Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

sunkiai sunkiai lt su naujowem kazkaip cia wis tortai populiariausi islieka o jei kas issiskirs tai is kart- NESAMONE . g.gif doh.gif gal kitam tradiciniai dalykai jau yra atsibode ir nesamoningi , tai ir noris ebut kaip WISI tongue.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif Deja deja, bet taip yra
Atsakyti
Man Lauros drabužiai irgi gražūs, bent nevaidino, kad nenori baltų rūbų ir t.t., kaip kitos žvaigždės. Bet šukuosena ir nagai doh.gif tai jokio šventiškumo, su tokia šukuosena kasdien galima vaikščioti.
Man tik nepatiko tai, kad kai ji buva ant bangos dėl eurovizijos, pas ją klausė, ar jie nėra pora su donatu, tai taip neigė, taip neigė, o dabar visur didžiuojasi, kad jau 10 metų kartu doh.gif Nu toks veidmaniavimas vemt verčia, o kaip pačiam donatui jaustis? 4u.gif
Nu gal čia reklaminiai triukai, bet man tai nepriimtina
Atsakyti
Man Lauros apranga thumbup.gif Taip balta, ziemiska, grazu, jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 02 11, 02:37)
man irgi vyras toks  schmoll.gif o rūbai tai gražūs,bet man vestuvinis apdaras turi būti tik vestuvinis, o su tokiu galima ir į vakarėlius eiti...

o kas jums nepatinka tame jos vyre g.gif cia vestuvinis kostiumas nepatiko ar aplamai, man tai vyras kaip vyras svarbiausiai, zmogus geras butu, myletu viens kita ir gerai jiems butu, o ko daugiau bereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 02 11, 16:03)
Man tik nepatiko tai, kad kai ji buva ant bangos dėl eurovizijos, pas ją klausė, ar jie nėra pora su donatu, tai taip neigė, taip neigė, o dabar visur didžiuojasi, kad jau 10 metų kartu  doh.gif Nu toks veidmaniavimas vemt verčia, o kaip pačiam donatui jaustis?  4u.gif
Nu gal čia reklaminiai triukai, bet man tai nepriimtina

O tau netarodo, kad tai buvo jų susitarimo reikalas, kad neviešinti santykių? g.gif Ne visi mėgsta per visus žuranlus pasakoti kaip jie gyvena ir su kuo mirksiukas.gif
O vyras kaip ir vyras-normalus, ir gražiai apsirengias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 10, 22:40)
as jauciuosi kaip is menulio iskritus  blink.gif man laura tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif atrode. kas cia per nauja mada detis vestuvines kelnes ir vestuvini megztini  doh.gif na, bet jei jai gerai, tai man dzin. tik man tai tikrai negrazu  schmoll.gif

QUOTE(Ramunita @ 2007 02 11, 02:37)
man irgi vyras toks  schmoll.gif o rūbai tai gražūs,bet man vestuvinis apdaras turi būti tik vestuvinis, o su tokiu galima ir į vakarėlius eiti...

Pamėginkime Laurą įsivaizduoti maždaug -15 lapsnių pagal celsijų fone su "tik vestuvėms skirta" suknute, o dar priderinkime vestuvinius batelius (gal tarkim basutes, juk gražu). Nu tiesiog gražiai mėlynai mėlynutėlė pusprotė būtų, jei apsivilktų tokį apdarą lotuliukas.gif
Nepamirškime, jog ji tuokėsi šalčiausiu metų laiku, o ir bažnytėlėj reik manyt nekaršta. Juolab, kad ir vestuvės buvo ramios, be jokios pompastikos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 12 vasario 2007 - 10:49
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 12, 10:47)
Pamėginkime Laurą įsivaizduoti maždaug -15 lapsnių pagal celsijų fone su "tik vestuvėms skirta" suknute, o dar priderinkime vestuvinius batelius (gal tarkim basutes, juk gražu). Nu tiesiog gražiai mėlynai mėlynutėlė pusprotė būtų, jei apsivilktų tokį apdarą  lotuliukas.gif
Nepamirškime, jog ji tuokėsi šalčiausiu metų laiku, o ir bažnytėlėj reik manyt nekaršta. Juolab, kad ir vestuvės buvo ramios, be jokios pompastikos  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje man labai gražiai atrodė ir Rūta Mikelkiavičiūtė pernai, ištekėjusi žiemą, irgi vilkėjo nertinį ir sijoną tongue.gif Tiesiog skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 02 12, 09:04)
O tau netarodo, kad tai buvo jų susitarimo reikalas, kad neviešinti santykių? g.gif Ne visi mėgsta per visus žuranlus pasakoti kaip jie gyvena ir su kuo mirksiukas.gif
O vyras kaip ir vyras-normalus, ir gražiai apsirengias tongue.gif

nu žinai, jei jau žurnalistai mato, tai ką jau čia ir beslėpsi. O jei tai jų susitarimas, tai man jų gaila, kiekvieną akimirką save kontroliuoti ir tipo nepasirodyti doh.gif
Nu pavyzdžiui Riaubiškytė išėjo ant scenos, dėjo kalbą ir visiems žurnalistams gerkles užrišo, ką jiems dabar pliotkint lotuliukas.gif
nu sorry už nukrypimus ne į temą, kad nebūčiau jau tokia baisūnė, dar kartą rašau, man jų rūbai labai patiko o ir šiaip abu savaip gražūs
Atsakyti
man Lauros paranga ir labai patiko, tik vat juodi nagai tai viską gadino ir plaukus galėjo gražiau kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 12, 11:47)
Pamėginkime Laurą įsivaizduoti maždaug -15 lapsnių pagal celsijų fone su "tik vestuvėms skirta" suknute, o dar priderinkime vestuvinius batelius (gal tarkim basutes, juk gražu). Nu tiesiog gražiai mėlynai mėlynutėlė pusprotė būtų, jei apsivilktų tokį apdarą  lotuliukas.gif
Nepamirškime, jog ji tuokėsi šalčiausiu metų laiku, o ir bažnytėlėj reik manyt nekaršta. Juolab, kad ir vestuvės buvo ramios, be jokios pompastikos  tongue.gif

jei jau taip salta, reikejo ziema neteket lotuliukas.gif
cia biski juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 12, 10:47)

o jau vestuvinės suknios negalima pritaikyti žiemai blink.gif
Atsakyti