Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(dalyciukas @ 2005 01 28, 19:37)
sveikos rolleyes.gif as tai maitinu pati jau mano Saulytei 5 su puse ir nera tu ;menesienu' nu siaip gerai .man dar sake daktare kad kol ner menesiniu tai pastot beveik neimanoma kazin kaip cia yra ax.gif

Kazhkuria prasme taip, tachiau kiaushinelis subres pora savaichiu iki pirmuju menesiniu (menesines gi tik pasako, kad kiaushinelis nebuvo apvaisintas), todel menesiniu dar nebus buve, o pastot jau galesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 01 31, 11:15)
O blink.gif Ilgai delsei biggrin.gif
Aš 9 mėnesį sulaukiau- tai jau džiaugiausi- pasiilgusi buvau blush2.gif

mirksiukas.gif Tai jau faktas, kad apsidziaugiau, baisiai pasiilgusi buvau... Vaiksciojau didziam pakilime ir tik galvojau: ach, tekek, tekek... drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Saulytes mamyte,2005 01 28, 18:17]
Man menesines prasidejo tik dabar ty pries menesi, o mazyle maitinu 2m 8men...

Va matai kaip buna g.gif
Aš tai maitinu dar tik 15 mėn. ir vis manau kiek čia tempsiu be tų mėnesinių.
Cha cha,pasirodo dar galiu ilgai laukti "mylimų draugių" biggrin.gif
Nagi reikia dar parašyti prie ilgo žindymo pliusų kiek pinigėlio sutaupai ant allwaysiukų mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyciukas @ 2005 01 28, 17:37)
sveikos rolleyes.gif as tai maitinu pati jau mano Saulytei 5 su puse ir nera tu ;menesienu' nu siaip gerai .man dar sake daktare kad kol ner menesiniu tai pastot beveik neimanoma kazin kaip cia yra ax.gif

Pastoti dar ir kaip galima! Juk taip pametinukai ir atsiranda (dažniausiai) mirksiukas.gif . Čia dėl to gal galima pavydėti toms, kurioms mėnesinės atsiranda anksčiau,- bent yra šioks toks orientyras biggrin.gif . Aš mėnesinių sulaukiau, kai sūnui buvo jau 9,5mėn., tai iki tol vienąkart net nėštumo testą dariausi - o ką gali žinot? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man menesines prasidejo po gimdymo praejus menesiui. Kadangi pati maitinu dar (maniskiui jau 8,5 men.) , man regis organizmas smarkiai nusilpsta kai prasideda menesines (praeita karta sveikata buvo siaubinga cry.gif , akyse vaizdas liejosi...).
Atsakyti
sveiki. savo sunu maitinu iki siol, o po gimdymo pirmakart susirgau praejus 13men. jau zinokit taip pat buvau issilgusi ju, o kad pienuko skonis keiciasi , kai "jos" prasideda, sita esu kazkur gidejusi, taciau man nepasiteisino biggrin.gif mano manymu pasikeitusi skoni jaucia labiau mazesni kudikeliai, kol dar nera primaitinami papildomu maistu. o mano sunus jau didckis buvo, kai susirgau biggrin.gif LENGVO SIRGIMO cool.gif
Atsakyti
[quote=crocus,2005 02 01, 01:47]
[quote=Saulytes mamyte,2005 01 28, 18:17]
Man menesines prasidejo tik dabar ty pries menesi, o mazyle maitinu 2m 8men...

Va matai kaip buna g.gif
Aš tai maitinu dar tik 15 mėn. ir vis manau kiek čia tempsiu be tų mėnesinių.
Cha cha,pasirodo dar galiu ilgai laukti "mylimų draugių" biggrin.gif
Nagi reikia dar parašyti prie ilgo žindymo pliusų kiek pinigėlio sutaupai ant allwaysiukų mirksiukas.gif thumbup.gif
[/quote]

Ach,pasidžiaugiau,kad dar vis nėra ir prasidėjo netrukus sad.gif Be mėnesinių ištempiau lygiai 2 metus ir 1 mėnesį(nuo paskutinių...)
Atsakyti
Aš susirgau, kai mažylei buvo 16 mėnesių. Bet, kad tos mano mėnesinės kažkokios "netikros". Realiai jos trunka vieną dieną, o paskui dar kelias tik teplioja ir tiek. Ir žiauriai nereguliarios... sad.gif O kaip Jūms?
Atsakyti
QUOTE(dalyciukas @ 2005 01 28, 20:37)

tai kad galima pilnai pastot,aš po pirmo sūnaus nors dar maitinau,pastojau 5mėnesis kai jam ėjo. Dabar dar ir nesergu nors mažąjai jau aštuntas eina ir vis maitinu. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien man prasidejo menesines.... cry.gif Ar tai jau reiskia, kad isnyks pienas?
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 18, 11:07)
Siandien man prasidejo menesines....  cry.gif  Ar tai jau reiskia, kad isnyks pienas?

Ne,pienas del to nepasibaigs mirksiukas.gif
Atsakyti
Man mėnėsinės prasidėjo balandžio mėnesį. Jau jas turėjau 3 kartus, tačiau pieno turiu iki šiol ir jo net nesumažėjo. Tu tik maitink ir pienas nedings. thumbup.gif
Atsakyti