Crash'as - kas kita. Bent jau man Zeba ir jo prof. tai pasakojo.
Yra tokia paprasta schema, kiek suzinojau, kuri tokia "pusine", arba nei tokia, nei tokia. Na, kazkokia...
Kazkaip nesigilinau jau. Jei nevaisingumo klinikos gydytoja zino, vadinasi zino.
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 16:00)
man kaikas sake kad dabar labai palankus laikas pastoti.....iki birzelio tas kaikas tai gydytoja...pas kuria as nesigydau beje...bet teko garbe susipazinti per seminarus
Euromergele
O čia kaip čia tas palankus metas ar visoms ar tik Tau pagal kokias tai žvaigždes?
Nes praeitais metais tai balandis gegužis labai jau bergždi mėnesėliai buvo
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 16:50)
Tai receptui reiks i Vilniu vaziuoti, o tada vaistu i Kauna. Brangoka Blyn ir cia negaliu niekur uzsisakyti, nors vaistiniu ant kiekvieno kampo O be recepto neparduoda Internete tai raso, kad cia bereceptiniai vaistai
Philipuks, pabandyk užeiti į MAXIMOS vaistinę prie turgaus. Jie ten gali užsakyti bet kokius vaistus kokių tau reikia. Tik reiks palaukti keletą dienų kol juos atveš. Aš taip vieną kartą Gonalį užsisakinėjau.
Philipuk, jau po 16 val.
laukiam laukiam
laukiam laukiam
ne, cia ne man ir ne pagal horoskopa cia apskritai DJgerbiama gydytoja man taip pasake, kad pagal jos paskaichiavimus...iki birzelio (artai geguzes..bet lyg birzelio) gerai...paskui blogai..ir tik link nauju metu vel gerai mistika .....
QUOTE(PETI @ 2007 02 19, 17:03)
Euromergele
O čia kaip čia tas palankus metas ar visoms ar tik Tau pagal kokias tai žvaigždes?
Philipuk, laukiam
hcg 346.12 mIU ml
Normos
3-4 sav.9-130
4-5 sav.75-2600
5-6 sav.850-20800
U. skambinau sake atvaziuoti treciadieni, sake yra nestumas, bet tai ko i norma netelpu Tuoj isprotesiu
Normos
3-4 sav.9-130
4-5 sav.75-2600
5-6 sav.850-20800
U. skambinau sake atvaziuoti treciadieni, sake yra nestumas, bet tai ko i norma netelpu Tuoj isprotesiu
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 16:21)
nezinau zuikeli...tikrai nezinau....gal buvo priezasciu trumpesnei ilgai schemai...arba as neviska zinau bet buvau sventai isitikinus kad ilga schema...su mazhdaug dvieju savaiciu slopinimu...
Papildyta:
ania??? ..tai ka dabar vietoj Crinono duoda? burnon?
Papildyta:
ania??? ..tai ka dabar vietoj Crinono duoda? burnon?
Aha, juokis juokis, pamatysi kai paciai Utrogesta skirs
philipuks, tai jau galiu pasveikint?
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 02 19, 18:26)
philipuks, tai jau galiu pasveikint?
Manau, kad taip! Sveikinu!
Philipuks, dvynukai garantuoti