Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

bus mm smile.gif sulauksi tradiciskai daugmazh tada kada visada ir buna, bet folikulai tiesiog nebres kol nepradesi stimuliuotis smile.gif

zinok viskas daug paprasciau tuose veiksmuose nei galetu pasirodyti...va kai jau pradedi gilintis i visokias galimas priezhastis....tada jau gali klaidziot ir klaidziot atsakymu bejieskodamas smile.gif o del schemos..nesuk galvos..susirashyk smulkiai kiek laiko kokius vaistus leistis, kada pasirodyti ir pan...ir bus dar paprasciau smile.gif

QUOTE(Viktoriukas @ 2007 02 19, 14:50)
Dar vienas klausimas - tai nuo tos 21 CD aš daugiau mmm ir nebesulauksiu ar kaip? g.gif

Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 19, 13:53)
tai kad nera prasems, as Pregnil'i leidziuosi, siandien ryte paskutine doze susistumiau ...

aaaa, nu tada laukiam ir laikom kumščius wub.gif
Atsakyti
euromergele, mes jau planuojame ir rimtai ruosiames IVF su ICSI daryti. Tik viena beda, maniskis "gruzina" kuo daugiau suzinoti, ir jam nelabai patinka tas ICSI. Tai ir sejam neramumu grudus, skaitalioju viska kas tinka ar netinka man, ir galop viska pritaikau sau... doh.gif nu mano toks budas pirma laiko deti i kelnias blush2.gif Todel ir klausineju ivairiu "nesamoniu", kad atvestumete i doros kelia ir padetumet nusiramint. O tai cia naktim nemiegu, jau svarstau ar spes per sav laiko visus Usonienes nurodytus tyrimus padaryti, kad nuo vasario pirmos dienos planinti viska!... aj.... blush2.gif ax.gif unsure.gif
Atsakyti
man kaikas sake kad dabar labai palankus laikas pastoti.....iki birzelio biggrin.gif tas kaikas tai gydytoja...pas kuria as nesigydau beje...bet teko garbe susipazinti per seminarus smile.gif

QUOTE(darviena @ 2007 02 19, 14:53)
tai kad nera prasems, as Pregnil'i leidziuosi, siandien ryte paskutine doze susistumiau ...

Papildyta:
ICSI procedura reikalinga tada kai problemos su sperma, kaip suprantu ta ir turite. Pasakyk pas ka konsultavotes del spermos tyrimo, kokie rezultatai tada gal dar kokiu minciu kils.

O jeigu tavo vyras nori kuo daugiau suzinoti..tai geriausias informacijos teikejas bus gydantis gydytojas smile.gif

p.s. nuo vasario pirmos nieko nespesit...nes jau vasario 19 smile.gif

QUOTE(tokom @ 2007 02 19, 14:56)
euromergele, mes jau planuojame ir rimtai ruosiames IVF su ICSI daryti. Tik viena beda, maniskis "gruzina" kuo daugiau suzinoti, ir jam nelabai patinka tas ICSI.

Atsakyti
euromergele, nu matai smile.gif)) sakau, kad bais cia nervijuos, kad net datas sumaisiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu vyrioks, pas Zilaitiene konsultavosi. O mumi ICSI pasiule Usoniene. Bet jis pas mane tokis, kad nori kuo daugiau info, jam viska aiskino pati gydytoja, ale gi dar dvirati nori israsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 12:42)
Sumokejau 75 litus, atsakymas po 16 val.bus.

jooo cool.gif bet...laikau kumštukus smile.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 02 19, 14:28)
aš jau namie  wub.gif

sveika sugrįžusi wub.gif sveikatėlės tau ir tavo kruopytei 4u.gif
Atsakyti
o kokie spermogramos rezultatai? kokia diagnoze kad ICSI reikia? Parasyk i spermos tyrimu skyreli, ok? smile.gif ir kokius dar jums tyrimus reikia pries ICSI atlikti? turiu omeny vyro ar bendrus ar tavo?

QUOTE(tokom @ 2007 02 19, 15:04)
Bet jis pas mane tokis, kad nori kuo daugiau info, jam viska aiskino pati gydytoja, ale gi dar dvirati nori israsti  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 19, 14:53)

O kam ta pregnyli reikia leistis g.gif As tai nieko nesileidziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 15:26)
O kam ta pregnyli reikia leistis  g.gif As tai nieko nesileidziu  g.gif

4u.gif tai cia jau kaip kam. matyt, tavo gydytoja nusprende, kad tau nereikia. Viskas normaliai mirksiukas.gif , nebutina visoms leistis
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 13:45)
1. nuo 21 c.d. slopinimas vaistais apie 2 savaites (leidiesi sau arba purskiesi, kokius tau paskirs tokius ir darysi)
2. po dvieju savaiciu slopinimo pradedi kartu leistis ir tuos pacius slopinamuosius ir gonadotropinus, t.y. Gonal, Puregon arba Menopur.

O kodėl po dviejų savaitčių ir slopinamieji ir gonadptropinai g.gif jei pas mane ciklas 28 dienos- jau po savaitės gaunasi, euromergele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 14:26)
O kam ta pregnyli reikia leistis  g.gif As tai nieko nesileidziu  g.gif

Bet naudoji Crinone?
Atsakyti
nu chia tokia ilga schema gi smile.gif dvi savaites diferelinas, po to ir diferelinas ir puregonas arba gonalis....

Ciklio trukme cia neprieko Vilmut..pas mane irgi 28 dienos ciklas smile.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 19, 15:33)
O kodėl po dviejų savaitčių ir slopinamieji ir gonadptropinai g.gif  jei pas mane ciklas 28 dienos- jau po savaitės gaunasi, euromergele ax.gif

Atsakyti