Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės injekcijos

QUOTE(kotiki @ 2006 07 13, 23:26)
Tai kad Mirena yra spirale?Ne kiekvienai irgi priimtina,man pvz.be to ir negaliu,esu alergiska metalui,tai nerizikuoju.. verysad.gif

tai, kad ji plastmasinė rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu paprasta varine spirale, bet del tam tikru anatominiu priezasciu ji man po 2 metu beveik per 3,5cm islinko is savo vietos blink.gif Ginekologe patare po oda ant rankos isideti hormonini implantanta, sake puikus daikciukas ir veikia jau is karto ir 3 metus labai jau patogu smile.gif KAina nemaza 300 euru...galvoju, o jeigu netiks.Poveikis supratau kaip Mirenos, nes net kraujavimas isnyksta. Tai vat ir galvoju, gal kuri turit????Gyvenu ne LT.
Atsakyti
Pas mus tokiu daluku dar nera. Tiesa pasakius net ir girdet neteko:))) g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2kamila: 17 balandžio 2007 - 15:22
QUOTE(dzeldze @ 2007 04 17, 00:09)
Turiu paprasta varine spirale, bet del tam tikru anatominiu priezasciu ji man po 2 metu beveik per 3,5cm islinko is savo vietos blink.gif Ginekologe patare po oda ant rankos isideti hormonini implantanta, sake puikus daikciukas ir veikia jau is karto ir 3 metus labai jau patogu smile.gif KAina nemaza 300 euru...galvoju, o jeigu netiks.Poveikis supratau kaip Mirenos, nes net kraujavimas isnyksta. Tai vat ir galvoju, gal kuri turit????Gyvenu ne LT.

jo lietuvoje mes tokiu dar neturime, bet kazkada mano gydytoja juos labai gyre...
Atsakyti
Jo, sako labai patogu. As maciau kaip ideda ta implanta, baisoka. Didziule stora adata... blink.gif Ir po to galima po oda uzciuopti ta daikciuka. Nezinau ar labai malonu ji ten uzciuopti, bet manau nebloga apsauga visiems 3 metams! biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus jų gal dar ir nededa, bet kaimyninėlj Lenkijoj jau tai praktikuojama ir ten gyvenanati pažįstama jį yra išbandžiusi. Ir atsiliepimai apie jį tik blogi, neilgai su juo ir išbuvo, nes žiauriai daaug priaugo svorio blink.gif blink.gif Aš kai ją pamačiau po metų, negalėjau patikėt, kad tai tas pats žmogus doh.gif Siaubas blink.gif Sakė gyvenime daugiau jo nesidės ir kitas atkalbinės. Ir įtariu, kad visi simptomai labiau užaštrinti, visgi gerą hormonų dozę organizmas gauna, kad net MM išnyksta. gal tai ir patogo, bet bet labai jau nenatūralu.
Taip kad tau spręst, bet žinok, kad YRA toks šalutinis poveikis.
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!As i ranka turiu isidejusi kontraceptini implanta,gerai jis tuo kad jokio rupescio,kaip tarkim su tabletem,nieko gerti nereikia,nieko nepamirsi,ji isidejau 3 metams.Tik beda ta,kad labai nereguliarios menesines doh.gif ,tas mene labai nervuoja,buna kartais kas dvi savaites kartais kas menesi,o kas varbiausia jos buna netiketai.Seip planuoju ji issimti,nes krutyje uzsciuopiu gumba,bijau kad nebutu del to implanto,juk visgi svetimkunis rankoje.Dabar labai nerimauju,kadangi as ji dejausi Londone,o rytoj skrendu i Lietuva tai iskart vaziuosiu tikrintis.Ir istikruju noriu pasirinkti kontraceptines tabletes,tik nezinau kokias geriau.Nueisiu pas ginekologe,ir prasysiu kad kokias israsytu.O dabar sakau labai nerimauju del to gumbelio,ir nezinau ar tai del implanto,ar kokios pieno liaukos susidare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supermamyte06: 23 liepos 2007 - 14:08
Pas mus cia Londone tuos daikciukus ideda nemokamai,as planuoju greitu laiku ji issimti,nes labai nereguliarios menesines.Implanta nesioju 1.5 metu.
Papildyta:

Turiu,bet planuoju issimti.Nepatinka,kad nereguliarios menesines.O dar krutyje uzsciuopiu gumba,bijau kad nebutu del implanto.
Atsakyti
va tai tau, as jau maniau atradau kaska kas man tiktu, nes man baisu spirales, tabletes as pamirsiu isgert (tokia mano ta atmintis), o cia galvoju koks geras dalykas. Reikes vel is naujo ka galvot - nes nesinori nereguliariu menesiniu ar papildomo svorio (ir taip stora esu biggrin.gif)
Atsakyti
blush2.gif as palnuoju ji isidet,bet va bijau ,jei netiks
Atsakyti

Pati tokio nenaudojau, bet mano pussesere buvo isidejusi. Svorsi taip soooooktelejo, kad labai greit panoro ta daikteli issiimti. Bet gal tik jos organizmas taip suregavo... g.gif
Atsakyti
dzeldze, tai gal geriau bandyk injekcijas. jos bent 3 menesiams. tai 4 kart i metus pasiskiepyti nebus sudetinga g.gif
Atsakyti