Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 15:01)
matgi.......kazkokia nei tai ilga nei tai trumpa schema.....o kaip kitoms? MAGI??? kaip tu? tau si kart ilga schema...dvi savaites kiek suprantu leidiesi? smile.gif

Net savo "maldaknygę" kur viskas surašyta atsiverčiau ax.gif tikrai taip 9 dienos , o ne dvi savaitės.....Žodžiu patyliu apie savo 1 IVF-ą, nes jau susinervinau vėl doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 16:05)
jeigu recepto vaziuosi i Vilniu tai ir Crinona ten pat, t.y. Vilniuj nusipirksi...ir cia mes turim visokio gerio smile.gif negutina Kaunan po to vaziuot... smile.gif ziurek kuris miestas tau arciau ar patogiau, tiek recepta tiek crinona abiejuose gausi

Mano gydytoja sake, kad nebeveza Crinone'o. Taigi, panasu, kad gausi tik VK, arba kokioj tai vaistinej dar bus uzsilike g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 02 19, 16:03)
Philipuks, Kai šiandien pamatysi teigiamą rezultatą, tai galėsi ne tik nuvažiuoti, bet ant sparnų nuskristi Crinono į Vilnių  ax.gif
Laukiam gerų naujienų po 16 val.  4u.gif

Kad tik teigiamas butu ir pesciomis nueiciau ax.gif
Atsakyti
nezinau zuikeli...tikrai nezinau....gal buvo priezasciu trumpesnei ilgai schemai...arba as neviska zinau smile.gif bet buvau sventai isitikinus kad ilga schema...su mazhdaug dvieju savaiciu slopinimu... blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 19, 16:08)
Net savo "maldaknygę" kur viskas surašyta atsiverčiau :...

Papildyta:
ania??? ..tai ka dabar vietoj Crinono duoda? smile.gif burnon? biggrin.gif

QUOTE(darviena @ 2007 02 19, 16:16)
Mano gydytoja sake, kad nebeveza Crinone'o.

Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 15:18)
Kad tik teigiamas butu ir pesciomis nueiciau  ax.gif

Naaaa... smalsumo vedama, labai norėčiau patį procesą pastebėti g.gif
Pėstute ~150 km... interesnai skamba. ax.gif
Atsakyti
na, aš ilgą scemą dariausi prieš šimtą metų, bet tikrai neslopino dvi savaites. g.gif aišku man iš vis buvo 21 cd tik vienkartinė slopinamųjų dozė, o tada laukiau mmm maždaug yprastu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 19, 16:28)
Naaaa... smalsumo vedama, labai norėčiau patį procesą pastebėti  g.gif
Pėstute ~150 km... interesnai skamba.  ax.gif

Juk del leliaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 15:32)
Juk del leliaus  lotuliukas.gif

Aš gal geriau važiuočiau. Šalta, sunku per pusnis....
Nea... aš tinginys, mėgstantis komfortą, kad ir koks jis sukakytas bebūtų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 19, 15:08)
Net savo "maldaknygę" kur viskas surašyta atsiverčiau ax.gif tikrai taip 9 dienos , o ne dvi savaitės.....Žodžiu patyliu apie savo 1 IVF-ą, nes jau susinervinau vėl doh.gif  verysad.gif

Yra ten kazkokia pusiau trumpa, pusiau ilga schema.
Is tikruju, mes tiek mazai zinome, kad nevertetu nervintis ar kritikuoti...
Jau net eiline ginekologe nezino viso to, o ka jau mes, kur iki eilines ginekologes dar toli toli...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 19, 16:37)
Aš gal geriau važiuočiau. Šalta, sunku per pusnis....
Nea... aš tinginys, mėgstantis komfortą, kad ir koks jis sukakytas bebūtų.  tongue.gif

As irgi lodariukas blush2.gif Bet pestute kaip prielaida imu jei niekas nieko. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai normalu, kad jusu ilgi protokolai skiriasi. Vien slopinimo laikas paprastai svyruoja nuo 12 iki 22 dienu (super ilgo protokolo atveju gali testis ir iki keliu men). O slopinanciu vaistu naudojimas stimuliacijai - velgi labai individualus dalykas, priklausantis nuo kiekvieno organizmo atsako i stimuliacija...
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 02 19, 15:41)
Yra ten kazkokia pusiau trumpa, pusiau ilga schema.
Is tikruju, mes tiek mazai zinome, kad nevertetu nervintis ar kritikuoti...
Jau net eiline ginekologe nezino viso to, o ka jau mes, kur iki eilines ginekologes dar toli toli...

Pusiau ilga ,pusiau trumpa- tai Crash'as Chiara. Mano gi 3-čias IVF toks buvo. Čia matyt dar koks kitoks smile.gif
Atsakyti