Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(jurgita_b @ 2005 06 18, 10:15)
Ne,pienas del to nepasibaigs mirksiukas.gif

O as skaiciau, kad menesines neatsiranda tol, kal maitini... Jau buvau apsidziaugusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 18, 11:17)
O as skaiciau, kad menesines neatsiranda tol, kal maitini... Jau buvau apsidziaugusi...  doh.gif

Man panasiai ir buvo, daugiau nei metus neatsirado, o kai atsirado, buvo nereguliarios, bet paskui susireguliavo:)
Taip, daugelis moteru galvoja ir pasitiki siuo "apsisaugojimo" metodu, deja, tai klaidinga. Nes, norint nepastoti, reikia kad tarp maitinimu butu ne didesni nei 2 val. tarpai doh.gif Taip kad nera kuo dziaugtis, tik aisku malonu, kai niekas nebega is ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2005 06 18, 10:25)
Man panasiai ir buvo, daugiau nei metus neatsirado,  o kai atsirado, buvo nereguliarios, bet paskui susireguliavo:)
Taip, daugelis moteru galvoja ir pasitiki siuo "apsisaugojimo" metodu, deja, tai klaidinga. Nes, norint nepastoti, reikia kad tarp maitinimu butu ne didesni nei 2 val. tarpai doh.gif Taip kad nera kuo dziaugtis, tik aisku malonu, kai niekas nebega is ten blush2.gif

ne didesni nei 2 val. tarpai doh.gif - o cia is kur tokios zinios.... As apskritai po nestumo nerizikavau myletis be apsaugu tongue.gif Pirmas vaikas buvo planuotas, noriu ir antro tokio paties smile.gif
Atsakyti
Man mėnesinės atsirado, kai sūneliui buvo beveik 9 mėn., tačiau pieno vis yra ax.gif .
Atsakyti
Man irgi šį mėnesį jau buvo mėnesinės (kai dukrytei suėjo 3 mėn.), o aš irgi naiviai tikėjausi, kad kol maitinsiu, tol jų nebus doh.gif. Bet tikrai nekilo mintis, kad baigsis pienas schmoll.gif. Beje, mano mamai irgi po abiejų gimdymų mėnesinės prasidėjo po 3 mėn., o maitino ji mane ir seserį metus su viršum tongue.gif.
Atsakyti
Aš po mėnesinių atsiradimo vaikutį maitinau dar 1.5 metų. tongue.gif Taip, kad pienukui tas įtakos neturi. schmoll.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad pienuko skonis tuomet truputį pasikeičia, tai jautresni gurmanai pajunta ir pradžioje rodo nepasitenkinimą biggrin.gif .
Atsakyti
Mano mazei tuoj 1,2 metu.Iki siol maitinu pati.O menesines prasidejo kai dukrytei buvo 10 men.Kai matot pienas nedingo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano dukrytei rytoj bus lygiai 7 men, o man siandien prasidejo menesines, ziauriai supanikavau ir is karto puoliau supermamu patirties pasisemti smile.gif
aciu mamytes, tikrai nuraminote, is karto issigandau kad daugiau nebegalesiu pati maitinti ir ka reikes daryti g.gif
manoji neuzmiega be kruties ir taip kas dvi valandas zindomes, uztat auga linksma ir guvi ax.gif
Atsakyti
o pa smane pieno jau beveik ner ir va irgi prasidejo menesines.. verysad.gif
Atsakyti
As susirgau menesinemis kai mano leliukui buvo du menesiai.Issigandau siaubingai,skambinau visais varpais,visu klausiau ar pienukas nedings?Tuomet apie supermamu kluba buvau tik girdejusi.Viena gydytoja man isaiskino,kad as turiu per mazai pieno ir del to susirgau menesinem...ir pasiule primaitint misiniais...!?Gerai,kad mano kudikelis buvo ka tik pasvertas ir tiksliai zinojau,kad per menesi vaikinas priaugo 1.300gr.Tada as jos ir paklausiau:ar vaikai tiek priauga svorio kai mama turi mazai pieno?Sirgau beveik kiekviena menesi,bet pienelio buvo,ir dabar dar yra.Tik nepergyvenkit,tikrai viskas bus gerai,svarbiausiai paciai tuo tiketi!Mano ginekologe sake,kad per menesines pienelio skonis gali keistis (taip mano mazyliui jis nelabai patiko,bet priprato) stengiausi dazniau duoti kruti.Gali vaikiukas but siek tiek irzlesnis,gali viduriukai but siek tiek laisvesni.Bet tai ne visada,kaip pastebejau,maniskiui sunkesne buvo pirma,antra diena,o veliau viskas klostes kaip ir paprastai.Tai mano asmenine patirtis,gal kam pasitarnaus.Sekmes smile.gif
Atsakyti
man menesines prasidejo,PO GImDYMO PRAEJUS 7,5men.Dabar sunui 1,2m.as vis dar maitinu krutimi,o pieno tikrai nemazeja
Atsakyti