QUOTE (Ode @ 2004 09 17, 19:31) |
Tikrai menesines negali tureti itakos pieno skoniui. Tikriausiai kitos priezhastys: pilvukas, pokychiai tavo pachios racione, o gal net dantukai formuojasi?.. |
Ode, deja, bet gali ir turi
MAno vaikiui tuoj 11 mėn., bet dar nesergu Nu bet ir ne
As susirgau kai tik pradejau primaitint kosem,t.y. apie 6 menesi,abu toliau sekmingai maitinau iki metu,bet taip pat sekmingai devintam menesi pastojau . Maitinimas tikrai neapsaugo nuo nestumo,o ir menesiniu atsiradimas nedare jokios itakos pieno gamybai,patikrinta asmeniskai
Kaip maitinai, taip ir maitinsi nors ir atsirado menesines.
Man jos pasirode pirmas menuo po gimdymo, nors maitinau pati. Bet as ir toliau maitinau savo maziuka ir iki 6 men nieko neprimaitindavau. ir mano mazius buvo stiprus ir drutas virukas
Man jos pasirode pirmas menuo po gimdymo, nors maitinau pati. Bet as ir toliau maitinau savo maziuka ir iki 6 men nieko neprimaitindavau. ir mano mazius buvo stiprus ir drutas virukas
hmm.. o as iki siol nesergu, nors dukrelei jau metai ir devyni men. Guodziuosi, jog tai reiskia , jog pieno centras dirba gerai... del to ir nesergu... Ar taip??... Gydyttoja sake, kad nieko tokio.... Liepe butinai baigti maitinti, o as dar vis nebaigiu.... Ir palauksiu bent iki ziemos... Juk bobutres sako, jog greiau baigti maitinti ziema arba vasara....
As irgi dar maitinu ir dar nesirgau. Aisku, smagu, kad nera to "dziaugsmo". Bet kita vertus, dabar niekaip negaliu zinoti, ar nesumeistravom Viliukui brolio ar seses . O as antram leliukui dar nesu pasiruosus...
As ir nepastebejau, kad maziau vaikas valgytu, tuomet kaip sirgau..tai buvo supirmu vaikuciu..tik sako, kad mamai silpniau, blogiau, nes daugiau resursu is organizmo yra paimama...
Papildyta @ [mergetime]1098086480[/mergetime]
Dabar dar nesergu ir maitinu pati, tuoj bus puse metu. Na tikuos, kad nepastojau , nes del trecio as nelabai dar apsisprendus... bet kiek pamenu as dabar jauciuos silpniau ir blogiau, negu kaip piormaji maitinau ir sirgau..Dabar ir galva pasvaiksta..kartais kaip girta vaikstau, dariaus kraujo tyrimus, ar viskas tvarkoje..atsakymas buvo normalus...
Papildyta @ [mergetime]1098086480[/mergetime]
Dabar dar nesergu ir maitinu pati, tuoj bus puse metu. Na tikuos, kad nepastojau , nes del trecio as nelabai dar apsisprendus... bet kiek pamenu as dabar jauciuos silpniau ir blogiau, negu kaip piormaji maitinau ir sirgau..Dabar ir galva pasvaiksta..kartais kaip girta vaikstau, dariaus kraujo tyrimus, ar viskas tvarkoje..atsakymas buvo normalus...
Sveikutes,
norejau vyresniu mamyciu su patirtimi paklausti: maitinu krutimi, diena ir nakties metu;valgo apie 10 min, vaiko svoris auga, manau kad pieno uztenka.Atsirado menesines. Ar tai reiskia ,kad mano pieno fabrikelis uzsidarys??Kiek ilgai dar galiu tiketis maitinti is kruties? Labai jau nesinori prie misinio pratinti.
norejau vyresniu mamyciu su patirtimi paklausti: maitinu krutimi, diena ir nakties metu;valgo apie 10 min, vaiko svoris auga, manau kad pieno uztenka.Atsirado menesines. Ar tai reiskia ,kad mano pieno fabrikelis uzsidarys??Kiek ilgai dar galiu tiketis maitinti is kruties? Labai jau nesinori prie misinio pratinti.
QUOTE (Letaa @ 2004 11 18, 12:34) |
Sveikutes, norejau vyresniu mamyciu su patirtimi paklausti: maitinu krutimi, diena ir nakties metu;valgo apie 10 min, vaiko svoris auga, manau kad pieno uztenka.Atsirado menesines. Ar tai reiskia ,kad mano pieno fabrikelis uzsidarys??Kiek ilgai dar galiu tiketis maitinti is kruties? Labai jau nesinori prie misinio pratinti. |
nesinervink del tu menesiniu ir maitink pati kol pieno turesi man po gimdymo praejus menesiui atsirado menesines, o savo mazyli maitinau iki 1metu ir 2men. pieno dar buvo, galejau ir toliau maitint, bet nusprendziau, kad jau pakaks... sekmes!
Man atrodo, tokia tema jau yra.
Trumpai: pieno gamyba ir menesines yra visishkai nesusijes dalykas. Jei ka, tai maitinant ir pastot gali, ir toliau maitint sekmingai budama neshchia
Trumpai: pieno gamyba ir menesines yra visishkai nesusijes dalykas. Jei ka, tai maitinant ir pastot gali, ir toliau maitint sekmingai budama neshchia