Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O kaip su dantų taisymu? Nusilaužiau pusę krūminio danties verysad.gif Niekas nebandė dantų taisytis stimuliacijos metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 20:56)
Na, reikia is tikro dziaugtis nors ir tomis keliomis dienomis, o galbut ir visais 9 menesiais  ok.gif

Trizniuk tu mažas smile.gif viskas bus gerai, nusiramink ir pasistenk galvoti it apie teigiamus rezultatus. Pirmas dieneles dar nesijaučia jokios artėjančio mėnesinės, tau dar po punkcijos skauda kiaušides, taigi subadytos ir padidėję po stimuliacijos. O gydojos siekis yra tik teigiamas rezultatas, kokios gi gali būti kalbos apie sekantį IVF. Prisimink ką gydytoja sakė: gyvenk įprastu ritmu, nesimaudyk karštoje vonioje ir po 2 svaitėlių pasidaryk TEIGIAMĄ testą. LINKIU TO IŠ VISOS ŠIRDIES smile.gif
Ir prašau nesinervinti, tikėk ir būk linksmutė smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif kas per klausimas smile.gif aisku taisyk, kas gi cia gali kenkti smile.gif

QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:39)
Niekas nebandė dantų taisytis stimuliacijos metu?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:39)
O kaip su dantų taisymu? Nusilaužiau pusę krūminio danties  verysad.gif Niekas nebandė dantų taisytis stimuliacijos metu?  g.gif

per savo pirma IVF'a, as taisiausi dantis..gal sutapimas, bet iskart po vizito pas stomatologe, pasigavau kazkoki virusa, gulejau su baisine temperatura pora dienu (tik dabar tiksliai nebepamenu ar per stimuliacija, ar iskart po IVF). tai si karta, taip pat reikejo pas ja varyt per stimuliacija, tai nukeliau minimum iki suzinosiu rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 20:47)
biggrin.gif kas per klausimas smile.gif aisku taisyk, kas gi cia gali kenkti smile.gif

Ką aš žinau, aš gi be nuskausminamųjų į gerklę odontologui neleidžiu net įlysti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:48)
Ką aš žinau, aš gi be nuskausminamųjų į gerklę odontologui neleidžiu net įlysti.  g.gif

Bet jeigu dantukas nulūžo tai ar tik neteikės jo protezuoti ? Gal pirma nueik ir pasitark su gydytoja ką reikės daryti. Jeigu nuskausminti nerikės, tai manau, kad tikrai neturėtų pakenkti stimuliacijai.
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 08, 20:47)
per savo pirma IVF'a, as taisiausi dantis..gal sutapimas, bet iskart po vizito pas stomatologe, pasigavau kazkoki virusa, gulejau su baisine temperatura pora dienu (tik dabar tiksliai nebepamenu ar per stimuliacija, ar iskart po IVF). tai si karta, taip pat reikejo pas ja varyt per stimuliacija, tai nukeliau minimum iki suzinosiu rezultatus  mirksiukas.gif

Aš su gergždinčiu balsu (peršalusi) maukiu antrą dieną liepžiedžių arbatą su medumi... bet temparatūros nėra (tfu tfu tfu).
Gal ir man nukelti viską? Bet 3 savaites su nei šiokiu nei tokiu dantimi vaikščioti .... o jei nuspręs rauti? Pas mane visos šaknys perforuotos, lengvai ištraukiami dantys nepasiduoda, tampo ~2 val. kaip minimum.
Atsakyti
nekenkia nuskausminamieji, jie juk vietiniai, as amzinai taisausi tai domejausi nekarta smile.gif tik va per stimuliacijas neinu ba absoliuciai dingsta ir drasa ir kantrybes, norisi tik duot snukin ir pasakyt kad paliktu mane ramybej biggrin.gif

QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:48)
Ką aš žinau, aš gi be nuskausminamųjų į gerklę odontologui neleidžiu net įlysti.  g.gif

darviena...arba sutapimas...arba nekoks odontologas kad virusus nesioja smile.gif visa gyvenima taisau dantis, niekad taip nebuvo nutike smile.gif gal persalai eidama i kabineta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 02 08, 20:52)
Bet jeigu dantukas nulūžo tai ar tik neteikės jo protezuoti ? Gal pirma nueik ir pasitark su gydytoja ką reikės daryti. Jeigu nuskausminti nerikės, tai manau, kad tikrai neturėtų pakenkti stimuliacijai.

Aš antradienį aiškinau kas yra Gonalis, kam jis skirtas ir kodėl aš nenoriu antibiotikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:52)
Aš su gergždinčiu balsu (peršalusi) maukiu antrą dieną liepžiedžių  arbatą su medumi... bet temparatūros nėra (tfu tfu tfu).
Gal ir man nukelti viską? Bet 3 savaites su nei šiokiu nei tokiu dantimi vaikščioti .... o jei nuspręs rauti? Pas mane visos šaknys perforuotos, lengvai ištraukiami dantys nepasiduoda, tampo ~2 val. kaip minimum.

nemanau, kad trys savaites galetu kardinaliai pakeisti dantuko stovi..nu bet aisku, tai tik mano nuomone. As palaukciau ir tada eiciau, nebent tau jis drasko gleivine arba skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:52)
Aš su gergždinčiu balsu (peršalusi) maukiu antrą dieną liepžiedžių  arbatą su medumi... bet temparatūros nėra (tfu tfu tfu).

Jeigu tą dantuką dar galima taisyti, tai tikrai nepatarčiau jo traukti, geriau jį apvilkti. O kaip su netvais ar jie ištraukti iš to dančio ? Jeigu ne tai be nuskausminamųjų tiktai neapsieisi.
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 08, 20:55)
nemanau, kad trys savaites galetu kardinaliai pakeisti dantuko stovi..nu bet aisku, tai tik mano nuomone. As palaukciau ir tada eiciau, nebent tau jis drasko gleivine arba skauda  g.gif

Nieko nedrąsko, nieko neskauda. Erzina ir tiek. Nervo ten jau seniai nėra, negyvas dantis. Kai balinausi dantis - vienintelis kuris juodas buvo (negyvas). Nu vat ir lūžo, matyt kažką blogai padarė arba mano dantys silpni labai (kas šiaip yra tiesa). g.gif
Atsakyti