nueik ir pasiklausk..kadangi mano stomatologe zino apie IVF'us tai as su ja visad tardavasi ka galima ko negalima. jeigu dalis nuluzho tai nieko tokio, patvarkys ir tiek su vietiniu nuskausminimu, jeigu raut..palauksi po rezultato (rauna ir nesciom).
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 21:53)
darviena...arba sutapimas...arba nekoks odontologas kad virusus nesioja visa gyvenima taisau dantis, niekad taip nebuvo nutike gal persalai eidama i kabineta
tai fakts, kad uznese kazkokia bacila..uztat ir sakau, kam rizikuot, galima palaukt
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 20:57)
nueik ir pasiklausk..kadangi mano stomatologe zino apie IVF'us tai as su ja visad tardavasi ka galima ko negalima. jeigu dalis nuluzho tai nieko tokio, patvarkys ir tiek su vietiniu nuskausminimu, jeigu raut..palauksi po rezultato (rauna ir nesciom).
Tu man po 3 savaičių duosi savo odontologės telefoną? Nes maniškė (kaip užkeikta) kažkur dingo neberandu
Ir ne dalis lūžo, o lygiai pusė danties (vertikaliai).
darviena..prastas stomatologas tavo
Nakvisa..as kaip stomatologes anuke galiu pasakyt dantis be nervu tai ir nuskausminimo nereikia (nebent shaknis vaytu, bet cia prie nuluzhino nieko bendro), jeigu nuluzho nedidele dalis, perplombuos, padailins ir vsio. jeigu taip baisiai nerviniesi, tai nieko nenutiks jeigu ir palauksi
Nakvisa..as kaip stomatologes anuke galiu pasakyt dantis be nervu tai ir nuskausminimo nereikia (nebent shaknis vaytu, bet cia prie nuluzhino nieko bendro), jeigu nuluzho nedidele dalis, perplombuos, padailins ir vsio. jeigu taip baisiai nerviniesi, tai nieko nenutiks jeigu ir palauksi
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 21:02)
darviena..prastas stomatologas tavo
Dantį įsivaizduoji su visom šaknim?
Tai vat padalink dantį į keturias dalis (vertikaliai ties šaknimis ir horizontaliai per dantį), tai vat horizontaliai 4tadalis iki šaknies ir lūžo nafik. Liko tik pusė ir šaknis visa. Abejoju ar plombuos
no problem labai faina moteris, zino visa mano ivf'ine istorija, ir pati turejus problemu taip kad su ja drasiai tariuosi ka gallima ka ne, atsineshiau pamenu visas vaistu anotacijas net, kad man pasakytu su kuo ka galima ko ne
nu reik ziuret kiek daug nuluzho, gal nedaug (pagal tai kiek liezuvio tepa tik nespresk)
Papildyta:
kaip pageidausi, taip isivaizduosiu
tikrinai liezhuviu ar veidrodeliu? tikrai nezinau kokiu atveju nebeplombuoja, kiek ten turetu buti to danties nenuluzhusio siaip tai nieko nenutiks per tas 3 savaites tikrai, nebent jeigu astrus kampas yra, tai nueik kad nugludintu
ps. abejot gali iki pazhaliavimo ka reiks daryt suzinosi tik apsilankius pas stomatologa
nu reik ziuret kiek daug nuluzho, gal nedaug (pagal tai kiek liezuvio tepa tik nespresk)
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:59)
Tu man po 3 savaičių duosi savo odontologės telefoną?
Papildyta:
tikrinai liezhuviu ar veidrodeliu? tikrai nezinau kokiu atveju nebeplombuoja, kiek ten turetu buti to danties nenuluzhusio siaip tai nieko nenutiks per tas 3 savaites tikrai, nebent jeigu astrus kampas yra, tai nueik kad nugludintu
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 22:05)
Dantį įsivaizduoji su visom šaknim?
ps. abejot gali iki pazhaliavimo ka reiks daryt suzinosi tik apsilankius pas stomatologa
QUOTE(tikiu @ 2007 02 08, 21:46)
Trizniuk tu mažas viskas bus gerai, nusiramink ir pasistenk galvoti it apie teigiamus rezultatus. Pirmas dieneles dar nesijaučia jokios artėjančio mėnesinės, tau dar po punkcijos skauda kiaušides, taigi subadytos ir padidėję po stimuliacijos. O gydojos siekis yra tik teigiamas rezultatas, kokios gi gali būti kalbos apie sekantį IVF. Prisimink ką gydytoja sakė: gyvenk įprastu ritmu, nesimaudyk karštoje vonioje ir po 2 svaitėlių pasidaryk TEIGIAMĄ testą. LINKIU TO IŠ VISOS ŠIRDIES
Ir prašau nesinervinti, tikėk ir būk linksmutė
Ir prašau nesinervinti, tikėk ir būk linksmutė
Kaip pasiziuriu i kitu mergaiciu stiprybe, man geda pasidaro, kad tokia trizne esu Reikia pasitaisyti, nieko nebus
labai teisingai galvoji
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 22:19)
Kaip pasiziuriu i kitu mergaiciu stiprybe, man geda pasidaro, kad tokia trizne esu Reikia pasitaisyti, nieko nebus
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 22:19)
Va taip reikia galvoti geriau prieš užmigdama pasikalbėk su savo mažyliais, palinkėk jiems saldžių sapnų, maldelę sukalbėk ir pamatysi kaip viskas bus gerai
O kazin jei po 7 dienu testa pasidaryciau arba krauja, ka nors parodytu.Noreciau vasario 14 kazka rasti
Papildyta:
Ot padaryciau vyrui dovana.
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 21:16)
Liežuviu
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 21:16)
Man panašiai buvo su apatiniu 6-tu, net nesivargino taisyti, rovė ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 21:25)
O kazin jei po 7 dienu testa pasidaryciau arba krauja, ka nors parodytu.Noreciau vasario 14 kazka rasti
Papildyta:
Papildyta:
Neverta, neras nieko.
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 21:25)
Papildyta:
Papildyta:
Philipuks nekvailiok