Pienas ir menesines tikrai nesusije... O del to patarimo maitinti, kol pieno bus - nu atsargiai, nebutinai visom jis tinka . Jeigu as buciau maitinusi pagal toki principa, buciau turbut maitinusi iki universiteto .
As pati buvau klausimuka uzdavus sitam forume apie piena ir menesines ,nes susirgau po 1,5 menesio ir mazoji nelabai noriai valge,bet pieno turiu pakankamai.
Tad manau kiekvienai skirtingai,nes buvo surasyta labai ivairiu nuomoniu.
Tad manau kiekvienai skirtingai,nes buvo surasyta labai ivairiu nuomoniu.
Maitinu jau beveik 5 men. bet nesergu. Istikruju, tai jau net pamirsau apie higieninius paketus ir tamponus
kai mažiui buvo 2,5 mėn. galvojau kad jau vėl prasidės vargai vargeliai... bet patepė vieną dieną ir viskas
Man menesines prasidejo 7-ta savaite po gimdymo . Maitinu daznai, pienuko daug, taip tikejausi, kad bent kokias puse metu ju nematysiu... Pradzioj galvojau, kad siaip kokia anomalija, nes kraujavimas prasidejo, atseit susirgau ir pas daktare nupleskejau. Pasirodo sveika kaip ridikas , tik sulaukiau... jau kad liudna paliko .
Mums 9.5men., maitinu tik 2 kartus dienoj, ryte ir vakare,bet menes.dar nera.Taigi kol kas tuo ir dziaugiuosi
mano maziui beveik 4 men.,as irgi laukiu nesulaukiu,ne del to kad patinka,nusibodo skausmai pilvo apacioje arba sone,dar visokiausiu straipsniu prisiskaicius apie cista,negimdyvini nestuma ir t.t.baisu tikiuosi viskas bus gerai
Man menesines prasidejo tik dabar ty pries menesi, o mazyle maitinu 2m 8men... Tiesa sakant, buvau jau pradejusi panikuoti, rasiau ir i supermamos foruma, ir testus dariausi, ir pas ginekologa ejau. Ir labai mane nuramino tokio seno ginekologo Lietuvoj zodziai: " Gamta, vaikeli, veikia pagal savo cikla - jokie daktarai negali jai liepti. Todel atsipalaiduok ir dziaukis vaikuciu. Bus laikas ir prasides".
Kazkur skaiciau, kad vaikams, ilgai maitintiems esant menesinems, anksciau prasideda lytinis brendimas. Daugiau jokio skirtumo
Kazkur skaiciau, kad vaikams, ilgai maitintiems esant menesinems, anksciau prasideda lytinis brendimas. Daugiau jokio skirtumo
Kai maitinau vyresniąją, mėnesinės prasidėjo gal po gerų trijų-keturių mėnesių. O šįsyk jau po pusantro mėnesio. Ir iš pradžių visiškai nereguliarios. O dabar geriu kontraceptikus, tai iš viso nebesuprantu, kada bus, kada ne Nors taip ir prieš nėštumą buvo, kad tai 14 dienų tarpais, tai 40...
O kad vaikas prasčiau žįstų, to tai tikrai nepastebėjau
dalyciuk, o tu atsargiai, daktarė gal tau "pamiršo" paminėt, kad nepastosi, tik jei tarpai tarp maitinimų bus ne ilgesni kaip 3 valandos. Taip kad aš jokiu būdu nepasitikėčiau šita apsisaugojimo priemone , nebent pametinukų nori
O kad vaikas prasčiau žįstų, to tai tikrai nepastebėjau
dalyciuk, o tu atsargiai, daktarė gal tau "pamiršo" paminėt, kad nepastosi, tik jei tarpai tarp maitinimų bus ne ilgesni kaip 3 valandos. Taip kad aš jokiu būdu nepasitikėčiau šita apsisaugojimo priemone , nebent pametinukų nori
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2005 01 28, 18:17)
Man menesines prasidejo tik dabar ty pries menesi, o mazyle maitinu 2m 8men... " Gamta, vaikeli, veikia pagal savo cikla - jokie daktarai negali jai liepti. Todel atsipalaiduok ir dziaukis vaikuciu. Bus laikas ir prasides".
O Ilgai delsei
Aš 9 mėnesį sulaukiau- tai jau džiaugiausi- pasiilgusi buvau