Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Paiduke, aš nieko nekrapščiau ir gydytoja man nieko nekrapštė biggrin.gif Palik tą Crynoną ramybėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Paiduke, dėl crinono tai gydytoja liepė nekreipti dėmesio. ir man jis juoduodavo ir tamsios išskyros būdavo iki pat tol kol jį naudojau. gadino nervus man tas crinonas.
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 08, 10:43)
O to crinono ar negalima pakeisti Utrogest, man jis labiau patinka  biggrin.gif  4u.gif

na, Crinonas patogesnis ir efektyvesnis.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2007 02 08, 10:43)
na, Crinonas patogesnis ir efektyvesnis.

O kodėl kitom po IVF skiria Utrogest, kuom jis blogesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 08, 10:45)
O kodėl kitom po IVF skiria Utrogest, kuom jis blogesnis g.gif

jo jo, paaiskinkit prasom blink.gif Man si karta skyre Utrogesta g.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 08, 09:50)
jo jo, paaiskinkit prasom blink.gif Man si karta skyre Utrogesta  g.gif

praitą kartą kai nebuvo crinone VK, tai man ir išrašė utrogesto, bet paskui mane išgelgėjo tikiu ir nereikėjo pirkti utrogest, aš jau buvau pradėjusi naudoti crinone, tai nesinorėjo jį keisti kitais, o šiaip manau čia nuo klinikos priklauso ir nuo gydytojo, crinone labai patogu naudoti
Atsakyti
Crinono tiekimas kartais buna kazkodel nutraukiamas- tai tada jo nebuna niekur pirkti doh.gif verysad.gif Tada israso Utrogest. Crionono nadojimas daug patogesnis smile.gif
Atsakyti
dziugi zhinia, paiduke thumbup.gif galgi sie metai trecia karta darancioms bus sekmingi smile.gif

o mes vakar buvom pas Sruogi su vyru....atsikalbejom visa valanda, net negaliu apsakyti kaip ivairus jausmai viduje mainesi viso pokalbio metu, tik del vieno dalyko sutrikau...supratau, kad nenoriu isgirsti zinios, kad mums niekada nepavyks arba mums beprasmiska toliau kazka daryti, kai apie tai pagalvoji siaip..tai ne taip persmelkia..bet kai pagalvojau vakar rimtai...labai ishsigandau unsure.gif
Atsakyti
euromergele, bijai išgirsti ar taip jau pasakė ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 12:03)
dziugi zhinia, paiduke  thumbup.gif  galgi sie metai trecia karta darancioms bus sekmingi smile.gif
o mes vakar buvom pas Sruogi su vyru....atsikalbejom visa valanda, net negaliu apsakyti kaip ivairus jausmai viduje mainesi viso pokalbio metu, tik del vieno dalyko sutrikau...supratau, kad nenoriu isgirsti zinios, kad mums niekada nepavyks arba mums beprasmiska toliau kazka daryti, kai apie tai pagalvoji siaip..tai ne taip persmelkia..bet kai pagalvojau vakar rimtai...labai ishsigandau  unsure.gif

O kuomi gazdina...? Tikrai yra tam pagrindas...? g.gif
Atsakyti
euromergele, tai vat ir aš galvoju, kad gal čia tik nuovargis besistengiant. daugiau nieko 4u.gif
Atsakyti
nezinau...nezinau....galvoj didele sumaistis ir jokio atsakymo, kodel per abi proceduras is 14 embrionu, 10 nustoja dalintis, o ir su likusiais neaisku kokia ju potencija buvo......dar viena isvada kas is to kad bendrai 29 mln...jeigu A ir B judrumas tik 17%, kodel? ...nezinia..testosteronas zemas, del to muset nejudrus, vadinas kazkokie pazeisti? sako galim testosterona stimuiuot hormonais, bet amziaus rizika, paskui gali ishstimuliuot iki prostatos vezio..pasimeciau visai...dar sake, kad spermatozoidas atliko savo juoda darba ir apvaisino kiausialastes (per ICSI), kaip ir paneige, kad kalta sperma..vel pasijauciau kalta as..., o kodel nustoja tada dalintis..negali pasakyt, gal molekuliniam lygyje kazkas pazeista, a kaip iki jo dasikast...gal molekuliniam ir mano kiausialastes pazeistos...o gal abieju...kas nustatys? nieks... klause kada planuojam ka..sakau si menesi, sako gal palaukit? gal cia dar po antibiotiku judrumas sumazejes, sakau o kiek cia dar laukt, su visom ilgom schemom po antibiotiku bus 3 menesiai praeje kol spermos prireiks..nu jo..sako pakankamai laiko...

(kaip greit gali nuotaika ir upas apsiversti aukstyn kojom..neytiketina..vakar juokiausi, siandien kazko nebesinori....)

Atsakyti