ne rodiklis (kalbant apie skoni).
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2007 09 01, 21:51)
moteris su vaiku, besilaukianti antrojo ir vaidina nekalta:) syu balta suknele, kazin ar ir su rutu vainikeliu:) tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  g.gif  bash.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nu ir kas cia tokio doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2007 09 02, 20:01)
koks ten gerumas, spektaklis kazkoks  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pacituoju tavo sakinį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2007 09 01, 21:51)
moteris su vaiku, besilaukianti antrojo ir vaidina nekalta:) syu balta suknele, kazin ar ir su rutu vainikeliu:) tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  g.gif  bash.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o jau ,kad su balta tai kazka vaidina g.gif tai antra kart tekedama reik juodai renktis g.gif
idomi cia nuomone doh.gif jei su vaiku ir antra kart teka,tai vsio laidotuvem kvepia doh.gif kokia norejo tokia uzsidejo, o ne ziurejo kelinta karta teka ir kiek vaiku turi doh.gif
Atsakyti