Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Crash'as - kas kita. Bent jau man Zeba ir jo prof. tai pasakojo.
Yra tokia paprasta schema, kiek suzinojau, kuri tokia "pusine", arba nei tokia, nei tokia. Na, kazkokia...
Kazkaip nesigilinau jau. Jei nevaisingumo klinikos gydytoja zino, vadinasi zino.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 16:00)
man kaikas sake kad dabar labai palankus laikas pastoti.....iki birzelio  biggrin.gif  tas kaikas tai gydytoja...pas kuria as nesigydau beje...bet teko garbe susipazinti per seminarus smile.gif

Euromergele wub.gif
O čia kaip čia tas palankus metas ar visoms ar tik Tau pagal kokias tai žvaigždes? g.gif
Nes praeitais metais tai balandis gegužis labai jau bergždi mėnesėliai buvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 16:50)
Tai receptui reiks i Vilniu vaziuoti, o tada vaistu i Kauna. Brangoka  ax.gif Blyn ir cia negaliu niekur uzsisakyti, nors vaistiniu ant kiekvieno kampo  aggressive.gif O be recepto neparduoda  g.gif Internete tai raso, kad cia bereceptiniai vaistai  g.gif

Philipuks, pabandyk užeiti į MAXIMOS vaistinę prie turgaus. Jie ten gali užsakyti bet kokius vaistus kokių tau reikia. Tik reiks palaukti keletą dienų kol juos atveš. Aš taip vieną kartą Gonalį užsisakinėjau.
Atsakyti
Philipuk, jau po 16 val. blush2.gif
laukiam laukiam wub.gif
Atsakyti
ne, cia ne man ir ne pagal horoskopa smile.gif cia apskritai DJgerbiama gydytoja man taip pasake, kad pagal jos paskaichiavimus...iki birzelio (artai geguzes..bet lyg birzelio) gerai...paskui blogai..ir tik link nauju metu vel gerai smile.gif mistika ..... biggrin.gif

QUOTE(PETI @ 2007 02 19, 17:03)
Euromergele wub.gif
O čia kaip čia tas palankus metas ar visoms ar tik Tau pagal kokias tai žvaigždes? g.gif

Atsakyti
Philipuk, laukiam ax.gif
Atsakyti
hcg 346.12 mIU ml
Normos
3-4 sav.9-130
4-5 sav.75-2600
5-6 sav.850-20800
U. skambinau sake atvaziuoti treciadieni, sake yra nestumas, bet tai ko i norma netelpu g.gif Tuoj isprotesiu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 16:21)
nezinau zuikeli...tikrai nezinau....gal buvo priezasciu trumpesnei ilgai schemai...arba as neviska zinau smile.gif bet buvau sventai isitikinus kad ilga schema...su mazhdaug dvieju savaiciu slopinimu...  blink.gif  biggrin.gif
Papildyta:
ania??? ..tai ka dabar vietoj Crinono duoda? smile.gif burnon?  biggrin.gif

Aha, juokis juokis, pamatysi kai paciai Utrogesta skirs thumbup.gif
Atsakyti
Netelpi, nes turbūt vaikelis ten su broliuku ar sesute thumbup.gif thumbup.gif

Bet nieko sau, prietokio HCG tik vaidokliuką testas rodo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 19 vasario 2007 - 17:27
philipuks, tai jau galiu pasveikint? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 02 19, 18:26)
philipuks, tai jau galiu pasveikint? bigsmile.gif  wub.gif