Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Mano vaikuciui nesenai suejo mettukai, o MM dar nera thumbup.gif thumbup.gif Dabar maitinu tik naktimis, iki 11 men maitindavau kada jis noredavo.
Pirma vaikiuka maitinau iki 4.5 men., tai po pusmecio po gimdymo prasidejo MM. Pirmosios buvo kosmariskai gausios ir nezmoniskai skausmingos verysad.gif
Atsakyti
Kai maitinau pimąją atžalą, mmm prasidėjo po 2 mėn. nuo gimdymo, nors vaiką maitinau tik (.)(.), o dabar mažajam 4 mėn, bet kol kas mmm nėra (tfu tfu tfu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo kleckuti dar maitinu MP maziausiai keturis kartus per para...MMM atsistate lygiai devinta menesi po gimdymo. Mano dideliam dziaugsmui buvo visiskai neskausmingos, ne taip kaip pries tai bigsmile.gif Ziuresim kaip bus toliau...
Atsakyti
Maitinu metai ir mėnuo, mm nėra
Atsakyti
maitinu 1.2men,bet MM jau nuo 3menesio po gimdymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 30 balandžio 2011 - 16:40
QUOTE(Linulee @ 2011 04 30, 05:18)
maitinu 1.2men,bet MM jau nuo 3menesio po gimdymo smile.gif

Įdomu, kaip visoms skirtingai. Na, aš jų visai nelaukiu ir už poros mėn tikiuosi "švęsti" du metus be mm ax.gif
Atsakyti
Deja, tiek po pirmo, tiek po antro gimdymo mėnesinės prasidėjo lygiai po 2 mėnesių.
Atsakyti
Pirmaji vaikiuka maitinau nutrauktu pienuku. Nusitraukinejau kiaura para kas 3val. mmm atejo po 6sav.
Antraji pipiriuka maitinu pati, pagal poreiki, mmm atejo po 7sav. doh.gif
Atsakyti
sveikutes, man po gimdymo antram mensesi pasirode neryskus rausvos spal isskyros pagalvojau kad tai menesines prasidejo bet tebuvo 1diena ir pasibaige o sekanty menesi laukiau kada susirksiu be nera, maitinu suneli..ar yra kam buve taip pat ar panasiai laukiu komentaru...
Atsakyti
Maziukei 11 men., dar maitinu ir siandien va nezinau kas cia ar MM ar ne. Su pirmais dviem vaikiukais prasidedavo tik tada kaip jau nebemaitinau t.y po 3 men. maitinimo ir antraji po 6 men. O iki kol maitnau nebuvo g.gif . Ziuresime kas cia bus.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti