Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

QUOTE(MamaGita @ 2007 08 29, 01:53)
Nuotraukytė iš TV3 sezono pristatymo, niu pilvukas kaip ir matosi  smile.gif

QUOTE(welkom1 @ 2007 08 29, 02:14)
niu tikrai yra apvalumai

Eikit eikit kur jau ten 4 menesiai matosi, ji aplamai ne is kuduju, jei nesnektu zmones kad nescia nei nepamanytumet kad laukiasi biggrin.gif
Atsakyti
bet kvaisa ir dar su terasovu doh.gif ,visai jinai jau suvaikejo,man jie net nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 08 29, 12:14)
bet kvaisa ir dar su terasovu doh.gif ,visai jinai jau suvaikejo,man jie net nesiziuri schmoll.gif

Gudri suvyste bernuzeli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu grazi pora tie katinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jeigu ir laukiasi jji tai tikrai manau dar mazai laiko...nes ji yra ne is kuduju ir linkusi pilneti blush2.gif g.gif tai manau tas nestumas iki 3men pas ja gali buti....zodziu 2008 tures kaciuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai Tarasovas su riaubyskite zada tuoktis 31 d. ir man atrodo ne CMB,o Laikrodziu kiemelyje.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 08 30, 07:40)
Tai Tarasovas su riaubyskite zada tuoktis<...>ir man atrodo ne CMB,o Laikrodziu kiemelyje.

tos žvaigždės tai jau visai rolleyes.gif , kad tik kuo netradiciškiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 08 30, 07:40)
Tai Tarasovas su riaubyskite zada tuoktis 31 d. ir man atrodo ne CMB,o Laikrodziu kiemelyje.

kur kur blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 29, 08:46)
lotuliukas.gif as uz savo suknele mokejau apie 2000 Lt nuoma , o ji uz 1500 Lt lotuliukas.gif
"Vestuvėms V.Riaubiškytė pasipuoš nuomota suknele už 1500 Lt"
Žymi dainininkė priešingai nei daugelis nuotakų pasirinko ne vieną, o net dvi tradicinės baltos spalvos nuotakos sukneles. Vienos jų nuoma atsėjo 1500 litų, kitos - 300 litų. Brangiausia suknelės nuoma minėtame salone - 2000 litų."

kazi kokiam salone nuomavosi g.gif
aha

tai kokia cia proga ji taip nusipigino blink.gif
juk visada ji perka brangiausius rubus ir batus o vestuvine suknele net 2000lt nekainavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2007 08 29, 10:53)
Nuotraukytė iš TV3 sezono pristatymo, niu pilvukas kaip ir matosi  smile.gif

user posted image

jinai visada turėjo pilvą
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 30, 13:36)
tai kokia cia proga ji taip nusipigino  blink.gif
juk visada ji perka brangiausius rubus ir batus o vestuvine suknele net 2000lt nekainavo  doh.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif niu tikrai, matyt kazkam sutaupe lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
nu va, viskas Katinų vestuvės

turbūt nuotraukų nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 08 31, 19:38)
nu va, viskas Katinų vestuvės

turbūt nuotraukų nebus  verysad.gif

O kaip gaila, kad nebus... verysad.gif
Atsakyti