Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Zhiema, o kaip tu savo noru nutraukei maitinima? Ar gerei vaistuku laktacijai baigt ar tiesiog nebemaitinai? As irgi planuoju nuo 7 men. nebemaitinti, tik nezinau kaip reiks sustabdyti pieno gamyba g.gif
Atsakyti
man pieno sumazejo tada, kai pardejau reciau maitinti. mazejo mazejo, mazejo mazejo, kol visai isnyko
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 09 17, 19:31)
Tikrai menesines negali tureti itakos pieno skoniui. Tikriausiai kitos priezhastys: pilvukas, pokychiai tavo pachios racione, o gal net dantukai formuojasi?..

Ode, deja, bet gali ir turi smile.gif

MAno vaikiui tuoj 11 mėn., bet dar nesergu blink.gif Nu bet ir ne nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobšiukas: 30 rugsėjo 2004 - 13:30
As susirgau kai tik pradejau primaitint kosem,t.y. apie 6 menesi,abu toliau sekmingai maitinau iki metu,bet taip pat sekmingai devintam menesi pastojau rolleyes.gif . Maitinimas tikrai neapsaugo nuo nestumo,o ir menesiniu atsiradimas nedare jokios itakos pieno gamybai,patikrinta asmeniskai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip maitinai, taip ir maitinsi nors ir atsirado menesines.
Man jos pasirode pirmas menuo po gimdymo, nors maitinau pati. Bet as ir toliau maitinau savo maziuka ir iki 6 men nieko neprimaitindavau. ir mano mazius buvo stiprus ir drutas virukas clap.gif
Atsakyti
hmm.. o as iki siol nesergu, nors dukrelei jau metai ir devyni men. ohmy.gif Guodziuosi, jog tai reiskia , jog pieno centras dirba gerai... del to ir nesergu... g.gif Ar taip??... unsure.gif Gydyttoja sake, kad nieko tokio.... Liepe butinai baigti maitinti, o as dar vis nebaigiu.... huh.gif Ir palauksiu bent iki ziemos... rolleyes.gif Juk bobutres sako, jog greiau baigti maitinti ziema arba vasara.... wink.gif
Atsakyti
As irgi dar maitinu ir dar nesirgau. Aisku, smagu, kad nera to "dziaugsmo". Bet kita vertus, dabar niekaip negaliu zinoti, ar nesumeistravom Viliukui brolio ar seses g.gif . O as antram leliukui dar nesu pasiruosus...
Atsakyti
As ir nepastebejau, kad maziau vaikas valgytu, tuomet kaip sirgau..tai buvo supirmu vaikuciu..tik sako, kad mamai silpniau, blogiau, nes daugiau resursu is organizmo yra paimama...
Papildyta @ [mergetime]1098086480[/mergetime]
Dabar dar nesergu ir maitinu pati, tuoj bus puse metu. Na tikuos, kad nepastojau g.gif, nes del trecio as nelabai dar apsisprendus... bet kiek pamenu as dabar jauciuos silpniau ir blogiau, negu kaip piormaji maitinau ir sirgau..Dabar ir galva pasvaiksta..kartais kaip girta vaikstau, dariaus kraujo tyrimus, ar viskas tvarkoje..atsakymas buvo normalus...
Atsakyti
Sveikutes,
norejau vyresniu mamyciu su patirtimi paklausti: maitinu krutimi, diena ir nakties metu;valgo apie 10 min, vaiko svoris auga, manau kad pieno uztenka.Atsirado menesines. Ar tai reiskia ,kad mano pieno fabrikelis uzsidarys??Kiek ilgai dar galiu tiketis maitinti is kruties? Labai jau nesinori prie misinio pratinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letaa: 18 lapkričio 2004 - 12:33
tai tikrai visai nesusiję,maitinsi ir toliau kuo geriausiai
o prie mišinukų pratink nebent tada jei vaikutis neprivalgo tavo pieno,ir mažai auga svoris
aš tai susirgau tik visai neseniai,prieš mėnesį,dukrytę vis dar maitinu pati wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Letaa @ 2004 11 18, 12:34)
Sveikutes,
norejau vyresniu mamyciu su patirtimi paklausti: maitinu krutimi, diena ir nakties metu;valgo apie 10 min, vaiko svoris auga, manau kad pieno uztenka.Atsirado menesines. Ar tai reiskia ,kad mano pieno fabrikelis uzsidarys??Kiek ilgai dar galiu tiketis maitinti is kruties? Labai jau nesinori prie misinio pratinti.

nesinervink del tu menesiniu ir maitink pati kol pieno turesi thumbup.gif man po gimdymo praejus menesiui atsirado menesines, o savo mazyli maitinau iki 1metu ir 2men. pieno dar buvo, galejau ir toliau maitint, bet nusprendziau, kad jau pakaks... clap_1.gif sekmes!
Atsakyti
Man atrodo, tokia tema jau yra.
Trumpai: pieno gamyba ir menesines yra visishkai nesusijes dalykas. Jei ka, tai maitinant ir pastot gali, ir toliau maitint sekmingai budama neshchia wink.gif
Atsakyti