Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 19:01)
O jums kuriai buvo tiek daug 12 diena  g.gif  g.gif

man buvo 280 vnt. 12 dienos ankstyvą rytą. ax.gif tai jau pas tave Philipuks tikriausiai trynukai. thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif sveikinimai didžiausi. 4u.gif
Atsakyti
philipuks,
Didžiausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 18:01)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
As jums visoms linkiu pajusti ta jauduli ir laime ka pati jauciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Tik biski neramu kodel toks didelis skaicius  g.gif  g.gif Pasiskaiciau, kad gali ir vezio zymeni rodyti. O jums kuriai buvo tiek daug 12 diena  g.gif  g.gif

Nu bet tikrai jau. Į kailį įkrėsti tau mažą. Kaip tavo vyras su tavim iškenčia fart.gif Ką tu dar prisigalvosi ir prisiskaitysi? Garantuotai pirmą vietą užimsi pas trizniuotojas. A nu ka nusiramini ir pradedi džiaugtis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 19, 20:15)
philipuks,
Didžiausi sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kur dareisi HCG ?
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 19:01)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
As jums visoms linkiu pajusti ta jauduli ir laime ka pati jauciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Tik biski neramu kodel toks didelis skaicius  g.gif  g.gif Pasiskaiciau, kad gali ir vezio zymeni rodyti. O jums kuriai buvo tiek daug 12 diena  g.gif  g.gif

Na, mano prognozės pildosi: IVF'inė psichozė perejo į nėštukinę lotuliukas.gif
Atsakyti
philipuks super thumbup.gif thumbup.gif , labai, labai sveikinu 4u.gif 4u.gif sėkmės tau kuo didžiausios

o man 12d.hcg-191 buvo ir pūsliukė viena, tai pas tave kaip minimum dvynukai, o gal ir trys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Philipuks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
darviena dabar tavo eilė nestuke.gif paskui tikiu nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal čia beta HCG?
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 19, 19:17)
O kur dareisi HCG ?

Jaksto konsultacineje poliklinikoje, tik ten labai brangu. Bet nervai nebelaike, tai ir pinigu uz ta laime nebegaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 19, 18:33)
O gal čia beta HCG?

Tu ką.... blink.gif Ar aš klystu ar beta HCG reikai dar dauginti iš apie 1,7, tai dar daugiau gautūsi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 19, 19:33)
O gal čia beta HCG?

O cia skirtumas yra? Turbut beta, nes atsakyme taip parasyta B-hCG 346,12 mIU ml
Mergaites, butinai pasekite mano pavyzdziu jei jis tikrai tikras. Is visos sirdies linkiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 19 vasario 2007 - 18:52